Papper, stan är full av papper.

Känns som om det för tillfället är meningen med mitt liv, papper, papper och bara papper!
Är väl i försig bra med tanke på att det är just papper som gör att det rullar in papper på mitt konto, eller lappar kanske jag borde säga, men i slutändan är ju det också papper...

Sitter på jobbet, har kvällen idag också... och jag måndag kväll lyckades jag också få tydligen. Jag måste vara en jävel på det här med att jobba kväll nu ;) Ska hem sen och försöka få ordning på alla mina papper tänkte jag... kan ju vara en idé, men det kommer ju bara fler så spelar ingen roll om jag fixar det... kommer alltid mera, alltid!
Papper försening... men så är det ju när det inte funkar, jävla posten! Ingen ordning på de där stora kontorena uppåt i landet, ingen bra organisation. På tal om det... vi är ju omorganiserade nu vi också, fick reda på den nya chefen idag. Jag säger såhär... det här kommer bli intressant, MYCKET intressant. Nu kommer allt uppdagas och övertaligheten kommer lysa med sin frånvaro som om den aldrig funnits. Det är min teori och det är det jag tror, sen får vi ju se hur det blir... det vet man aldrig.

Nehe! Jungis kom med posten nu... bäst o ta tag i det, för snart kommer första bilen som ska iväg!
Får se om jag skriver mera sen...

På återskrivande!

/L

Lite små segt ändå...

Imorse blev det inget jobb och det var underbart! Så himla skönt att få sova... sov dock inte så himla bra eftersom att jag låg och väntade på att bli väckt. Dock hade han ringt mig runt halv 10 men då sov jag som en stock :P haha! Det är ju typiskt. Sitter på företagscentret nu, jobbar ju kvällen som sagt... Måste medge att det är lite små segt faktiskt. Inte så mycket och göra och det fanns inget uppe på åkeriet heller och hämta. Det måste väl bero på vädret? De ligger nog inte exakt enligt tidsschemat. Snö och snööö... det värgrar verkligen att ge sig!

Är i alla fall glad att jag slapp dela ut post i dagens väder... haha! Känns knappt som att jag har vaknat än :P allt är lite halvt om halvt, känner mig lite halv borta ändå :) Fick för övrigt ännu mer papper idag ifrån den andra a-kassan, bläää! Allt man får är papper som man ska skicka in... de här var dock inte lika givmilda vad det gällde tiden jag får på mig att skicka in allt.

Seko gav mig 20 dagar.. undra om de 20 dagarna inte har gått nu?, känns som det! Och alfa kassan fick jag brev ifrån idag och alla papper ska vara inne senast den 9 februari :/ kan bli lite svårt... det tar ju en jävla tid att få hem de där arbetsgivarintygen. Får härja lite på Stoltz eller någon imorgon så de kan ringa och härja på dom i Stockholm...

Hade faktiskt tänkt att jag skulle åka ut till Lexie innan jobbet idag om jag inte åkte på brevbäring. Men som sagt... jag sov :) haha! Äsch... kan lika gärna ta det sen, tar inga tider och jag har ju inte jobbat dag så idag är jag inte lika trött heller. Ska försöka och hinna med det innan imorgon... kanske gå upp en aning tidigare? Kan ju vara en idé ;D

Imorgon är det fredag i alla fall... känns skönt! Och på lördag vankas det fest!!! Vi får väl se hur det slutar... känner mig sådär lagom pepp än sålänge, hittar ju ingen bra musik som jag vill ha.. eller hittar gör jag ju, men jag vill hitta mer!!!

