Sara och en quuuuuuuuuuuuuuuuuuuist!

Hello there!

Hade jävligt kul hos Sara igår måste jag säga, tiden bara flöt på...
Kändes inte som om jag vart där alls länge men klockan tyckte inte detsamma. SYYYYND!
Idag var jag också morgon pigg.. Så jäkla skönt är det! Jag tycker om o va morgon pigg, haha! Normalt?
Kul o gå till jobbet iaf, körde slinga på morgonen och sen fick jag kamma på 33 istället.
Fint väder osv... Lite blåsigt bara men annars tänkte jag att det här kan väl bli en bra dag ändå.
Sista dagen på jobbar veckan o allt ni vet.

Vad kan gå fel liksom? Hm... Ja du det kan man ju fråga sig. Hela min värld raserades i alla fall... Helt sjukt!
HATAR DET VERKLIGEN!!!! Skulle göra vad som helst för o slippat i princip. Bläää!
Efteråt var det segt och deppigt ett tag men det blev bättre när jag kom tillbaka till kontoret...
Det är som jag säger spelar ingen roll vilket humör du är på, du blir alltid glad för någons lustiga kommentarer.

Vi hade lite problem där jag och Jungis faktiskt, buntarna vart helt jävla snéa och de lutade. Vi kom på att det måste nog vara för att jävla Rickard Sjöberg är sné!!! Han förstörde ju allt för oss... Den där jävla Rickard Sjöberg asså...
Så lät det ungefär resten av dagen också. Men vad jag garvade måste jag säga!! Likadant som vid frukosten...
Orren och Persson gjorde ifrån sig massa lustiga ljud och Gall sprang ner en stol o fan vet vad.
Jag snubblade på en blålåda... haha! Snyggt jobbat! Som sagt man får vara med om mycket som postis...

Förresten.. Vet fortfarande inte hur kvällen blir, vet inte om jag orkar bry mig ärligt talat.
Har fått en del olika förslag men det är väl inget jag nappat stenhårt på ändå.

Jaja... Sånt som märks... Ska iväg till Lexie nu tänkte jag, så har jag det gjort iaf då behöer jag inte tänka på det.
Som jag sa igår till Sofia när hon frågade vad jag skulle göra imorgon? Jobba och åka till Lexie.
Det är standard grejorna man vet att man måste göra, sen tillkommer det ju därefter så att säga.

Hejs svejs då!

Vet inte vilken rubrik jag ska ha... hej på dig du!

Min dag började på jobbet klockan 7, var ju andre dirigent idag så då krävs det lite mer. Var skönt att få köra lite villor i alla fall, det är ju hur gött som helst verkligen! Fattar inte att endel inte tycker om det asså. Var skapligt irriterad idag för övrigt... fattar inte hur folk orkar! Shit man måste inte vara perfekt eller bäst... Det är varken du jag eller någon annan!

Plus lite andra grejor, men vill inte skriva allt här... Blir för tydligt då. är glad att det är fler än jag som tycker så i alla fall. Ska bli intressant och se vart det slutar, verkligen! Förresten nu har Lexie fått en ny sko igen... Eftersom att damen tappade den ena, så nu går det att rida igen. Gick faktiskt bra idag... Tyckte att hon var duktig även om det gick lite väl fort ett tag. Söt är hon i alla fall!

Just det.. imorgon är det ju Valborg, vad fan ska man göra då? Jag har inte ens ansträngt mig för att tänka på det ärligt talat. Blir sån jävla hysteri hela tiden och folk får panik för de inte vet vad de ska göra. Funderar på o skita i allt o bara va eller något? Om ingen har en bättre idé? Ni kan ju alltid komma med förslag menar jag... Så får vi se om jag nappar ;)

Nu tänker jag inte sitta här o glo längre i alla fall... Ska umgås lite med Sara! Sitter i hennes lägenhet förresten, hon flyttade in idag. Och jag är SÅÅÅÅ AVUNDSJUK!!! Jag vill också flytta :( Det är ju som jag säger! Livet skulle vara lite lättare om man hade lite mer pengar. Inget snack om saken.

Ska se vad vi ska hitta på för något... Hörde det ryktas om saker o ting här... Haha!

Puss puss.

Sjukt skumt asså...

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så tänkte jag att jag skulle lägga mig en sväng o kolla på tv o vila. Sen efter någon timma fick jag världens jävla hugg rätt in i magen och det släppte aldrig. Det bara tröck hela tiden, kändes som världens största magknip eller något. Verkligen en as skum känsla asså, det var verkligen obehagligt!

Jag hade så ont att jag inte ens kunde gå upprätt, jag fick gå böjd för o kunna gå överhuvudtaget. Vilket resulterade i att jag fick lika ont i ryggen eftersom jag belastade den helt fel. Jag blev verkligen orolig trodde att det var värsta grejen.
Jag skojar inte när jag säger att de måste nog vart något av det värsta jag vart med om. Om jag inte minns fel så kände jag exakt såhär en gång när jag var mindre, kommer så väl ihåg det.

Jag hade något liknande för någon vecka sen också, börjar bli lite smått oroad faktiskt. Nog pratat om det... Det gick över senare sen i alla fall, efter 4 timmar eller något så jag kunde gå till jobbet idag. Tur! Provade en annan variant på Lundbergo idag, funkade helt ok faktiskt... Fast jag har fortfarande inte hittat den BÄSTA varianten. SYND!!!

Blev en sväng hos Lexie idag förstås.. En ganska lugnt och lång stund måste jag påstå. Fixade iordning allt, tog hand om henne och sen så gick vi ut och joggade. Ja... VI joggade! Vilket innebär att hästen sprang OCH jag sprang! Det gick skapligt fort ändå så efteråt var jag ganska slut. Eller är kanske jag borde säga....

Ögonen går i kors på mig här... kan för fasen knappt skriva längre.

Natti natti!

Tunga intäkter var det ja...

Tjosan!

