De var ett tag sen nu...

Har vaken haft tid eller lust känner jag... Blir ju så när man har en dator som är allmänt störd. Idag funkar den felfritt än så länge, eller den krånglade ju i början förstås. Men det har väl inte hänt så fruktansvärt mycket ändå? Jag har inte jobabt på hela veckan i alla fall, för så fort jag anstränger mig så hostar jag som fasen.

Fast det är ju fortfarande inget fel på mig... tydligen? Aja ska tillbaka sen när jag supit upp all hostmedicin om det inte gått över då förstås, men det ser inte så ljust ut kan jag säga. Är bara en liten skvätt kvar på botten.

Fick skaplig lön den här månaden i alla fall men inte fan kommer det bli mycket kvar... Har ju åkt på att köpa en ny sadel eftersom den andra ligger o klämmer. Kul! Trodde visseligen att jag skulle fått mer men fick inte semesterersättning o sånt inräknat nu eftersom jag har ett nytt kontrakt eller hur fan det nu var.

Köpt mig ett par nya ridbyxor har jag gjort, as sköna känns inte ens att det är ridbyxor man har på sig. Så skulle jag köpt ett par stövlar och ett par andra skor som jag ville ha men det sket sig ju med tanke på sadeln.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt... Ska en sväng till min kusin för han fyller 19 sen är jag sugen på att gå ut. Ska se vad Ida säger om den saken hon kanske också känner för det? Fast ja borde ju egentligen va hemma och vila... men det känns som det är det enda jag gjort på senaste tiden. Det är faktiskt synd om mig :P haha =)

Imorgon ska jag vara barnvakt också.. Åt min lilla favorit unge =) hihi.
Bäst o skutta té nu och få något gjort i alla fall.
Kanske ses vi i dimman? Who knows...

Puss

/Lj

nya ridbyxor


Sockersöt


Segt...

Ne fy fan nu har jag inte skrivit på ett tag... Varför? Vette fan =) Har väl haft fullt upp med annat helt enkelt, plus att min dator är så jävla jobbig så jag orkar inte sätta mig vid den knappt. Kan någon göra något åt det? Finns det inget smart datasnille där ute någonstans? Blää!

Idag har jag börjat bränna upp min lön! Jippie! Jag kommer ju ha så himla mycket kvar när jag har betalat allt... Eller inte.
Spelar fan ingen roll hur mycket man tjänar, vips så är pengarna borta IGEN. Har i alla fall hittat mig ett par nya skor och det behövdes =) Det värsta är att jag nog måste köpa mig en ny stereo till bilen, för de på Ford kunde ju inte låsa upp den eller det var vad han sa först.

Helt plötsligt kunde han det i alla fall men när han väl skulle göra det så funkade det inte lika bra. Oh! Varför kan inte folk sakerna som de jobbar med? Den där killen på Ford och läkaren som jag var hos i förra veckan ska vi inte ens prata om... Han sa att det inte var något fel på mig alls? Att jag inte var täppt och att jag inte hostade och om jag nu var så himla nyfiken på diagnosen så hette den "trötthet efter förkyldning" fy fan vilken jävla människa.

Han var så himla hemsk att jag skämdes för hans skull, hur fan kan en sån där människa få bli läkare? Jag ringde tillbaka idag och sa att jag ville ha en ny läkare och en svensk sådan, skulle ringa tillbaka imorgon igen så vi får se hur det artar sig. Hostan vägrar i alla fall att ge sig...

Blir väl att byta kläder och åka ut till hästapållen nu, för det kommer man ju inte undan hur sjuk man än är.

Puss

/Lj

Ledig idag...

Hm, Sara påstod att mitt förra inlägg var rörigt? Kanske är mina inlägg alltid röriga? Kan det bero på att mitt liv kanske är lite för rörigt just nu? Haha jag vet inte... Men vad gör det om 100 år?
Kom o tänka på att de är ganska skönt o ha en blogg som man kan skriva av sig lite i. Om typ allt och ingenting... Sen funderade jag på en sak till...

Hur mycket ska man egentligen skriva? Hur mycket ska man berätta? Det är en ganska svår balansgång det där. De som känner en väl fattar ju allt man skriver även om man inte nämner personer o.s.v. Och en del fattar det mesta, en del lite mindre och andra fattar ingenting alls. Fast någonstans måste man väl ändå ha kvar sitt privatliv tänker jag...