Ska bli spännade imorgon... då får vi reda på vem våran nya chef ska bli, det finns många spekulationer...
Ännu intressantare ska det bli att se hur stället ska funka utan spindeln i nätet :P Det lär ju bli kaos!
Ingen som klarar av att hålla i alla trådar och gör det jobbet som han gör, men men vi får se :)

Nu är det nog bäst att jag avrundar här skulle jag tro...
Känner att de andra slänger lite blickar på mig här :P tjuriga för att jag bara sitter.
Men jag har faktiskt inget att göra, har kollat allt och gjort allt som går.
Snart dimper buren ner ifrån åkeriet och med allt i förhoppningsvis...
Då blir det att göra minsann!

Hejs svejs!


Snö, snö och åter snö!!

Jag är så trött på snön och vintern så det finns inte och ännu jobbigare och träligare blir det med det jobbet jag har och med mitt fritidsintresse. Det är ju inte att pulsa runt i snön direkt :P
Skulle inte ha jobbat idag överhuvudtaget, hade vart så skönt! Men det skulle ju bli oväder så vi blev inkallade och så sa han "jag ringer imorrn bitti om ni behövs, men om det fortsätter såhär så..." Och resultatet syns ju mer än väl!

Det är bara att se fram emot en lång dag imorgon, halv 8 - halv 8... När fasen ska jag hinna med hästen då?
Jomenvisst... det får jag ju ta efter! Så man kan väl säga halv 8 - halv 10 om jag har tur. Jag känner på mig att dagen kommer gå åt helvete, hade vart perfekt att bara jobba kvällen imorgon ju. Jag hoppas, verkligen hoppas på att jag inte får jobba dag på fredag också... då vill jag verkligen ha sovmorgon!

Idag hann jag faktiskt ut skapligt till Lexie :) Var där lite innan 5 tror jag och kom hem för en stund sen... så skönt att vara klar i ganska god tid för en gångs skull. Blir inget mer sånt den här veckan i alla fall och imorgon vet jag inte hur jag ska bära mig åt, se om jag kan ragga upp någon som kan ta henne :P haha! Någon som är sugen?

Jag hatar verkligen att det går ut över Lexie, för det gör det alltid! Men samtidigt så måste jag ju jobba så mycket jag kan och får så jag får in lite pengar i alla fall. Det är bara att tacka och ta emot... Men jag vill verkligen inte att det ska gå ut över henne, det suger! Vill ju lägga ner tid på henne och få saker och ting och gå framåt, men vem har tid med det när det ser ut såhär? Och den här årstiden också... är ju lite skillnad om det är sommar, då kan man ju komma ut hur sent som helst i princip.. .eftersom det fortfarande är ljust.

Sommar, sommar, sommar... vart är den? Jag känner att jag vill ha lite antydan till vår i alla fall, skulle gott och väl klara mig utan både hösten och vintern. Den är ju där likförbannat! Fast det är ju så det ska vara...
Ne nu ska jag äta, duscha, kolla på andra avenyn, fixa lite dittan och dattan och sen ska jag banne mig sova.
För jag VET att telefonen kommer ringa imorgon bitti.. *SUCK*

Pöss

Bläää!

Vilken dag! Och vilken kväll! Det här är ju helt jävla otroligt asså...
Dagen gick väl skaplig, men som vanligt gick jag runt och vara bara allmänt irriterad.
Är så himla trött på att springa trappa upp och trappa ner, usch!
Känner verkligen för att göra något annat, alltså jag trivs ju jätte bra här men dessa jävla trappor.
Jag tror att jag blir galen!

Kvällen var lugn och skön till och börja med, men det urartade sakta men säkert den också.
Jag fattar inte att det ska vara så svårt att sköta ifrån åkeriets sida, det är inte första gången de blir tillsagda och inte andra och inte tredje och inte 57:e heller. Suck!

Ska bli så skönt o få komma hem och äta, hungrig som fasen är jag också...
Och det skulle vart så himla skönt och bara satts sig tillrätta framför tvn och glott.
Men ne då! Det får vi inte... för så fort jag ätit upp maten så ska jag byta kläder och åka till stallet.
Då blir det mocka skit och greja, usch! Jag har verkligen ingen lust med det och jag orkar verkligen inte.
Men jag vet att jag måste göra det likförbannat! Hade ju vart hur smidigt som helst ifall Linda kunde tatt Lexie idag men det blev inte lika smidigt som jag tänkte att det skulle bli.