Tänkte faktiskt att jag skulle ha skrivit en sväng igår, men det blidde inte så. Hoppas inte ni är besvikna... Haha!
Igår iaf så var jag i stallet en sväng som vanligt typ, min moster och kusin följde med en sväng. Lite oväntat måste jag säga! Fast det var kul... Vi red barbacka jag och Linnéa fast vi höll ju på o ramla av när hon skulle hoppa upp.
Hon var ju inte världens smidigaste så att säga :P haha. Hon tyckte i alla fall att det var roligare att rida med mig än att åka moppe med sina kompisar, så nu vet ni det... Rida är mycket populärare än att åka moppe, så när ni blir 15 köp en häst istället och inte en moppe ;)

Glömde ju berätta att jag var ute i Lördags också, var lite överskattat tycker jag nog allt. Fast det var väl helt ok ändå... Lite roligt för man träffade ju endel folk som man inte alls tänkt sig träffa där. Tror jag träffade 3 av mina släktingar, min granne, en ifrån stallet, 4 av mina gymnasielärare, Maud från min praktik o.s.v. kommer fan inte ens ihåg alla.
Kvällen var väl hyfsad ändå tycker jag... fast sista 2 timmarna var lite väl sega. Bättre lycka nästa gång!

Preimär var det igår förresten!!!! Badpremiär! Jippie!!! Jag och Sara fick för oss att vi skulle bada i varamon.. .Liksom det är ju sommar nu.. Och det gjorde vi också... Vi doppade oss 2 gånger till och med. Var skönt faktiskt och jävligt uppfriskande! Sen åkte vi en sväng på stan i bikini och vi drog en mc drive också. Haha! Bara jag o Sara som är sådär störda i huvet.

Jag funderar faktiskt på om jag ska ta mig ett dopp idag också? Är ju ännu varmare ute idag... Får se hur det blir med den saken. Tror jag ska pallra mig hem ifrån jobbet nu iaf, kan ju inte sitta här o glo resten av dagen.
Ska hämta min bil och sen ska jag väl åka till hästapållen... Har dock inte fått tag i hovslagaren än,
hon har tappat ena framskon det lilla livet.. Men det ordnar vi ska ni se så blir hon fit for fight!

Underbar dag på jobbet förresten! Tung jävla skit reklam... Lovely day! Men det är intäkter som Persson säger.
Jävligt tunga intäkter vill jag dock påstå. Men det är ju bra för posten och på det sättet blir det bra för oss.
Så det är väl bara fortsätta kånka runt på den där jävla regnskogen...
Fasen vad långa inlägg jag börjat skriva... Hoppas det är någon som orkar läsa hälften i alla fall...


Puss då!


God morgon!

Tro det eller ej... Det är LÖRDAG och klockan är lite över 9. Jag har vart i stallet och täckat hästarna, mockat så jag har det gjort, sopat hela stallgången, gett kissen mat och ätit frukost såklart! Det är väldigt ovanligt för o vara jag kan jag säga. Fast imorse var det riktigt skönt att gå upp... Det är det såna här underbara dagar när det riktigt känns att det är vår, nästan till på gränsen sommarvärme.

Det är inte varje morgon man bara kan gå ute i en tunn tröja, skönt var det i alla fall!
Funderar på vad jag ska göra nu... Borde ju ändå passa på o gå ut i det fina vädret medans det är här.
En powerwalk eller något liknande kanske vore något? Eller en joggingtur? Får se...

Känner att jag inte borde lagt mig i sängen med datorn för nu blev jag seg igen.
Antingen somnar jag igen eller så är jag hurtig och ger mig ut, vi får se vart det slutar.
Nu känns det som om de inte vore helt fel o sova någon timma till, kan i försig ta mig en powernap senare
i eftermiddag. Kanske är lite mer lägligt då?

Kan göra det innan jag åker till stallet eller något. Ska faktiskt dit IGEN och rida tänkte jag. Och sedan blir det lugnt framåt kvällen ett tag i alla fall. Sen brakar det loss! Haha!

Ska se vart jag hamnar nu...


Pussen.

Fredag... Underbara fredag!!!

Igår tänkte jag fy fan vilken dag det kommer bli, jag skulle inte sagt ja till jobbet. Men fy fan vilken dag det blev! Det kan jag ju lova asså... Fast inte på ett negativit sätt som jag trodde utan ett positivt!

Började med att det inte alls var mycket post på morgonen, så det var cool lugnt. Hur skönt som helst... Sen droppade det väl in lite och det finställda var inte alls finställt utan vi fick sortera allt. Underbart! Men det gick det också...  vart inte så fasligt mycket ändå. Vi kom ut tidigt och det rullade på bra ändå tyckte jag. Har lärt mig att jag inte ska stanna o prata med massor folk, för det tar en sån jävla tid. Så idag pratade jag väl bara en kortis med de jag träffade... Vilka var min kusin, mormor, min andra kusin, min mosters man. ja det var nog det hela.

Sen måste jag bara påpeka en sak... Dagens hjälte: BOHM!!! När han hade 10 trappor kvar hade jag 2 hus på lundbergo och 2 jävla gårdar! Sen är han så himla snäll så han kommer och hjälper mig.. Snacka om att jag blev glad då! Det var en del trappisar som jag slapp! Tro mig det kan det vara värt ibland... så himla skönt, iaf för psyket haha! Så jag måste bara påpeka det... Lovade att jag skulle hedra honom i min blogg. TACK BOHMEN!! det var guldvärt!
Vi kör på måndag också sa vi va? Blir ju super med dynggrupp o grejor. Bohm är därmed utsedd till veckans lagarbetare! Hahaha! Liksom var är laaaaaaaaaaget?!

Sen när vi kom tillbaka så satte vi oss ute på gräset och åt lunch, snackade och solade. Helt sjukt skönt var det! Där satt vi och väntade in våra kollegor och när de kom så hejade vi på dom... Så de orkade med sista backen upp. Det kallar jag lag-anda! Haha! Så jävla roliga arbetskamrater som jag har finns det nog ingen i hela världen som har... Inte en chans... och jag STORMTRIVS!!! Jag tycker att det är KUL att gå till jobbet... Det är inte alla som tycker. Tror det är väldigt sällsynt faktiskt.

Sen snackade jag lite skit med kvällspersonalen, gick hem ringde några samtal... Fixade lite grejor!
Måste säga att idag är det nog jag som är BÄÄÄST! Utan tvekan, helt jävla kollosalt grym är jag!
Det gäller att man har kontakter vet ni ;) muahahaha!  Ne vars, ska bli jävligt roligt iaf...