Är i alla fall skönt att skriva av sig lite tankar sådär någon gång ibland, för det finns det många som snurrar runt i mitt huvud... Kanske därför jag skriver typ varje dag om massa ointressant shit? Kan ju vara så...

Den som har intresset och tycker jag skriver något av intresse och som orkar och vill läsa är varmt välkommen att läsa. Haha =)

Var i alla fall skönt att vara ledig idag, ska vara det imorgon också det har jag bestämt. Känner att jag faktiskt behöver det... Ska ringa läkaren också o se om de kan hjälpa mig att få bukt med vad det nu är? En jävligt envis förkyldning?

Sånt som märks...


Pusss

/Lj


Vad var det jag sa?!

Våren knackar snart på dörren, kolla bara tecknen...

blomma



Jag får förövrigt (jag och mitt förövrigt, förresten och på tal om...) damp på min dator... Den har nog en seriös störning i huvudet eller i hjärnan där inne kanske jag borde säga? fattar inte va fan det är.. men en sak fattar jag och det är att jag är jävligt trött på det och att det borde ordnas snarast! Annars sätter jag mig inte vid den igen alltså... inte en chans!
Jag har för lite av vad det nu heter... Tålamod, just  det!

Vill formatera om datorn men min far var inte alls lika pigg på det.... Undra varför?
Aja våren är påväg nu i alla fall... Det finns väldigt tydliga bild bevis, så de så!

Så nu blev livet lite lättare helt plötsligt...

Pusses!

Opps, Tisdag!

Ja det är det idag, hann inte blogga mer igår... Blev lite ont om tid och hade inte lust att göra det kl halv 11 precis, då ville jag bara smeka min kudde. Orkar inte berätta om dagen igår heller... Blä! Vill inte ens tänka på det mer så jävla illa var det. Men det komiska i det hela var att de sa på radion "den här dagen anses som den mest deprimerade dagen i historien, någonsin... Alltså idag den 19 januari" då började jag faktiskt skratta för mig själv lite sådär halvt... För det stämde ju faktiskt in i alla fall på min dag.

Jahopp blev jobb idag också fast jag inte alls förväntat mig det...Fick ett samtal sent igår kväll, klockan måste väl vart runt tio typ men det var skönare att få veta det då än att bli väck mitt i skönhetssömnen. Och imorgon hoppas jag verkligen inte att min telefon ringer då blir jag galen! Måste vila mig lite känner jag annars kommer jag aldrig bli av med den där jädrans förkyldningen... Gaah! Och torsdag ska jag inte jobba heller för då ska jag skjutsa mormor till "kotknackarn" som hon säger.

Idag har jag haft en bra tag trots allt, är skapligt trött men de rullar ändå liksom... Men idag var det verkligen skönt! Framåt eftermiddagen började solen lysa och jag hörde hur vattnet rann i stuprännorna... YES! Snön smälter... Våren är på väg? Hoppas! Gör inte mig något :P

Usch jag blir bara mer o mer sugen på o skaffa hund... Men alla familjemedlemmar är nog inte överrens eller jag kanske borde säga har nog aldrig vart. När jag flyttar hemifrån ska jag nog köpa mig en rackare tror jag =) ne nu orkar jag inte skriva mer... haha =D

Förresten är jag trött på att folk inte kan säga som det är? Hur var det med ärligheten?

Puss då.

/Lj


Jävla Måndag helvete!!!

Som ni kanske förstår har jag haft en underbar dag... NOT! Dagen började dock väldigt bra då jag vaknade innan klockan ringde om jag inte minns fel? Hade i alla fall inte svårt för att gå upp imorse. Vart dock inte lika glad när jag vickade på persiennen, såg att "snöljuset" lyste in genoom fönstret... Har ni tänkt på det att det lyser annorlunda om det är snö ute? Man kan liksom se det fast persiennerna är stängda... Väl på jobbet får jag ett annat distrikt, jippie!
Inte alls vad jag kände för idag med snön utanför dörren, men men det funkar väl tänkte jag.