Ledig imorgon, trodde jag ja! Hade jag sett fram emot att sova och bara ta det lugnt och fixa och dona med lite grejor. Imorgon bitti kör vi ifrån halv 8 på morgonen, organisation eftersom det är sånt skit väder på G.
Skulle ju åkt till Sara sen ikväll också vid halv 9, får skippa det. Kommer aldrig orka annars...

Ska hem äta, åka till Lexie, Dusha, betala räkningar och sova. Rolig dag... jomenvisst!
Vad jag klagar känner jag... ska väl egentligen vara tacksam för att jag har ett jobb överhuvudtaget.
Men inte idag! Blääääääääää!


.

All I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared.

Jag tänkte, men jag orkar inte...

Skulle springa iväg o hämta några saker och sen gå till moster gela och ta en kopp te, maybe?
Men ärligt talat... så orkar jag inte! Vart så jäkla seg efter badet/duschen... helt sjukt.
Så nu ska jag ta fram min feta godispåse som jag köpte förut :P haha :D
Sen ska jag väl sätta på andra avenyn eller blåsingen kanske? hm.. får se :) 
ska kolla på det en sväng och sen blir det nog i säng tidigt... eller nej. 
Det ska jag inte skriva förresten för så kommer det ju inte bli som vanligt ;P 

Men jag ska försöka i alla fall, är lite sliten måste jag säga...
Och har ju en likadan dag framför mig imorgon.

Har ju sovmorgon imorgon i för sig.. skönt!
Nu ska jag dejta min godispåse ;) haha

Pössen.


I'm back!

Ja då satt man här igen då... at the post office! Har jobbat samma pass idag som i fredags och blir samma även imorgon. Fy fasen vad jag inte hade någon lust att gå upp imorse, hade varit sååå skönt o bara legat kvar i sängen! Men det får man ju inte förstås... Det är bara och kämpa sig upp och jobba in lite cash minsann.
Skapligt segt var det i början idag men sedan rullade det på ganska bra, fast vi vart ju sena... inte så lustigt i för sig :P Jag och Jungevall fick för oss att vi skulle göra 2 egna distrikt, så vi bytte lite kors och tvärs...

Jag tog alla hans villor och han tog två gårdar åt mig, gött för min del! Mindre trappor :P
Dock blev det inte så lyckat ändå för det tog en jäkla tid! Och vi var tillbaka sist av alla vid halv 4 tror jag det var? Kul grej i alla fall... så jäkla trist att allt ska vara likadant jämnt :)
Idag blir det ingen häst heller, cornelia skulle fixa det åt mig... skönt!
Finns nästan inget värre än att ha jobbat hela dagen och sen åka ut till hästen halv 8 på kvällen och fortsätta där i 1-2 timmar. Blää! inte det att det är just stallet som är jobbigt... men hade ju gärna kommit ifrån jobbet lite tidigare eller åtmindstonde börjat senare så jag hade hunnit ut innan :P

Som sagt... lyckades ju med det idag men det blir ju samma visa imorgon och då kan jag ju inte be cornelia igen :P haha! Vore ju just snyggt! Jobbar alla kvällar den här veckan förutom onsdag.. kunde ju likagärna fått den också liksom ;) Hade inte gjort mig något :) Tur att det inte är på fredag det är dags för fest då... så himla träligt om man slutar halv 8 och sen ska man till stallet och sen på förfest? Eller mitt i mellan fest? Haha! fan vet jag..

Nehe, nu kommer väl Billy infarandes här snart... bäst och ta tag i det hela så att jag står redo, så jag kommer hem idag :)

På återskrivande då! ;)

Puss!

