Fortfarande inte som jag tänkt mig...

Gårdagen fortsatte med att inte alls vara i närheten av vad jag hade tänkt mig. Jag var i stallet bra länge, tror jag kom hem vid halv 11 tiden någon gång... Men vad kul jag hade! Jag skrattade åt Pamela så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, när Laila slutade springa så hade hon "slut på bensin" Pamela hade tankat för lite sa hon. Allt var helt sjukt roligt! Pamela är en sån där människa som man kan skratta hur mycket som helst med och som alltid gör en på bra humör, såna människor tycker jag om.

Hon red Lexie igår också... Och hon var inte lite rädd, det roligaste var att jag spelade in det! haha! Så nu är det förevigat... Jag har kollat på det flera gånger nu i efterhand och vad jag har skrattat åt henne. Igår sen när jag väl kom hem fick allt en drastisk vändning och en timma senare befann jag mig på harrys vilket inte alls var tänkt. Men det funkade det också!

Hade riktigt roligt faktiskt, var ett tag sen nu... och ändå var jag nykter. Det var skönt! Fast mindre kul att sova bort hela dagen med sånt här underbart väder. Tänkte jag skulle åka ut till stallet en sväng o bara vara... Sitta i solen och greja o lite så, bara ta det allmänt lugnt. Nu är det såhär att jag sitter åter igen och väntar på bilen, mamma skulle "bara åka o handla blommor" vet inte hur länge hon vart borta nu.

Blir skönt att få min bil inlämnad imorgon. Och får väl hoppas på lika bra väder imorgon så jag kan ta igen det då.

Sommaren är kort , de mesta regnar bort
men nu är den här, så ta för dig solen skiner idag
hösten kommer snart, de går med vindens fart
så lyssna på mig...solen skiner kanske bara idag!
 
Hoppas på att bilen rullar in snart.

Puss.

Underbara värme!

Sånt himla skönt väder det har vart idag då!!! Helt otroligt! Började med att jag vaknade vid 7 tiden och kunde inte somna om så det var bara att skutta upp. Ganska skönt var det ändå, hade en liten svacka där jag blev trött men den gick över lika fort som den kom. Satt bänkad på balkongen redan halv 9 och då  var det redan varmt! Så himla underbart är det...

Det måste väl ändå vara livet? Ligga och slappna av i solen som värmer och höra vattnet? Och i mellan åt ta sig ett dopp =) Det tycker jag nog allt! Nästan i alla fall. Jag tyckte att jag hade planerat dagen bra.. Men! Dagarna blir fan aldrig som jag planerar dom... Hade tänkt hämta upp min kusin vid 11 och åka till outleten i mantorp och mjölby. Min mamma hade visst sagt att vi inte skulle dit? Det missade jag visst... För hon sa det aldrig till mig. Tänkte att det var lite lustigt, han brukar ju alltid vara klar när man kommer. Han svepte sitt sista te och sen stack vi.

Skulle bara tanka o sen åka... Trodde jag i alla fall! Då ringer Linda mitt i allt o frågar om jag kan skjutsa henne o Molly till sjukhuset för det verkade vara något som inte stämde o hon var helt röd o slutade aldrig att skrika. Så då åkte vi dit, var där en stund och sen mitt i allt så skulle jag in i all smet på stan. Till spelbutiken och greja, det tog också sin tid för det var sån jävla kö och nån liten unge som frågade as lustiga frågor.

Väl i Mjölby och Mantorp så var det väl inget speciellt o ha ändå... Men Axel hittade en del kan jag säga! Eller det gjorde väl jag också men det var lite väl för dyrt för min smak. Ett linne för typ 1000 spänn? Känns inte som ett pris som borde finnas på kläderna på en Outlet. Men men...

Sen bar det av hemåt, skjutsade axel ut till deras stuga och sen hem och äta och sen iväg igen. Spenderade resten av em/kvällen med Linda för det var husvakt/hundvakt. Så vi glassade i solen och badade i poolen, hur skönt som helst!

Nu sitter jag här och har bytt om igen... haha =) För nu ska jag ta en kvällsritt med Pamela! Det blir nog roligt det med ska ni se!

Puss då.

Öhm... Godmorgon?