Nu ska jag iväg med Saris till stan, och sen ska jag till Lexie...
Ska ta mig en uteritt tänkte jag.. träna magmusklerna lite kanske?
Och känna mig som världens bästa dressyr ryttare? Jo då det låter bra.
Ta det lugnt ska jag göra också...

Vette fan om den har dagen kan bli mycket bättre? kanske det...
På något sätt går det nog. Hoppas att något eller någon kan toppa den! Hah

Ska umgås med Sara så det är nog lugna puckar...
Och sommaren är spikad... Från och med v.26 är jag LANTBREVBÄRARE!!!
Jippie! Postkarriären går framåt, det ni!


Nu brinner det i knutarna... Lugnt skulle vi ta det va!


Puss



Hej igen!

Åkte hem ytterligare en dag med jävligt dåligt samvete... bajs! Blir så himla arg på mig själv... Satt och snackade lite skit med Ida efter jobbet och sen gick jag hem slängde i mig lite o käka och kollade upp lite grejor.
Helt plötsligt så var klockan halv 8, 8.... Bra jobbat! Fattar inte hur fan det kunde gå till.

Är väl troligen det att det är så pass ljust nu för tiden, man tänker liksom inte på att det blir sent eftersom det inte blir mörkt. Det kändes fasen som om klockan var 4 när den var 6 liksom. Så det blev ingen tur idag heller tyvärr...

Seriöst jag måste skärpa mig, blir så himla arg på mig själv!!! Vad fasen håller jag på med?
Jag måste verkligen börja ängna mer tid åt Lexie och åt mig själv. För att vi båda ska må bra.
Det är ju inte så att hon kan ta hand om sig själv... ibland kna man tro att inte jag heller klarar av det.
Men men... Imorgon ska jag fan i mig rida! Så det så! Skiter i vilket asså... jag bara ska görat!

Just det... tänkte ju att det skulle vara skönt med sovmorgon imorgon. Visst! Så länge varade den lyckan. Kom på att jag har ju täckningen/jouren på morgonen vid halv 8,8. Underbart! Precis vad man vill efter en veckas jobb... Har man häst så har man, då får man helt enkelt offra sig ibland.  That's life! Det rer sig nog ändå.

Ska inte sitta uppe halva natten i alla fall, ska i alla fall försöka att inte göra det.
Måste upp tidigt imorgon som sagt.

Förresten... vad fan är det för fel på dagens "ungdomar"? Låter som om jag är as gammal haha!
Men det var en as katig kille förut här utanför, jag sa åt honom något och så svarade han. Då sa jag "värsta vad katig du var!" Då tände han till direkt och gick emot mig typ 3 steg... "var jag katig sa du? Var jag katig?" Jag svarade inte och han fortsatte och gå neråt istället. Så han var nog inte så katig trots allt. Sen sa han "käften jävla hora" eller något i den stilen.
Jag bara "ja tack desamma du!" Då sa han inget mer :P

Det var han och 2 st brudar, antar att dom tyckte han var hur cool som helst. Ska de vara så svårt att visa andra medmänniskor respekt? Och inte slänga ur sig såna saker? Sånt gjorde aldrig jag iaf, det vet jag. Vart är samhället på väg? Kanske borde sätta mig in i politiken så det kan bli någon ordning på saker o ting.
Ne vars...

Blir en dusch nu tror jag nog allt, sen vette fan...
Tänkte på något jag skulle göra men har glömt bort det lika snabbt.
Som vanligt ungefär...

Puss igen då!

Allt snurrar runt, runt, runt och runt.

Shit asså! Vet inte vart jag är... ska jag till höger, vänster, upp, ner, hit,dit? Bläää! Och stressen ligger på mig som ett jag vet inte vad. Hur man än gör känner man sig alltid stressad, på ett eller ett annat sätt. Jag kan inte fatta asså... Skulle verkligen bara vilja koppla av och ta det lugnt. Idag har nog varit den värsta dagen på länge tror jag.

Började jobba kl.12.00, körde ut post och tung jävla skit reklam! Det var varmt som satan, trodde seriöst att jag skulle avlida där ett tag. (som sofia så fint brukar uttrycka sig) kändes ärligt talat som att jag höll på o svimma, fanns ingen luft i trapphelvetena. Men den dagen var över den också efter ett tag men det blir att jobba imorgon också. Ångrar mig lite nu i efterhand att jag sa att jag kunde jobba. Skulle behöva vara ledig imorgon egentligen, ta igen mig lite och fixa lite saker. Men men... man måste tänka på pengarna ju!

Var en sväng hos min kusin idag och kollade hur det lilla trollet mådde. Hon mådde jätte bra verkade det som, så himla glad o pigg hela tiden. Fattar inte hur ungen orkar med det asså jag blir trött bara jag kollar på henne, vilken energi! Lilla Mollan skulle bada också när moster Lina var där o hälsade på... Det tyckte hon var jätte roligt!! Speciellt o skvätta vatten o blöta ner mamma och moster. Den där ungen är för go asså! Tänkte bara titta förbi och stanna en liten sväng... Men det blev över 1 h istället.

Vilket sedan resulterade i att jag inte hann göra ett skit innan stallmötet. Som sedan resulterade i att jag fick stressa arslet av mig för att det blev as sent. Stallmötet höll på i 2 jävla timmar och inte blev man mycket klokare heller. Får så himla dåligt samvete också när jag inte hinner med att ta hand om Lexie ordentligt, imorgon skiter jag i allt! Då ska jag bara ta det lugnt i stallet och ta hand om henne.

Jag hatar saker som händer som man inte kan påverka, man bara känner hur det bubblar i en men kan inte göra något... Gaaah! Sånt gillar vi inte... eller hur Sara? Och vissa personer också... som tror att de är mycket bättre än alla andra och är skadeglada. Gör allt för att de ska ha det bättre. Det borde väl bero på att de har dålig självkänsla? Rent logiskt ändå... Klart att man någon gång är skadeglad eller glad för att man har det bätte än någon annan... Men inte fasen säger jag det till personen i fråga? Eller lindar in det lite fint? Man märker ju så lätt på folk asså...

Nehe.. Det är nog dags att tänka på refrängen nu, annars blir inte Johnstone glad imorgon bitti.
My bed is calling...