Just go with the flow!

Så var det dags för slutspurten på denna helg då!
Vilket innebär att det är Måndag imorgon igen... känns sådär faktiskt. Jobb 10.50 - 19.30.
Men det innebär pengar in! Och det tjänar ju jag på sen, på tal om det så blir det ju pengar in imorgon också.
Fick faktiskt en riktigt bra lön måste jag säga men med sparade och allt så blir det väl inte så mycket kvar för nöjen. Ser fram emot nästa helg redan! Då blir det feeeest... den som känner sig manad får komma, de är bare o ring!

Har faktiskt tagit det lugnt i helgen, har väl blivit sent men lugnt har det vart :) mycket bra...
Nu sitter jag och kollar på när sara dricker ur sin oboy, hon sveper den!
Innan vi hamnade här så var vi och solade, fy faaaan vad skönt det var!!!
Ge mig vår och sommar nu jag står fan inte ut längre asså...
Och i sommar ska jag nog ta en vecka ledig och bara ligga och steka.
Jag känner att jag saknade det förra sommaren, ska försöka få en mitt i eller något.
Får se hur det passar i schemat så att säga...

Känner att jag bara svamlar nu... så I'm out of here!

At the post office

Ja... här sitter jag, som aldrig förr... haha!
Har ca en timme kvar att jobba och sen? Vette fasen vad jag ska hitta på ikväll.
Är skapligt seg ändå känner jag... inte så lustigt kanske? har ju vart igång konstant sen 8 imorse.

Gick jätte bra hos veterinären, hon var så duktig så :)
Sen gick de undan minsann.. jag hann med allt i stallet också, skönt!
Måste dock åka dit igen har ju kvällsfodringen, men va gör de :)

Var sådär att springa i trappor idag, segt som fasen var det i slutet.. inte något jag såg fram emot direkt.
Att jobba kväll är mycket bättre tycker jag och inte lika jobbigt heller för den delen :P
Blir jobb på måndag också... precis likadan dag som den här! 10.50 - 19.30.
Skönt att det börjar dra igång lite nu i alla fall, fast har varit skönt o bara gått hemma ett tag...
Har jag inte haft något emot om jag ska vara ärlig, någon gång måste väl verkligheten komma ifatt en... I guess.

Blir jobb måndag som sagt och torsdag och fredag kväll. Sen får vi väl se vad veckan har att erbjuda...
Måste jobba nu, Billy Boy kom med värdet.

Pöss


Impressed!

Jag kan inte säga mycket mer än så faktiskt... shit!
Måste säga att jag verkligen är imponerad över mig själv, så här mycket har jag väl inte skrivit på senaste halvåret typ? Vad duktigt jag är :) Bara hoppas att någon läser det då, annars kan jag ju alltid blicka tillbaka någon gång i livet kanske? Haha! Sitter på hemmet och går in och läser om min ungdom, why not? jaja... who knows? Den som lever får se.

Idag har jag haft en himla bra dag måste jag medge! Jag vaknade till och börja med TIDIGT ja och då menar jag TIDIGT! ca 06.50 slog jag upp ögonen och en kort stund därpå så klev jag upp ur sängen, pigg som aldrig förr! Jag kände för att vara en snäll syster idag så jag skjutsade min bror till skolan :) Åkte och tanka bilen, åkte och bytte bil med mamsen och sen så åkte jag till posten och tog mig en kopp kaffe... (fusk kaffe)
Vanligt kaffe går ju inte o dricka överhuvudtaget, men någon gång ska jag lära mig... det bara är så!
Sen åkte jag hem, fixa iordning mig... åkte ner till rosendahl och hämtade pappsens bensinkort, åkte o tankade och sen bar det av till linköping minsann. Köpte äntligen den där jävla hyllan! Så skulle jag ha en spec isskrapa som inte fanns här i stan... och givetvis inte heller i linköping. *suck*