Hinner inte skriva mer nu :P Ska skjutsa mormor och morfar... Skriver vidare sen, mormor blir nog inte så glad om hon får vänta och då kanske någon tar deras platser på bingon, de är ju därför hon måste vara där tidigare...

Puss så länge!

Måndag imorgon igen då...

Jag kan inte fatta att helgerna går så jäkla fort... Det är Måndag redan imorgon... Liksom vart tog helgen vägen? Jag har ingen lust alls att gå till jobbet imorgon, hostan har blivit värre. Skit jobbigt är det! Önskar jag bara kunde få bli av med skiten så jag kunde bli lite piggare i alla fall. Får se hur jag känner mig imorgon bitti som sagt, men jag siktar på att gå till jobbet i alla fall!

Imorgon får jag börja sätta igång Lexie lite lätt igen, har inte haft så mycket tid nu i helgen fråga mig inte varför. har väl mest vart hemma och försökt ta igen mig. Det behövdes verkligen... Får se hur det går imorgon. Tanken slog mig idag... Shit vad mycket djur det finns som inte har något hem och som utleasas och allt möjligt, det är hemskt faktiskt. Både katter, hundar och hästar... Usch! Så många hästar som jag sett idag på blocket eller det ser jag varje gång i för sig. Och tänk alla dom som inte finns med på annons, de som inte orkat ge dom en sista chans på en annons?

Istället fick dom gå till slakt fast dom vart helt friska. Jag vill inte ens tänka på hur stort mörker talet är... Alla travare som inte springer in pengar blir inte värda ett skit. Varför är djur mindre värda än människor? Vi är väl också djur egentligen? Det borde finnas regler för vilka djur som får avlivas och inte. Likson om de är fullt friska ska de väl inte avlivas? usch blir så arg när jag tänker på att folk kan göra sådär!

Sen en annan lustig sak som jag tänkt på... Jag kom o tänka på fan vad jag tänker... Aja, tycker det är sjukt att djur avlivar man när de mår dåligt och de inte går o rädda... När de inte anses har ett värdigt liv. Men vi människor vi ska lida ända tills våran egna kropp säger ifrån, hur rättvist är de då? Det är väl onödigt att man ska lida hela vägen till döden? Eller?

Jävligt skumma tankar som snurrar runt i mitt huvud ibland... Och ibland när jag ska äta kan jag komma och tänka på att jag faktiskt äter upp ett djur, som har fötts upp för att bli slaktad för att jag ska kunna äta den? Det är rätt grymt eller väldigt grymt när man väl tänker på hur det egentligen är... Det är ju naturens lag eller vad är det man brukar säga? Ganska sjukt ändå tycker jag, när jag tänker på det har jag inte lika stor lust att smälla i mig den där köttbiten som ligger på tallriken...

Puss

/Lj 

Slappar kväll =)

Yesbox! Ikväll blir det lugnt... En varm kopp te och lite smått o gott och en skön film... Det låter som en perfekt kväll för mig! Blev sent igår ändå... Det blir fan aldrig som man tänkt sig och det lustiga är att man fortfarande blir förvånad?
Jaja, kvällen blev lyckad tillslut igår i alla fall efter några cider och en mycket god lakrits shot... Så himla gött är de, är min kusins fel att hon har fått in mig på de där :P haha ne vars.

På tal om annat så är jag svin hungrig just nu men pappsen håller på och lagar mat så det blir nog att käka snart.
Var så himla roligt igår när jag träffade Palm, hon bara "fan det ser ut som att du har sillisar!" haha! Hur fan kan det se ut som att JAG har silikonbröst? Det skulle jag bra gärna vilja veta... Får passa på o tacka Jojjo också som skjutsade hem mig =) Var himla snällt.. Får ge igen sen som sagt ;)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt... Har vart i stallet på stallmöte och grejat där, det är väl i stort sett det enda jag gjort idag? Eller ja har vart på maxi o handlat och sen agerat fyllechaffis åt pappsen... Just det! Förut skulle jag laga mat... Hade lite bråttom så jag kokade ett paket nudlar och stekte falafel, det roliga var att jag använde ja va fan heter de nu igen... En sån där som man rör om i spaghettin med, den tog jag och höll på med i stekpannan. Bright! Den var ju inte riktigt till för det... DEN SMÄLTE! Eller heter det smalt? :P Don't know!