Det är väl typ det man kan säga... God morgon! Klockan är drygt 07.40. Här sitter jag klarvaken och vette fan vart jag ska ta vägen. Jag fattar inte... Kan inte sova, har inte sovit så överdrivet mycket i natt heller. Trött jag blir... Inte alls likt mig att vara vaken såhär tidigt en LÖRDAGS MORGON!! LÖRDAG! hallåå?!?! Jaja men nu är jag det i alla fall.

Har fått klagomål på dålig uppdatering minsann. Har inte skrivit så mycket eftersom jag inte haft ork att sätta mig vid denna dator och blir förbannad på att den inte funkar som jag vill. Men nu verkar den funka helt ok? Kanske jag inte ska säga för då kanske den ballar ur totalt. Who knows...

Idag? Ja vad händer idag? Känns som jag har en jävligt lång dag framför mig... Fast något hittar jag väl alltid på. Jag har några saker som jag ska fixa i alla fall, sen kanske jag ska till Mantorp med min kusin. Har lovat honom men kom på att det kan ju vara en idé att kolla öppet tiderna först. Fast borde ju inte vara några problem med det? Det är ju inte söndag.

Ska nog passa på o slinka in på travshopen och kolla när vi ändå är där. Usch nu klarar jag inte av att sitta still längre, måste aktivera mig. Det är nog något fel på mig idag tror jag...

Puss.

Varmt var det ja!

Det blev att sola i alla fall, solen kom fram tillslut vilket jag självfallet tyckte var underbart! Så lite har jag väl bättrat på brännan hoppas jag. Sen åkte jag en sväng till Pariseviken för att umgås med Angelica och hennes "mamma" Kerstin. Hon är typ världens coolaste tant :P haha! Sen fick jag ju hälsa på den lille vovven också =) Söt var han!

Där var vi inte överdrivet länge för solen skulle ju förstås gå i moln, igen... Jävla lustigt väder vi har måste jag ju påstå!
Åkte hem o bytte om till stallkläder. Tänkte rida men så fick jag lust o åka någonstans. Tänkte att jag skulle åkt till Norrköping men så blev det inte. Kanske inte världens bästa idé klockan 17.00 en tisdag? Kändes inte så. Får se om det blir av någon annan dag snart.

Jag red i alla fall. I ridhuset och det dammade som fasen! Mina nya svarta stövlar var vita... Kul! Gick riktigt bra faktiskt, jag och Ebba hoppade och Cassi kom också ner efter ett tag på köttbullen Laila. Ibland är det så himla kul o bara fula sig och känna sig som en liten ponny tjej igen. Bara springa runt o inte göra ett skit o garva åt allt :P Tönta sig helt enkelt!

Imorgon blir det att jobba igen, jippie! Blir väl strålande solsken hela dagen skulle jag tro.. Men vad gör det?
Jag har ju i alla fall ett jobb imorgon eller hur? =)

Nu ska jag sluta skriva o umgås istället. Skriver ändå om samma jävlar saker hela tiden. Hur kan det vara intressant o läsa? Det undrar jag.. Någon som kan svara på det?


Puss då.

Typiskt...

Vaknade skapligt idag ändå.. Tänkte att jag skulle lägga mig o sola en sväng eftersom jag inte jobbade idag. Jo visst lyste solen, men när jag legat en liten stund och märk ord. LITEN stund! Då går solen i moln och där har den varit ett bra tag nu. Ser inte så himla ljust ut faktiskt det är ganska molnigt överallt. Så himla typiskt... Jag som bara tänkt ta det lugnt och legat och njutit av det fina vädret. Det kommer säkert vara toppen väder imorgon istället bara för att jag ska jobba.

Får se vad jag ska hitta på istället då? Borde i för sig greja i rummet oså. Skulle ju kunna åka till stallet redan nu men jag har ju ingen bil så det går ju fet bort. Har lust o åka någonstans faktiskt, vet inte vart?

Ska väl greja ett tag sen går jag nog upp till jobbet en sväng, Lönka är ju tillbaka idag. Han har 4 dagar kvar sen slutar han hos oss, tillfälligt i alla fall. Ska bli intressant o se hur brun han är, han har ju vart borta i 4 veckor i Thailand o sånt där skit. Haha!

Ja ni, här blir man ju inte brunare i alla fall. Ska kanske ta o ringa Angelica och se vad hon har för sig?

Hejs svejs!

Usch och fy och blä!!!