Passade också på o köpa ett flak pepsi max åt nettan... haha! De gillar hon!
Sen bar det av hemåt igen, haha! Snabba bud här vettu... Då åkte jag direkt till sjukhuset där jag mötte upp farmor och stig. Vi åt lunch på resaurangen på sjukhuset och sedan gick vi upp och hälsade på farfar :)
Han var faktiskt ganska pigg idag, kul att se! Jag fattar inte att han orkar med allt... liksom ett liv utan ben? Det går ju inte ens och tänka sig in i situationen.. usch! okej om det var ett ben, det går ju an men båda?
Men de fixar min farfar... det är jag övertygad om!

Efter det var det ju bara att åka till arbetsförmedlingen... äntligen fick jag det gjort!
Skapligt irriterande är det, för vet ju inte vad man ska där o göra när man säger samma sak varenda jävla gång ändå? De är för roliga asså... Påvägen hem blev det posten igen, hoppades på att jag hade fått ett brev ifrån akassan så jag skulle kunna fortsätta fylla i mina dagar... men självklart inte!

Sen till moster o lämna pepsin och snacka lite skit och sen hem, byta kläder, skjutsa pappa och till stallet.
Ingen rast och ingen ro här inte ;) Och där var jag enda tills halv 10 eller något... jag har gjort om bland mina saker så det är lite mer ordning och fasen så bra det blev!!!! Allt tack vare hyllan, jävla bra att jag kom iväg och köpte den idag. Synd bara att jag inte tog en före och en efter bild... för det blev en sån sjuk skillnad asså!

shit... vad jag skriver! Haha, de har visst slått slint i huvudet på mig rejält... Det är klart att jojjosan stannar i kalmar i alla fall till sommaren vad jag förstått? Så nu behöver jag inte oroa mig mer :) Bara att åka dit och terrorisera henne, hon kommer aldrig mer vilja se mig efter det :D hahah! Skämt å sido...

Dags o tänka på refrängen tror jag nog... blir jobb imorgon, kors i taket!
Börjar dock 10.50 men innan det ska jag till veterinären med stallkatten och ta bort stygnen hon har.
Sen jobbar jag enda till kvällen imööörra! Så det blir en lång dag... Bäst o ladda ;)

Pösss!


Jag gillar inte att planera!

För att varje gång när jag verkligen planerat något så blir det inte så överhuvudtaget... som idag ungefär!
Berättade ju igår allt vad jag skulle göra och dittan och dattan, ja den planen funkade ju tills telefonen ringde...
Gissa vem det var? Jomenvisst! Det slår ju inte fel någon gång... så det var bara att ta på sig postis kläderna och knalla uppåt med glada miner.

Det roliga är att arbetsförmedlingen bara har drop-in på onsdagar och samma sak hände förra onsdagen...
Jag hade planerat att jag skulle gå dit så att jag skulle få det överstökat... MEN! Då ringde telefonen, precis som denna dag. Så mitt så välplanerat tidsschema sprack ganska snabbt så att säga. Men man får ju ta de chanser man får och de timmar man får... inte mycket mer med det.

Så nu ska jag väl dra mig till stallet en sväng... hade tänkt att det var det som jag skulle gjort först idag och sen vidare till posten och afm men icke sa nicke! Blir att åka nu istället... Ska hem till Sara senare sen också :)
Vi ska baka scones och dricka te mhm!! vad gott!

Nu ska jag väl ta mig i kragen och göra någon nytta så jag inte blir försenad till Sara för då blir hon inte glad ;P
Hon stannade ju hemma ifrån bingon till och med :) haha! Lilla gumman då..

På återseende då!

Hejs svejs!


Weird...