Kisses.

Tandvärk och pisslön!

Fasen också! Kollade på banken igår vad jag kommer få i lön... KASST är det rätta ordet, KASST! Fy fan asså det är inte kul. Plus att jag har sån jävla tandvärk, håller antagligen på o få visdomständerna där nere :S Och om visdomständer har man ju hört många läskiga historier. Om hur dom tas bort o.s.v. Får hoppas att de får sitta kvar om det nu är det som är på G. Det är inte långt kvar tills jag får ta bort tandställningen heller, förhoppningsvis i sommar... Jippie!

Imorse lämnade jag in bilen, fick nyss höra att det inte var så positivt. Det skulle kosta lika mycket som jag får ut i lön... Billigt o bra var det va? Känner för o bara sälja det där jävla aset asså, usch! Fast det är ju ändå min lilla Herbie det där haha =) Klockan 7 var det i alla fall inlämning sen hann jag inte ens hem, då ringer telefonen. Vem är det då? Om inte Peder såklart! Han undrade om jag kunde komma och jobba. Jomenvisst sa jag men jag ska till tandläkaren först.

Var bara att dra sig vidare, fast bil hade jag ju ingen så det var jag tvungen att låna en. Det är tur att man har en del snälla mostrar säger jag! För cykla hade jag ju verkligen inte hunnit med, då hade jag ju inte vart på jobbet idag ens.
Ganska lugnt dag på jobbet ändå och det mesta flöt på ganska bra... Skönt att få gå Storgatan igen!

Det var lite nostalgi över det hela... Kommer inte ens ihåg när jag gick där sist, det var ett jävla bra tag sen i alla fall.
Så många gånger som jag sprungit upp o ner i de där jävla trapporna asså. Kan ju allt precis utantill.. Skulle kunna gå det där distriktet i sömnen utan problem. Och Persson, han är ju lika rolig som vanligt. Vad vore Posten utan Persson? TRÅKIGT! TRÅKIGT! TRÅÅÅÅKIGT!

Igår fick förresten Lexie en födelsedagstårta.. Klart att man måste få även om man är häst! Det var en hund som fick ett gratulationskort idag också, som fyllde år. Haha! Men det lilla damen är ju lite kräsen... Eller lilla o lilla? Hon är ju ganska stor ändå, trots att hon bara är 5 år... Lite åt hon i alla fall sen fick de andra smaka, alla måste ju få vara med på tårtkalas!
Ska väl byta om och åka till henne nu... Sara kommer ju hem idag också! Gött! Motala är inte detsamma utan henne så är det bara. Sen blir det väl att ta det lilla lugna... Jobb står på schemat även imorgon. Så det så!

Lägger in en bild på tårtan också... Sen var det tjat, tjat och tjat... Blä!

Puss.


Tårta


Förresten! Glömde ju berätta om min ständiga följeslagare i Lördags, haha. Min nya bästis asså... Wilma!
Jag tog med henne hem och på en liten tur runt i stan.
Lägger in en bild på oss så får ni se hur grymt coola vi var!

Wilma o Jag


Dator? Hm... Vad fan är det?!

Tror att jag nästan glömt bort allt vad det här med dator heter... Har nog varken haft lust eller tid. Fast jag har väl haft endel att skriva om men det har bara blivit så att jag inte gjort det. Och nu kommer jag inte ihåg det.
Idag fyller mitt hjärta 5 år! hihi! Och lilla Ellen också...5 år hon med.

Nu ska jag iväg och jobba en sväng tänkte jag, så himla gött! Har saknat det faktiskt... Ändå var det inte längesen..
Hörs senare eller något.

Puss då! Och det största pussen till Lexie idag såklart! =) hihi



love

Lördag var det va?

Aldrig blir dagarna som man planerat... Inte livet heller för den delen. But life´s a bitch!
Igår red Ebba Lexie en sväng, det såg jätte bra ut faktiskt... Så himla kul att se! Och det var bara nyttigt för henne det där.
Idag var det min tur att rida haha! Det var ganska roligt faktiskt... Hon var inte direkt som hon brukar, hon var as het och försökte ställa sig upp till o med. Inte vanligt för att vara henne kan jag säga.

Glömde förresten att berätta att jag hade ett jävligt trevligt samtal igår, givande också på ett sätt. Jävla toppen person faktiskt, tycker om henne rejält. Hon är som en vän ska vara, går och snacka om precis allt. Sånt känns skönt.
Nu bara babblar jag känner jag, fattar inget själv knappt. Blä!

Är hos saras mamma nu, träffar lite gamla klasskompisar oså... Himla roligt ändå!

Hejs svejs eller något... Palla!


Varför är det alltid lika svårt med rubriken?

Det är den ständiga frågan... I försig spelar väl inte den så stor roll egentligen, det är ju ändå innehållet som räknas. Fast om inte rubriken är intressant kanske inte folk vill läsa inlägget? So what...

Har haft en bra dag på jobbet idag faktiskt, blir att försöka komma i säng skapligt ikväll också... Det är riktigt skönt dagen efter när man vaknar. Plus att det tjänar ju jag på liksom. Är tredje dagen i rad som jag delat ut post i shortsen! Nu känns det att våren och sommaren är på G på riktigt! Jippie!

Förresten måste jag bara säga att jag hittade 100 kronor till igår... I ett par andra byxor! Så himla kul... Om det fortsätter såhär så lär jag ju vara stenrik snart ;) Det roliga var att den hunkan kommer jag faktiskt ihåg när jag la den där. Jag la den där för jag tänkte att då kommer jag glömma bort den och bli glad sen när jag hittar den. Och hur rätt hade jag inte då? Jätte rätt!

Ska till Lexie nu tänkte jag, sen ska jag hem och göra en budget. Ibland hade livet faktiskt varit lite lättare om man hade haft lite mer pengar. Visst kan inte pengar göra en lycklig, fast det skulle göra saker o ting lättare. Ska verkligen gå in för det nu, hoppas det blir bra!


Pussiluss!


Seg dag ändå... Men jag är världens snällaste brevbärare!