Den här helgen har inte alls blivit som jag tänkt mig, hatar sånt! Just för tillfället blir väl inget som jag tänkt mig tror jag? Bilen står fortfarande helt orörd på parkeringen o.s.v. Ska iväg en sväng till stallet sen... Jag kan ju alltid hoppas på att min häst vill gå in idag? Hon verkligen total vägrade igår så jag sket it tillslut, orkade inte jaga henne.

Sen ska jag nog inte göra ett skit... Kanske ska ta en powerwalk sen med en av mina kära kusiner.
När jag tänker efter så skulle det nog inte sitta helt fel ändå.
Nu drar jag..

Hejs!

Bra, jätte bra! Fint av dig!

Har verkligen inte orkat bry mig om datorn de senaste dagarna, har inte haft tålamod nog och sitta vid vårat internet. Det är något seriöst fel på skiten, hoppas att mange kan fixa det. Eller har han redan gjort det? Just för tillfället så verkar det funka som det ska.

Hm, de senaste dagarna vette fan vad som har hänt? Har jobbat hela veckan och så även idag... Idag var det en toppen dag ända tills min moppe slutade och funka och det började ryka ifrån motorn. Vet inte vad som hände... Kom ingen vart med den i alla fall. Som tur var jag i slutet av disktriktet så det var lugnt.

Och bil har jag ingen heller förresten. Tror typ avgasröret har hoppat loss eller något? Låter som en jävla traktor och kan inte köra med det, så jävla jobbigt att inte ha en bil. Skulle åkt till stallet förlängesedan men det går inte nu för mamma är ju iväg och har bilen. Så det är bara o sitta här o vänta... Och tåla lite "dö tid" Haha! Intern skämt :P inte nån som kommer fatta ändå.

Sprang förresten 10-kampen i veckan också och jag blev bästa dam! Det var det jag hade satsat på också så det var helt utmärkt... Fast jag måste ju erkänna att Jojjo låg mig hack i häl asså! Och någon som verkligen låg mig hack i häl var bohmen... Bokstavligen talat. Jag undrade vem fan det var som låg bakom mig hela tiden och gjorde mig så stressad men jag sket i o kolla bakåt, tänkte att det kanske bromsar farten. haha! Men bohmen kom aldrig om mig... fast nära var det där också måste jag säga.

Vann över en person och det var huvudsaken... Kanske inte lika katig längre!

Är inte så skriv sugen känner jag, tror inte det blir bättre av att jag fortsätter skriva heller?

Hej så länge då.

Måndag, oh underbara måndag!

Idag har jag haft världens underbaraste dag verkligen! Jippie! Hm, tror jag börjar om...
Idag har jag haft den värsta dagen på jobbet på ett bra tag kan jag lova... Måndagarna brukar ju vara ganska lugna ändå trots att det är grupp. Men den här dagen var förjävlig rent ut sagt! Inget gick som det skulle överhuvudtaget... Kaos det är det rätta ordet, så nu pratar vi inte mer om det.

Idag fyller morfar år förresten, var där en sväng och grattade honom =) Efter var det bara o åka iväg till Lexie, skulle ridit idag men fy fasen jag var så jäkla trött så jag orkade verkligen inte. Får se hur det blir med saken imorgon.. Ska ju springa o greja också i 10-kampen. Kan ju hoppas att resultatet blir skapligt i alla fall, min största konkurrent är nog Jojjo ändå. Ska försöka ge mig på't ändå tänkte jag.

För en gångs skull är jag ju inte förkyld när det är dags för löpningen, har ju haft en förmåga att vara det förut. Skulle i för sig inte förvåna mig om jag blev det tills imorgon. Skit samma det får väl vara i såna fall.

Nu har jag förresten hittat en perfekt hus till mig... Är det någon vänlig själ som har lust att köpa det och ge mig en fin present? Kommer garanterat att vara uppskattad! 

Checka in det vet ja! Billigt o bra också... någon mer som är sugen på o flytta med? =)

http://bostad.lanshem.se/Beskrivning.aspx?GUID=3L4C6A07TBVSJ125&typ=CMLantbruk


Nu ska jag drömma vidare...

Pussen.

Just det!