Så idag har jag lärt mig något nytt... Att man ska ha speciella saker till stekpannan. Haha =)
Jag har funderat på en annan sak idag, varför drömmer man? Och vad är det som bestämmer vad man ska drömma om? Jag har drömt om en och samma person flera gånger i rad nu och jag undrar liksom why?! Finns det någon förklaring eller? Någon som vet?

Cyklade förresten på min vanliga cykel idag... Det var jobbigt och trögt som fan är ju van att bara glida fram nu för tiden...

Puss

/Lj


Äntligen Fredag!

Så himla skönt! Ändå har jag bara jobbat 3 dagar den här veckan... Men tro mig de räckte. Jävla förkyldningen vägrar att ge med sig, jag blir galen! Det är så himla tröttsamt att gå runt o va "småsjuk" hela tiden eller jag är väl ganska sjuk, fast inte så sjuk att jag måste ligga hemma i sängen...

Har vart jäkligt segt att jobba de här dagarna faktiskt men det har funkat. Igår fick jag köra el cykel... Så jävla skönt asså! Snacka om att det underlättar det hela... Jag behöver inte ens anstränga mig för att komma framåt, på en vanlig cykel så kommer du kanske max 1 m på ett tramp men på en el cykel kommer du kanske 5-6 m. Det känns som att man bara glider fram as härlig känsla.

Den var verkligen guldvärd asså! Speciellt i uppförsbacken på vägen tillbaka... OH! Det var så himla sjukt idag asså... Den där cykeln ska i princip vara helt omöjlig att välta, men vem lyckas välta den om inte jag? Jo då... Jätte bra var det!
Inte ens tungt lastad och med stödhjul hur fan går det ihop sig liksom? Lyckades gjorde jag som sagt...

Idag var kiropraktorn hos Lexie också... Jag skulle egentligen gått till honom igår men jag fick prioritera hästen istället, för så akut var det ju inte för min del. Så idag blev jag 600 kr fattigare.... Jag betalade för mig förra gång och för hennes gång idag... Han hittade några grejor på henne så han kommer tillbaka för en till behandling igen om en vecka...
Precis vad som behövs... För jag har ju så mycket pengar just för tillfället menar jag.

Sara som vill att ja ska med ut på harrys också... Hur nu det ska gå till? Har väl råd om jag tar mig det så att säga :P haha. Men vet inte hur sugen jag är på det? Är nog inte så fruktansvärt mycket folk ute idag och som sagt... Jag känner mig inte på topp idag, huvudvärk o grejor. Var ju hos tandläkaren i förrgår och det sitter i fortfarande...

Får se vart jag hamnar... Harrys eller sängen? :P haha :D

Puss

/Lj


personi el

Trött, trött, trött...

Jahapp de blev att gå upp tidigt imorse, och även resten av veckan.. Blä! Men gött o få in lite pengar faktiskt =)
Igår satte jag o Sofia äntligen igång Bollta och jag red Scarlet, det ska bli jätte kul och Sofia verkar också vara taggad nu. Nästa vecka kanske hon ska träna och grejor ska bli roligt o kolla på... Får se om ja ska vara med, beror på hur Lexie känns. Tänkte jag skulle longera henne en sväng idag om jag orkar.

Ska med Sofia till Bollta idag igen och greja lite men fy fasen vad jag är trött asså! Jag förstår inte kan knappt hålla ögonen öppna =/ måste vara något fel på mig, det är inte normalt att vara så trött som jag är hela tiden... 
Jaja orkar inte skriva mer nu, ska nog lägga mig o vila en sväng så jag orkar med att åka till stallet sen.

Förresten var det skönt att få springa i lite trappor idag igen, vet inte varför men de känns alltid skönt på något sätt och imorgon blir det ännu skönare för då ska jag har Perssons EL CYKEL :D hihi! Lönn vill inte ha den, fråga mig inte varför? Är ju hur smidigt som helst men bara bra då får jag glassa runt på den... Gör liksom inte mig något =)

Var hos tandläkaren igår, shit vad hemskt det var! Aldrig vart med om värre asså... Förut har jag haft världens tandläkar skräck men jag har kommit över den så det är skönt. Men igår alltså jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen... Jag var hos specialist tandläkaren och de skulle byta båge på min tandställning, till en som var väldigt mycket grövre. Och eftersom den var det så är det svårt att stänga igen fästena och det gick inte. Det slutade med att tandläkaren och sköterskerna stod och tröck allt va de hade...