Igår gick jag och la mig jävligt skapligt för att vara jag måste jag ju säga... Jag la mig till och med före min lillebror, det är sensation! Händer inte allt för ofta. Fast inte för att det hjälpte imorse när jag skulle gå upp, jag var helt död. Orkade knappt röra lillfingret och de kändes som jag vägde typ 200 kilo. Så himla tung i kroppen men det var bara att skutta upp!
I got to do what I got to do liksom...

Funkade rätt okej ändå, fast jag vaknade nog inte tills helt för en bortåt 11, halv 12 tiden. Då var det bara o springa upp o ner igen, hur många gånger som helst också. Gick jävligt segt idag fast det inte var grupp... Kan i försig bero på att jag stannade till en snabbis hos mormor o morfar och sen mötte jag min moster o pratade lite med henne o.s.v. Fast slutet var ju inte roligt asså.

Idag kom den där lilla grabben till mig igen och frågade om jag hade några gummisnoddar. Klart att jag har sa ajg som alltid... Sen var jag bara tvungen att fråga vad han hade alla jävla gummisnoddar till. Idag fick jag svaret... Känn spänningen nu....... Och fortsättning följer!

Huvudsaken var ju att jag kom tillbaka idag också förstås. Usch vad arg jag blir när jag får höra mer om det här med övertaligheten och skit. Det kanske eventuellt är några fler som kommer vara tvungna att gå över till vårat kontor, i alla fall för en viss tid. Så himla surt... De bara kommer o snor våra tider typ... Gaaaah! Kan de inte avskeda några istället :P haha. Skulle väl sitta fint ändå?

Har lite funderingar oså men allt behöver man ju faktiskt inte skriva i bloggen? Ne det tycker jag inte....
Alla behöver inte alltid veta allt. Men tänker det gör jag, så det knakar... Det gör jag. Skulle vara bra härligt ändå!

Idag jobbade min arbetskamrat kväll, så då kan hon ta sovmorgon eftersom hon börjar kvart i 4 tror jag det är?
Ne men det gjorde hon inte! Hon gick upp vid halv 7,7. Och när klockan inte ens slagit 9 på morgonen så hade hon ätit frukost, duschat och det värsta... SPRUNGIT 8 KILOMETER!!!! Det skulle jag aldrig göra frivilligt så tidigt kan jag lova... Usch fattar inte hur hon orkar. Fast det ska hon ha kredit för tycker jag, duktig är hon! Eller bara allmänt konstig :P haha :D

Och... angående gummisnoddarna. Han samlar på dom... haha! Jag frågade hur många han hade. 180 när jag räknade dom sist men det var längesen. Då frågade jag hur många han hade nu? Men det visste han inte för han hade inte hittat alla än och hans mormor hade tagit 3 stycken. Haha. Tror han kör tävling med sin kompis också för han vill också ha gummisnoddar... Så slogs dom typ om det. Men jag fick konstaterat idag att jag var den allra snällaste brevbäraren.

Det ni! Inte alla som är...
Lina Johansson, den allra snällaste brevbäraren!


Puss Puss

Måndag? men Tisdag?

Så himla skumt när jobbarveckan börjar på en tisdag... Jag har typ tänkt att det var måndag hela dagen. Förutom att jag tänkte "Yes idag är det tisdag... ingen grupp!"  Ne visst... Har haft en riktigt rolig dag på jobbet måste jag säga även att det gått segt. Fast första dagen efter ledigheten är man alltid som mest taggad, då har man mest energi... Det är skönt med en kort vecka också! Vissa har ju bara imorgon och jobba och är lediga tills på måndag.

Vi satt o diskuterade det har med pension, att det inte är bra att ha det när man är 65 eller vilken ålder det nu är. Man borde ha sin pension i 20-30 års åldern tyckte Jungis, för då var man ju som fräschast och kunde leva livet och hinna med o skaffa barn och allt sånt där. Eller skulle man ha ett visst antal pensions år, typ 25 stycken... Som man fick ta när man ville. Fast det var ingen bra idé ifall alla skulle ta samtidigt vem ska då dela ut posten liksom?

Så kom vi fram till att endel inte ens kan ta pension, för de kommer dö då. Ganska tragiskt ändå, men persson sa att det är ju bara sanningen. And I guess so...  Jag har skrattat åt så himla mycket idag så ni kan inte ana, grejen är att det går inte att skriva o berätta allt. Ni skulle inte ens fatta hälften så det är ingen mening med det hela.

Ska berätta en rolig sak förresten... Sara kommer döda mig säkert. Men i alla fall... Hon lånade min telefon i Lördags eftersom att jag har gratis sms och hon inte hade några pengar på sin telefon. Grejen var att personen i fråga fattade antagligen inte att det inte var Saras mobil nummer. Dagen efter och även senare fick jag världens meddelande... Och då menar jag världens! I detalj och grejor... Jag sa till Sara... "Säg åt honom att jag inte vill ha såna där meddelanden och att det inte är till dig han skickar" Visst säger hon och gjorde det och han skämdes som fan tydligen. Aja skönt tänkte jag...

...Bara det att i natt fick jag 2 sms eller MMS!!!! Inte något som jag hade väntat mig precis kan jag ju lova. Shit vad pinsamt! Gaah! Snacka om att göra bort sig ganska stenhårt... Stackarn.

Jag och Sara bestämde oss förresten för att vi skulle försöka slå Motala - Stockholm på 1,20 h. Vi tänkte försöka vara där på under en timma, ska bli intressant o se om vi lyckas. Klart vi gör... I alla fall när vi har min FORD KA :D eller toyota KA och Ford Kia och allt vad den nu har kallats! Haha. Ne vars...

Ska försöka fixa den där jävla skivan så vi slipper lyssna på skivan vi lyssnat på hela de här året. Kul o lyssna på den tjugo arton gånger till liksom... Sen måste jag ju köpa en ny stereo också för den delen. Pengar hit o pengar dit!

Sicken tur att jag hittade typ 100 kr till idag då... I jobbar byxorna! Nu måste jag plocka undan all tvätt o de som ligger på sängen. Sen ska jag typ decka? Känns som de är jobbigt att hålla ögonen öppna :P haha ne nu överdrev jag liiiite, men bara liiiite.

Dagens citat: "Päronet var ju inte friskt. Det var STENMJUKT!"