Jag kom på en underbar sak som gjorde min dag mycket ljusare... Det var när jag var i stallet faktiskt. Jag skulle gå ut och hämta min lilla pålle, så jag ropade.. "Lexie, kom nu så ska vi gå in" Hon gnäggade och sprang emot mig. Sånt värmer i hjärtat så oerhört mycket. Ni som inte har varken häst eller något annat djur... Jag vet att inte ni fattar ett skit.

Liksom vad är det för speciellt med det? Ja som sagt om ni inte har upplevt det själva så går det inte att beskriva. Tror jag ska satsa på att göra det också... Varför skulle jag ångra mig? Ser ingen anledning till det faktiskt.

Kom o tänka på en annan sak förut, i duschen... haha! Hur kommer det sig att man alltid tänker/kommer på allt i duschen? Ganska sjukt ändå. Men i alla fall...

Varför räcker alltid shampot  längre än balsamet? Det spelar ju ingen roll om balsam flaskan är dubbelt så stor...
Eller hur? Skumt. Sug på den du!

Puss. 

Från toppenhumör till pissed off!

Kul... Vaknade imorse, var på ovanligt bra humör faktiskt... Gick till jobbet med glada miner! Det var väl helt ok ett tag i alla fall.. Sen var det massa små grejor som irriterade mig, ganska mycket eller väldigt mycket. Gaaah! Skulle bara jobbat halva dagen men det blev hela ändå och jag är inte ett dugg förvånad. Ida hade ont i ryggen så jag fick hjälpa henne och hon gav mig nästan alla hennes trappor... Jävla Ida! :P Hon bara gled runt bland villorna.

Hade ingen mat med mig heller eftersom jag inte skulle jobbat så länge, så ingen mat åt jag förens vid 4 tiden. Sen satte jag mig framför datorn en sväng och sen så bar det av till stallet. Med underbart humör och med huvudvärk så det skriker om det. Vette fan vad det är... har haft huvudvärk i flera dagar nu =/ tror jag håller på o få visdomständerna i bak. Oh no! Vill inte ha sånt skit, har bara hört massor skräck historier om när man ska ta bort dom o grejor. Känns inte så lockande precis och det är inte skönt någonstans nu.

Gör ont överallt känns det som, usch! Har tryckt i mig en stark panodil nu så hoppas det ger resultat snart. Hade tänkt rida men jag kände att jag inte pallade det med den här huvudvärken eller vad fan det nu är. Så blir jag så tjurig på att folk håller käften? Ska det vara så svårt och säga saker o ting? Så jävla irriterande... Säger bara såhär...

Den som irriterar mig någon mer idag, den får stryk! Så de så! Nu ska jag inte skriva mer blir bara mer arg.
Så blir jag arg för att jag är arg.. Hatar att vara det, känns som jag vill slå sönder något.

Och jojjo jag tränar inte till 10 kampen... och ifall jag GJORDET så går det inte så bra :P det slutade lika snabbt som det STARTEDT...  haha =) Men kör på du så kan vi GÖRAT skit bra vettu ;)

Jag måste prata med Sofia förresten... har värsta idén som skulle vara rolig =)


Puss.  

Torsdag imorgon då! Finally!

Hejs svejs!
Har haft en helt ok dag idag faktiskt, bara det att jag blev lite tjurig imorse när jag skulle till tandläkaren... Trodde jag skulle vara där 8.40 men ne då, utan jag skulle vara där en hel timma senare. Underbart! Skit samma tänkte jag, det var ju ingen idé att åka hem och om jag satte mig ner kanske de skulle ta in mig tidigare.

Och mycket riktigt blev det så... Det var ju tur det. Sen hade jag tänkt o springa idag också men så blev det icke. Berättade nog aldrig om igår när jag fick värsta rycket. Tyckte det var så skönt väder så jag kände för att spinga och mycket riktigt gjorde jag det. Drygt 5,5 km bara sådär, haha! Men skönt var det, ska försöka GÖRAT (tillängnat jojjo) oftare.

Fint väder var det ju också imorse.. Skönt tänkte jag då kan jag ju sitta o sola nästan hela dagen. Sen deckade jag framför tv:n efter tandläkaren och där låg jag ett bra tag. Och istället för att springa idag tog jag en peomenad med Sara men jag gillar inte o gå med andra, kan inte gå i sånt tempo det får ju för segt =S Den enda som håller typ samma tempo som jag är Pappa, sen Linda förstås... Kommer ighåg när vi var mindre och farmor "lärde oss" att gå snabbt. Haha!