Nu känner jag att jag faktiskt kände för att skriva, lustigt nog!
Har inte varit så jäkla pepp på det asså och det där med postblogg har jag också lagt ner totalt.
Har helt enkelt inte haft tid... men nu har jag all tid i världen, har ju inget jobb längre!
Och nej det är inte lika hemskt som det låter, utan bara tillfälligt..
Det är den tiden på året nu förstår ni eller kanske inte? För ni vet inte ett skit om det :)

Jaja, tänkte skriva en liten sväng i alla fall... Nu när jag ändå hade lust.
Jag ska försöka bättra mig! Som om jag aldrig sagt det förut?
Ne men jag är helt seriös nu faktiskt... ska ge det ett rejält försök!

I skrivande stund sitter jag och reflekterar över mina senaste beslut i livet o.s.v.
När jag tänker efter ordentligt så är jag nog ganska nöjd över vad jag åstadkommit hittills...
En del jobbiga och en del lätta beslut men se på faaaan... det ser ut och bli riktigt bra minsann!
Det är ju inte långt kvar tills skolan börjar nu heller, vad skumt det känns! Jag ska börja skolan.. haha!

Ärligt talat... jag ser faktiskt fram emot det :) Ska bli himla kul!! Bra att hoppas på att Jojjo stannar kvar i kalmis.. verkar tyvärr inte se så ut :( Hade ju vart hur bra som helst och dessutom trevligt! Istället för o ligga själv på något jävla rum liksom? Jaja det blir som de blir helt enkelt... kan ju inte tvunga henne och stanna kvar TYVÄRR!

Ja ni... undra om jag hade så mycker mer att skriva om just nu i skrivande stund? Hm...
Inget direkt intressant? Imorgon ska jag försöka släpa mig upp tidigt så jag kan fixa stallet skapligt tror jag?
Så att jag hinner åka till arbetsförmedlingen och sen måste jag till posten på em när de kommit tillbaka ifrån turerna. Vi får väl se hur det går... med tanke på vad klockan är så ser det inte så ljust ut, eller?
Äsch det går nog ändå! ( Jag ser pappas arga blick även att han ligger o sover) haha!

Jo just det! Imorgon ska ju katterna flytta hem till familjen Pingu... ska bli intressant o se hur det kommer bli.
Det ultimata hade ju varit om jag kunde fått flytta till en helt egen lägenhet! Vad skönt det skulle ha vart!
Men man kan inte få allt har jag hört? Det får väl vänta ett tag till I guess... har ju en utbildning att finansiera!
Fast jag ska räkna på det riktigt ordentligt... kan ju inte neka till att jag är sjuuuuuukt sugen på det asså!

Tyvärr är det väl så att min lägenhet faktiskt är i stallet... eller den står där i alla fall. Den brukar gå ut på dagarna och sen gillar den att äta gräs! Inte många som har en sån lägenhet... haha! Så teoretiskt sätt så har jag faktiskt en lägenhet... bara det att min lägenhet har 4 ben och heter Lexie :P

När jag tänker efter ännu mer så blir det nog ingen lägenhet ändå, jag måste faktiskt köpa mig en egen dator. Det MÅSTE jag ha en till plugget, det kommer inte funka annars... om min bror ska ha sina 500 spel på den bärbara. No way! jag behöver en helt egen som jag har allt skit på så att det blir någon ordning på't!

Ne usch vad jag skriver och babblar på... hoppas att jag fortsätter att hålla den här formen då!
I alla fall halva... det kan väl inte vara så svårt?

Jag har ju inget jobb så jag kanske borde börja blogga på riktigt så att jag kan tjäna pengar på det istället?
Fan! Det är ju en idé ändå... det kör vi på!

Bäst o sova nu... förlåt pappa, jag vet att jag borde lagt mig för 3 timmar sen redan... haha!
Vi säger såå...

Good niiiiight!!

It knocks you down, just get back up when it knocks you down!

So you gotta take the good with the bad, The happy and the sad.
Or will you bring the better future the I had in the past?
Cause I don't wanna make the same mistakes I did...
I don't wanna fall back on my face again!

RSS 2.0