Min fråga är... Hur fan kan något vara stenmjukt?! haha =)

Dags att sätta fart nu tror jag...
Och jag vet att jag har några ivriga läsare som sitter o väntar på att jag ska skriva klart... haha ;)

Pussen.

Guldbyxor och guldjackor...

Är det någon som har läst pojken med guldbyxorna? Jag är i alla fall tjejen med guldbyxor och guldjacka.. MINST! Fattar inte asså, jag hittar pengar överallt... Som jag inte ens visste att jag hade och som jag glömt bort att jag la där?
Jag undrar jag om jag inte har hittat minst 1000 kr bara sådär liksom. 600 hittade min mamma i jackan som hon skulle tvätta idag. Haha! Så jävla gött när det blir sådär. Men det är utmärkt!

Red en sväng i det sköna vädret idag igen, tänkte ta det lugnt men både jag och Lexie var taggade... Så jag släppte henne, nästintill i alla fall. Och fy satan... Det gick så det jordbrann! Lika snabbt som jag fått upp henne i den farten var jag tvungen att börja bromsa ner henne för att överhuvudtaget ha en chans att kunna det innan vägen tar slut.

Nån gång, jag säger det... Nån gång! Då ska jag släppa henne helt... Det enda jag behöver är ett oändligt fält.
I alla fall minst en mil långt annars lär jag inte ha en chans asså.

Glass är gott....

Öh?

Igår vet jag att jag hade massor som jag tänkte att det här kan jag skriva i bloggen... Idag kommer jag fan inte ihåg ett skit av det. Ska bränna en ny skiva idag tänkte jag, börjar faktiskt bli dags för det.
Ska ta mig en sväng på Lexie idag också tänkte jag men väntar till lite senare så det blir lite svalare.

Nu sitter ja o letar låtar o kollar på hälsoresan, haha! Den gick visst på ettan, så himla skön o bara sitta o glo på :P
Ingen idé o skriva något mer vette fan vad jag ska skriva.


Sååå...

Herrå!

De funkar liksom inte...

Vissa personer går man inte bara ihop med. Dagen till ära blev inte heller någon lyckad kan jag ju säga... Inte ens nära av vad jag tänkt mig, inte ens en hundradels likhet. Surt som fasen! Det här måste nog vart den mest sugigaste helgen på länge... Och folk som bara klagar på andra? Och snackar skit, utan att ens tänka sig för... När personen inte är så mycket bättre själv tycker jag bara att man ska hålla käften.

Nu är jag bara sur och irriterad. Ska sova tror jag, skulle fan gått o deckat vid 10 som jag tänkte....
Men ne då! Va dum i huvet istället och va uppe längre och bli irriterad och arg.
Det är ju mycket bättre...

Total flopp!

Igår var jag as taggad men vad gjorde det? Det sög ju ändå liksom. Fy fan det var så jävla tråkigt, helt sjukt asså!
Hugos var smockat och det var världens jävla kö dit när vi kom, så vi sket it och gick till harrys. Dumt nog!
Det var typ inte en jävel där... Ne fy fan det var verkligen inte kul, kunde lika gärna suttit hemma o sparat pengar.

Får se vad som händer till kvällen. Tänkte i alla fall att jag skulle åka ut och ta mig en skön uteritt idag också. =)

Så himla underbart är det!


Pussen.

My life would suck without you.

Känner att stämningen börjar komma lite sådär halvt ändå, kände inte alls för o festa men det kan ju ändra sig snabbt.
Sitter o väntar på Sara men jag vet inte vart hon tagit vägen, verkar som hon typ gått vilse eller något?
Idag har jag faktiskt haft en skön dag ändå... Sov länge så det var skönt! Fast jag sov inte skönt... vet inte vad det beror på? Aja sen gick jag över en sväng till min kusin.

Snackade lite skit eftersom vi inte har träffats på ett tag. Och såklart träffade jag ju den lilla trollungen, skönt o se att hon har utvecklats lite. Sen tog jag mig i kragen och åkte ut till min häst. Där var jag läääänge och jag stressade inte ett dugg.
Det var så himla underbart! Jätte skönt väder och jag borstade henne bra länge. Det var bara jag där så vi var helt ensamma det va jätte mysigt.

Jag tänkte rida en sväng med sadel först men jag sket i det. Hoppade upp barbacka, tog av mig skorna och red. Allt var så himla fridfullt och avslappnande, det var längesen jag kände mig sån kan jag lova. Helt underbart! Att ha häst är inte ett fritidsintresse, utan det är en livsstil. En livsstil som jag trivs med.

Ne nu ska jag fixa iordning mig, hoppas på en lyckad kväll.
Och kristijan... Om jag visste så skulle jag berätta, men jag ska försöka fundera på det. Haha!


Puss.

So Confused.

Måste först berätta en ganska sjuk sak... Har nog aldrig vart med om det förut, inte vad jag kan minnas i alla fall. Igår drömde jag en dröm och inatt drömde jag typ fortsättningen på den drömmen som jag drömde igår. Snacka om sjuk grej, kändes as skumt... Någon annan som upplevt det någon gång?

Idag har jag tänkt mycket faktiskt, beroende på flera olika saker. Känns som om jag borde bryta mig loss ifrån saker o ting och typ göra något annat... Jag kan väl inte vara brevbärare hela livet? Eller kan jag? Ingen aning. Känns inte så himla kul som det ser ut nu faktiskt, de är inte det att jag inte gillar jobbet. Fattar bara inte hur de tänker och folk blir så himla orättvist behandlade, även jag.

Sen är det fler saker men det vill jag inte skriva om här. Känns inte som de skulle hjälpa varken mig eller någon annan om jag skrev det här. Har börjat tappa motivationen känns de som, vet inte vad som håller på att hända? Blä!

Hade tänkt att jag skulle gå ut imorgon men jag vet inte om jag känner för det? Just nu känner jag inte för något.
Och jag hatar det, verkligen hatar det. Skulle göra vad som helst för att slippa det.

Jag vill veta saker, jag vill ha ett mål. Vad ska jag göra? Vad vill jag göra? Hur kommer jag dit? Klarar jag av det?


I Can not find a way to describe it, it's there inside all I do is hide.
I wish that it would just go away...



Hitta inte problemen, hitta lösningarna!