Just det! En sak får vi ju inte glömma... Idag red JAG min häst lika bra som Bea... näst intill i alla fall! Så helt hopplöst verkar det ju inte vara i alla fall, tur! Tror jag har kommit på hennes hemliga knep.. I alla fall en del av det och nej jag  tänker inte berätta det för er =)

Vart utelåst ur sadelkammaren idag också... 2:a gången på en vecka. Lagom roligt skulle jag vilja säga... Det var inte första gången det hände, och inte andra och inte tredje heller för den delen. Det har hänt några gånger och jag blir lika glad varje gång. Ibland tänker inte folk längre än vad de ser. Blää!

Imorgon blir det jobb... Fasen vad jag längtar rent ut sagt! Ska bli så himla skönt och roligt! Nu tänker ni väl vad fasen är det där för jävla idiot som tycker att det är roligt att gå till jobbet och längtar dit? Tyck det då för fan! haha =) Nu ska jag inte skriva mer. Borde sova snart egentligen men jag är inte trött.


Puss.

Skriver väl om gårdagen då...

Yes! Gårdagen spenderades väl till största del i stallet. Var först i Ljungsbro med mamma och mormor, hade lovat mormor att skjutsa henne dit nämligen, hon skulle till Cloetta och handla. Sen när jag kom hem var det bara att äta och sen sticka iväg.. Vad kan klockan ha vart? Drygt 3 skulle jag tippa på... Var lugnt i stallet när jag kom och sen dök Ebba och Bea upp.

De skulle rida en sväng och jag hakade på, inte peppad för fem öre. Kände att jag verkligen inte orkade sitta o tjafsa med henne och försöka får henne o gå i form och allt, så stel som hon är i vänstra sidan. Blää! Det var vad jag kände direkt när jag hoppade upp ungefär. Sen gick det väl skapligt ändå... Och galoppen gick faktiskt jätte bra! Då sa jag till Ebba att hon skulle testa och känna skillnaden men det gick inte så bra för henne. Så under tiden red jag Scarlet, jobbigt värre!

Fattar inte hur hon orkar med den hästen asså! Helt otroligt.. Sen skulle Bea också testa och notera nu... hon har ALDRIG suttit på min häst innan. Inte ens i närheten. Den lilla skitungen satte sig upp och tro mig hon är verkligen liten. Hon satte sig upp i alla fall och min häst går helt i form och går så fint som hon aldrig har gjort förut. Jag fattade ingenting, jag bara satt o glodde med öppen mun ungefär.

Ni skulle sett alltså.. jag fattar ingenting! Hur fan gör hon ungen? Den där lilla skiten!!! Sen efteråt så hoppade hon upp på Sille och tror ni inte hon gjorde samma sak där också? Jävla underbarn asså! Jag och Julia blev skit tjuriga och sa att vi skulle lägga av med ridningen och sälja våra hästar. Liksom hur deprimerad blir man inte när man ser något sånt? Hon bara sätter sig upp för första gången någonsin och min häst går hur fint som helst. Jag hade inte ord för det asså... Nu vet jag ju i alla fall att hon KAN gå fint, bara att jag inte vet hur jag ska få henne o göra det... Bea har någon jävla naturbegåvning eller något. Jag skällde ut Meg o sa att hon fick ta tag i sin dotter... haha! Sådär kan hon ju inte få hålla på menar jag...  Kolla själva... Syns inte så bra eftersom det är still bild från en video, men helt makalöst asså!

Lexie

Shit det är blir ett ganska långt inlägg känner jag... bäst o göra lite pauser i mellan eller ngt..


fortsättning då...

En annan rolig sak som hände senare på kvällen... Jag stod o kollade ut igenom vardagsrums fönstret. Solen höll precis på att gå ner och så såg jag något as konstigt. Jag tänkte vad faan är det där för något? Ser ju ut som ett hus? Jag tog kikaren och mycket riktigt visst var det ett hus... Fast jag fattade fortfarande ingenting!

Det där har jag aldrig sett förut? Hur fan kan jag ha missat ett stort hus? Det såg verkligen inte ut att ha varit där förut? Det såg inte ens ut att vara i stan? Utan som om de låg på landet? Fortfarande helt förvirrad ropar jag på min bror...
"Calle kom hit och titta!" så kommer han... Jag bara har de här vart där förut? han bara ne det har det inte. Det ser ut och vara ute vid stallet ju!