Och hur fan ska det gå till undrar jag då? Det finns ju mer problem än lösningar? Går ju inte ihop sig asså. Idag skulle jag jobbat... Och resten av veckan och hela nästa vecka men så blev det visst inte. Idag blev jag petad... Finns i för sig en förklaring till det och förhoppningsvis så får Siv en ny tid för operation så snabbt som möjligt. Då kommer jag få jobba igen... Imorse hade våran "högsta" chef... eller det finns ju chefer över honom också, i alla fall han hade lite information. 

I försig har man väl nästan vetat att det kommer komma eller att de kommer säga det snart. Vi är övertaliga på Posten, vilket gör att dom det kommer drabba först är oss som är timanställda. Visserligen finns det 3 olika lösningar på problemet och vi får väl se hur det blir med det. Fattar bara inte att de ifrån det andra stället kan ha anställt för många? Liksom hur trög får man vara? Om det är någon som är typ sjukskriven/mammaledig och det kommer in någon ny istället för den. Då ger man väl inte den nya personen heltid också? Utan BEGRÄNSAD heltid typ? 

Det som är mest irriterande är att på vårat kontor är vi inte övertaliga men det är dom på det andra. Schysst att det drabbar oss p.g.a. att någon har gjort ett stort jävla misstag. Någon borde ju kolla upp hur det egentligen har gått till, det tyckte Persson i alla fall sa han. Och det tycker jag han har rätt i... För det där är ju inte bara någon som händer.
Sen är det så roligt också... Det finns endel personer som inte förtjänar att ha ett jobb på posten. På grund av deras beteende allmänt och hur dom jobbar o.s.v. Hur surt känns inte det då? Nog om det.

Fick i alla fall sluta tidigare idag eftersom jag vart petad helt enkelt. Då gick jag hem i detta underbara väder och sen satte jag mig på balkongen för o känna om det var varmt. Tanken slog mig att jag kanske skulle ta på mig bikinin men trodde det skulle vara för kallt. Men icke sa nicke! Det var ju hur varmt som helst och det fläktade ju ingenting heller. Kändes som man låg på playan utomlands eller något. Hade en sprayflaska full med vatten som jag sprutade på i mellan åt. Och tur var väl det annars hade jag svimmat av värmeslag eller något. Nu är i alla fall årets bikini säsong invigd! Den 7 April... det är inte illa ni!

Det var en riktigt skön eftermiddag faktiskt... Jag, hemma själv, i solen, på balkongen och bara ligger o lyssnar på musik. Helt jävla underbart var det! Sen efter det så åkte jag till hästapollen. Tog det jävligt lugnt där också idag... Så himla skönt så ni anar inte! Sen tog vi en sväng ute, bara jag och hon... Och det var så himla skönt. Men shit vad det gick asså... Hade inte tänkt galoppera men hon ville verkligen springa så jag släppte henne och det var knappt så jag fick stopp på henne.
Som sagt underbart skön dag ändå.

Tänkte att ja skulle käka nu för jag är hur hungrig som helst... Sen duschen, sen kommer Sara och vi ska sätta ihop något skit som vi kan skicka ut. Börjar bli lite brådis faktiskt... Hoppsan sa!

Puss då.

/Lj

Efterträff förstås!

Yes... Finally! Nu blir det av minsann... Efterträff som det heter från och med nu! (återträff) Det blir en favorit i repris hemma hos Saras mamma. Visserligen med ganska kort varsel men hoppas att det funkar ändå, inte säkert att alla kan komma men det är ju bara en för efterträff före efterträffen. Typ...

Idag har jag inte haft världens bästa dag, men lustigt nog blev den bra ändå och jag var på strålande humör. Jag har nog min chef att tacka för mycket skulle jag tro. Måste nog säga att jag har världens bästa chef någonsin! Man kan tolka vissa saker på olika sätt... Det kan vara bra på ett sätt men ändå inte på ett annat. Ibland finns det vissa gränser men som sagt. Nog snackat om depp nu... Orkar inte skriva om det blir bara deprimerad... Inte så konstigt kanske?

Har träffat Sara en sväng idag också förresten... Helt sjukt vad kul vi hade! Garvade åt allt och inget... Det roliga är att det är ingen som fattar våran humor. Och ingen kommer fatta vad jag menar om det jag skriver nu. Vi träffade BIRD idag faaan, snacka om att inte vara sig lik. Som jag o Sara sa... Det är bara vi som är som vi alltid vart! Haha! Fast det är klart att vi också har förändrats... Kanske inte när vi umgås med varandra men förövrigt. Inte en chans att vi är samma personer som vi var innan, saker och ting förändras ju.

Jaa vad gjorde vi mer? Hm, vi hamnade på Sné några gånger måste jag väldigt starkt påstå. Allt gick jävligt snett där ett tag... Bokstavligen talat! Väääldigt mycket! Haha! Sen träffade vi stans nya invånare... Tupparna.. Äkta Jeppe asså! Ska lägga upp en bild på Sara och Tupp. Det gör jag senare ikväll om jag orkar. Vet inte riktigt hur kvällen kommer att bli men det är sånt som märks, det brukar det alltid göra.

Jag och Sara diskuterade även hur sjuka en del människor kan vara... Hur fan kan man vara så jävla elak rent ut sagt?! Ju mer vi diskuterade det, desto mer irriterade blev vi. Personen ifråga är inte ens värd någon så snäll, omtänksam och underbar person. Bara jag tänker på det blir jag så jävla förbannad... Så gör man bara inte. Skulle kunna smälla till personen i fråga, en rak jävla höger. En riktig hård jävla höger och en vänster också... Eller så pepprar jag båda två. Haha. Grejen är att visst det är sjukt men om man inte känner personen som blivit utsatt för det så hade man ju inte reagerat lika stark. Blä! Nu måste jag sluta skriva om det... Känner hur det börjar koka i mig.

Besiktade bilen idag också, gick oväntat bra. Bara påbackning på parkeringsbromsen, exakt som förra året... Typiskt!
Får se vad jag kan göra åt den saken. Nu ska jag till Ida en sväng och prata lite skit... Sen blir det Lexie och sen ska jag o Sara försöka hitta på något angående efterträffen och så får vi se hur kvällen slutar.