Då gick ett ljus upp för mig! Krister har ju satt upp taket på spannmåls torken... Haha! Så jävla sjuk grej. Det förklarade också varför jag inte sett det förut.. För det har inte funnits där överhuvudtaget. Så himla kul! Jag ser till stallet ifrån mitt vardagsrumsfönster... Eller ut mitt också antagligen om jag kollar.. har inte kollat det faktiskt. Ska lägga upp en bild på de där huset... Det är sjuuuukt högt alltså! Och det var världens jävla lyftkran ute och skulle lyfta upp taket. Den tog hur mycket ton som helst.

Sen ska jag väl åka och försöka rida min häst... Men snart ger jag upp alltså! haha. usch! Jävla Bea säger jag bara!


Puss.


Lyftkranen

Konfirmationsdag.

Ni har väl redan fattat antar jag? Att jag har vart iväg på konfirmation idag, det var helt ok. Gick ganska snabbt... till skillnad från "förr" eller vad man ska säga... :P haha! Det var min kära kusin Linnéa som konfirmerade sig idag och den lilla gumman blir 15 år idag också. Precis som min bror blev i förr går...

Var tvungen att åka ifrån eftersom att jag inte har vart hos Lexie än, har man häst så har man. Så är det.
Går dagen var ganska rolig ändå.. eller vadå gårdagen? Början på den här dagen... Vid halv 4 eller något. Haha!
Snacka om att vi garvade jag och Sara, inte speciellt normalt o diskutera marängswiss och perfekta skålar klockan halv 4. Så garvade vi åt precis allt vi var inte lite övertrötta så att säga.

Förresten igår visade det sig att jag hade en väldigt oanad talang... Och det var att steka pannkakor! Jag är hur gryyyyym som helst på det måste jag erkänna! Så om ni vill ha special gjorda pannkakor så ringer ni mig ;)

Ne nu ska jag kila vidare... Ska nog rida idag också. Så måste jag ju göra den där massagen också.. 15 min varje dag som Jimmy sa.


Puss då! Skriver kanske ngt senare om jag känner fört vill säga...

7 maj.. fast nu är det visst den 8:e redan. haha!

Tänkte bara skriva och Gratta min lillebror som blev 15 igår blir det ju då :P Eftersom att klockan är över 12.
Snacka om att han är stor nu.. Vi satt o diskuterade det igår, han, jag och Linnea. Hugo ska börja i 5:an och de där två ska börja i gymnasiet om 1 år typ? Det är ju helt sjukt... det var ju fan inte längesen jag gick där? Så jävla svårt o fatta.

Ska nog sova nu... känner mig lite trött faktiskt om jag ska vara ärlig. Får se hur dagen imorgon artar sig...
Tror jag ska försöka städa rummet eller något. Känns ganska bra ändå o få sånt skit gjort.

God natt då!

Stop this train.

No, I'm not colorblind
I know the world is black and white
I try to keep an open mind
But I just can't sleep on this tonight

Stop this train
I want to get off
And go home again
I can't take the speed it's moving in
I know I can't
But honestly, won't someone stop this train?

Don't know how else to say it
I don't want to see my parents go
One generation's length away
From fighting life out on my own

Stop this train
I want to get off
And go home again
I can't take the speed it's moving in
I know I can't
But honestly, won't someone stop this train?

So scared of getting older
I'm only good at being young
So I play the numbers game
To find a way to say that life has just begun

Had a talk with my old man
Said "help me understand"
He said "turn sixty-eight
You renegotiate"

"Don't stop this train
Don't for a minute change the place you're in
Don't think I couldn't ever understand
I tried my hand
John, honestly we'll never stop this train"

Once in awhile, when it's good
It'll feel like it should
And they're all still around
And you're still safe and sound
And you don't miss a thing
Till you cry when you're driving away in the dark
Singing

Stop this train
I want to get off
And go home again
I can't take the speed it's moving in
I know I can't
Cause now I see I will never stop this train

En skön men regnig jobbar dag...

Så kan man ungeför sammanfatta min dag på jobbet, det gick ganska snabbt ändå... Allt liksom bara flöt på, skönt det!
Hoppas att det fortsätter så resten av dagen också. Skulle underlätta lite för mig faktiskt... Ska ner o hjälpa Daniel och Jungis på 10-kampen kl 17.00. Och innan det så ska jag hinna till Lexie o fixa och dona...

Blir inget rida av idag i alla fall, det hinner jag inte plus att hon behöver vila en dag. Får ta igen det imorgon istället, det blir toppen. Och ja jag har 32 par jeans... är det något fel på det eller? :P Haha :D

Måste pysa nu... Klockan tickar ;)

Puss.

Allmänt segt bara!

Idag är det måndag tänkte jag att jag skulle skriva... Men det är ju fan Tisdag! Haha, koll på läget var det va!
Är faktiskt ledig ifrån jobbet idag... Mitt i veckan, det känns som om det var ett bra tag sen nu. Eller ledig?
Det är jag ju inte... Jag är snarare arbetslös men imorgon är jag inte det längre som tur är =)

Gårdagen var också skapligt seg, kände mig inte alls i form faktiskt men det gick ändå men jävligt segt kändes det som. Mission Completed! Så det var ju lugnt liksom. Och idag hade jag ju tänkt att jag skulle fixat massa saker men då är det helt plötsligt dåligt vädet också. Vilket innebär att jag kan stryka 2 av 4 saker... Lyckat!! 

Så himla typiskt liksom... Men jag får väl sitta här i kalla och regniga Motala, medans andra tar sig friheten och åker till Milano och såna där grejor. Skulle ju inte vara fy skam.. men om jag skulle slippa åka flygplan skulle det locka ännu mer och om jag nu skulle åka flygplan skulle jag nog inte åka till Milano av alla ställen. 

Satt förresten o tänkte på sommaren o.s.v. igår... Det är snart ett år sen som jag tog studenten, ETT ÅR! Det känns ju fasen som om det var igår... Och den där känslan sitter ju fortfarande i och jag har hört att den inte släpper i första taget! 
Önskar att man kunde få göra om det igen och i såna fall skulle jag vilja ändra på några saker, haha! Vart inte helt lyckat men that's life I guess.

Btw... Jag och sofia red ut en sväng igår och hoppade "terränghindret" haha! Det var skit kul verkligen! Bara det att min häst var helt skräckslagen först men sen gick det som attan. Det tar nog ett tag innan jag vågar slänga upp någon annan på den där lilla damen, det är nästan som att sätta livet som insats... Det går som satan! Fast hon har ändå lugnat ner sig lite tycker jag... Ser framstegen bit för bit och det är jätte kul! 

Nu ska jag göra något annat och hoppas på bättre tider... Typ att solen börjar skina snart och att jag håller mig frisk :P 
Ska se om jag får tag i Ida också =) Kanske blir att fortsätta rensa bland kläderna? Igår rensade jag lite halvdant ibland mina 32 par jeans haha! Morsan blir galen på mig att ja har så mycket jeans... :P Eller slår jag på en film...
Det här är en sån där titta på film o mys dag känns det som.

Sånt som märks... Det gör det alltid.

Puss puss. 

Känns som tiden bara rullat iväg...

Shit asså! Det känns som om det var hur längesen som helst jag skrev i bloggen, tydligen bara 2 dagar sedan?!
Skumt... Men seriöst talat som Linda säger :P Orkar fan inte med våra datorer, det är ju något som verkligen inte är som det ska. Det borde det vara i alla fall? För datorerna är ju inte ens nära att funka helt felfritt. Då blir det att man skiter i och gå in överhuvudtaget istället för o sitta o glo i 20 min eller något. Det är inte lite irriterande heller...

Kortfattat skriver jag nu om de som "hänt". Valborg tänkte jag inte göra så mycket faktiskt utan bara ta det lugnt, men det slutade med att jag hamnade på hugos med min kusin. Dagen efter var jag hos min andra kusin som fyllde 18, hon var också på hugos dagen innan och hon mådde inte så bra kan jag säga. Hon sprang och spydde stup i kvarten! Haha. Stackaren! Sen så har det väl inte hänt mycket mer? Inget speciellt i alla fall. Var fyllechaffis åt Ida igår och åt min pappa.

Är arg på mig själv också, måste börja ta saker på allvar! Blää!
Nu ska jag inte skriva mer.. Ska vänta på att en bil kommer hem eller mina nycklar...
Så jag kan åka till min lilla pärla. Nu kom det en bil lät det som :P

Pusss!

RSS 2.0