Hoppas jag skrev något intressant i alla fall...


Puss typ...

/Lj

Typiskt mig?

Jahapp, underbar dag med strålande solsken... Och jag har sovit bort typ halva dagen? Inte lika kul dock. Visserligen var det jävligt skönt att sova men det är ju lite små surt ändå måste jag säga. Och ändå sitter jag inne framför datorn... Vet inte vad jag ska göra, för om ca 1 timma ska jag skjutsa mormor o morfar o farmor o farfar. Så det känns ganska onödigt att påbörja något. Tänkte tvätta bilen men det tar ju mer än en timma och åka till stallet är ju inte ens att tänka på.

Det blir väl bara o sitta här o glo eller något? Ska ringa min moster o höra om jag kan låna hennes bil, i såna fall går jag nog förbi henne en sväng och umgås. Fast grejen är jag kunde ju gått upp tidigare om jag hade velat, det var nämligen en vänlig själ som ringde o väckte mig o sa att det var fint väder. Men det sket jag i förstås.

Blir väl så när man knappt sovit på natten och där har jag ju mig själv att skylla eftersom att jag sov på eftermiddagen efter jobbet, inte så lustigt att jag inte är trött när jag ska sova senare sen. Alla blev helt fel helt enkelt... Ska försöka styra upp det tänkte jag. Rida o greja och se om jag kan hitta på något mer som tröttar ut mig? Kanske jag springa 1 mil som en idiot eller något? Hatar att inte kunna sova. Blä!

Nu ska jag väl typ plocka undan i mitt rum så länge eller ngt sen ringa min kära moster och tjohejsan.
Känns inte som att dett här kommer vara en bra dag. Hoppas att den blir bättre sen.

Puss eller något då...

/Lj

Snabb genomgång...

Kör nu en snabb genomgång av de senaste dagarna, det märks hur mycket som jag kommer ihåg...
Har fått klagomål på dålig uppdatering så är väl bäst att jag gör en riktigt rejäl jävel nu då!
Har inte jobbat på hela veckan lustigt nog, men imorgon så... Då jäklar! Ska bli gött som fan och känna det där i benen igen. Lite smått irriterad över hur planeringer är upplagd men men inget man kan göra någonting åt antar jag?

I tisdags tog jag och min störda kusin Linda en liten tripp in till Linköping... Vilket var väldigt roligt faktiskt i för sig förvånar det mig inte med tanke på att det var henne jag var med. Grejen var att vi lyckades ju strunta i att tänka oss för så det blev stressigt ändå. Vi tog Ikano först vilket vi inte alls skulle gjort... Sen åkte vi till stan i il fart! Problemet var att vi inte kom till stan förens vi åkt typ 10 varv runt hela Linköping... Helt jävla lost var vi där asså, hur fan kan man åka vilse i Linköping?
Och hur går det ihop sig att man kan hitta i Göteborg där man aldrig kört bil förut men istället hittar man inte i Linköping där man kört massor av gånger? Lite lurigt det där... Men jävlar vad kul de var =)

Vi hittade inte alls det som vi var ute efter så jag bestämde mig för att köpa en munk eller två. Det slutade med att jag fick 26 stycken med mig! 26 STYCKEN!!! MMM MUUUUUUUUUUUNKAR!!! haha. Då blev jag glad, tjock som jag är... typ.
Det var ett jävla tjat på mig och mina munkar sen tyckte Linda och gott var det också.. Fast jag var faktiskt väldigt giv mild! Tror jag bara åt 4 eller 5 själv, resten gav jag bort till mer behövande personer.

Sen vad är det mer som hänt? Just det jag har vart duktig och gjort iordning i hela mitt rum. Dammat, dammsugit, moppat... Allt man kan tänka sig. När jag var klar så var klockan bara 2 och då tänkte jag: "Hm... undra om tvättstugan är ledig redan för i såna fall kan jag ju börja tvätta redan nu" Jajemänsan!

Duktig flicka... Haha! Ne vars... Så blev det i alla fall, tvättning på G. Gick bra faktiskt... Inget som blev fel färg eller förkrympt. Fast jag gjorde dessvärre en annan tabbe... Råkade visst skicka med bankkortet i tvättmaskinen så det hade gått av. Så nu kan jag inte komma åt mina pengar om det inte går via internet, men det ska jag prova senare.
Jag umgicks med Sara igår med efter att hon kommit hemifrån jävla Sörping.... Sörping hit, Sörping dit, Sörping hela jävla tiden! Det var skoj med lite skoj i alla fall. Ljuvliga skratt som vanligt. Skriver som en annan poet nu känns de som... Börjar skriva lite oseriöst nu tror jag... Skärpning!

Idag har jag vart på ATG kliniken i Mantorp, lite sådär hastigt och lustigt faktiskt. Som tur var så var det ingen fara med mitt lilla hjärta. Allt såg bra ut och veterinären sa att hon var fint musklad o.s.v. o.s.v. Så det var skönt! Det gick inte lika bra för Master tyvärr... Han blev utdömd och det innebär att han kommer att avlivas. Fast det är ändå en lättnad och det kommer bli skönt för honom... Så ont som han har haft, stackarn... 

Måste bara säga att jag stör mig på att jag stör mig på saker jag inte borde störa mig på...
Varför stör jag mig på det? Det stör mig verkligen.... Gaah! Arg blir jag. Hatar att störa mig på saker.
Lägga ner onödig energi och massa sånt där skit. Och bla bla bla bla bla bla bla!

Skönt att våren verkar ha kommit nu i alla fall! Eller?
Skulle fan inte förvåna mig om det blir världens jävla snöoväder bara för att det är fredag imorgon och jag ska jobba.
Vill inte ha en likadan Fredag som förra veckan, tack!


Ja men... Puss då!

/Lj



Kom på en sak o tillägga som är jävligt skum asså...
Jag har haft min gamla farmors vigselring på mig nu i några dagar.
När jag tar av mig den känns det som att den fortfarande sitter kvar.
Det är verkligen as skum känsla, om ja kommer emot så känns de som ja kommer emot den o inte fingret.
Ida sa en rolig sak "är hon död? vem vet såna där grejor kan ju vara hemsökta, man har ju hört en del."
Typ något sånt... Läskigt ju...

RSS 2.0