Hela deras arm skakade, då kan ni ju tänka er hur dom tog i. De gjorde det gång på gång hur länge som helst, jag trodde seriöst att de skulle knäcka käken på mig eller att tanden skulle hoppa ur när som helst. Så himla obehagligt var det asså, går inte ens att beskriva... Hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva det. Ne usch nu går ögonen verkligeni  kors :P

Puss

/Lj 

Då var det Måndag... Igen.

Jag var helt bombsäker på att jag skulle bli väckt av telefonen imorse, men icke de. Fast det var i för sig skönt, har ju inte sovit alls bra de senaste nätterna och inte i natt heller hoppas det blir bättre den här natten. Är dyng trött nu redan trots att det enda jag gjort hela dagen är o sovit typ :P haha. Skulle fika/äta med Ida på stan vid 2 och 20 över ringer hon mig.
"Vad gör du?" och jag nyvaken "öhm, ingenting" hahah, jag fattade inte att klockan var 20 över 2 trodde snarare den var 20 över 1.

Var bara att hoppa upp igen, fattar inte ens att jag somnade? Jag var ju uppe och åt och så skulle ja lägga mig o glo lite på tv så att klockan skulle gå lite snabbare. Och där låg jag total deckad typ. Så när jag kom och hämtade upp Ida såg jag ut som en annan jag vet inte vad, nyvaken och helt jävla borta var jag. Det är jag fortfarande känner jag men idag ska jag verkligen försöka att lägga mig tidigt.

Ska till tandläkaren 9.10 imorgon så jag måste ju gå upp! Ska INTE gå hem och lägga mig igen... Får se om det blir så att jag måste jobba? I såna fall blir det ju att gå upp ännu tidigare. Annars åker jag till stallet tidigt och fixar o donar och kanske ev. åker till Bollta för Sofia är seg =) haha :P Måste ju få igång henne i år, hon kan ju inte bara stå i boxen o glo.
Men det är sånt som märks... Nu ska jag tralla vidare...

Puss

/Lj


Duktig Flicka!

Oh yes! Det har jag verkligen vart idag kan jag tala om... Tro det eller ej men jag har faktiskt vart och tvättat bilen idag och det var inte igår som jag gjorde det precis. Minns faktiskt inte ens när det var om jag ska vara ärlig, det enda jag vet är att det var jäääävligt längesen i alla fall! Sen efteråt var jag i stallet igen, för andra gången denna underbara dag. (haha vaah?!)

Gick ju upp tidigt imorse för att täcka hästarna, gick bra... Bara det att jag inte vaknade av att klockan ringde utan helt plötsligt bara. Jag fattade liksom ingenting men det var ju tur att jag vaknade i tid... Gick ju inte så bra förra gången.
Jag skippade frukosten och var snabbt påväg dit, äter när jag kommer tillbaka tänkte jag. Åker och täckar, åker hem och äter frukost och sen lägger jag mig och sover igen. Skönt tänkte jag!

Jag sket i och göra det... Jag tog tag i skiten istället (bokstavligen talat) så jag satte igång och mocka, gjorde all mat för dagen, sopade stallgången och gjorde i ordning på stallplanen. Mycket duktigt gjort! Sen åkte jag hem och åt och sen la jag mig framför tvn och glodde. Somnade gjorde jag men vaknade med jämna mellan rum p.g.a min jävla hosta. Usch!

Sen gick jag upp och tvättade bilen... Tro mig den blev REN! Väldigt, väldigt ren! Sara vart galen på mig för att det tog sån tid. Jag gör det inte ofta men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt, tro mig! Jag putsa till o med fönstrena med fönsterputs... Vilket jag även fick i ögonen. Haha! Nu tänker ni väl hur fan jag lyckades med det... Jomenvisst, det ska jag ta och berätta.

Det var så att när jag tröck på "knappen" eller vad fan man nu ska kalla det så kom det inget, smart som jag är så skulle jag stoppa ner en penna och självklart kollar jag ju på vad jag gör... Men inte hade jag en tanke på att det kommer spruta uppåt om det kommer något och det gjorde det... Rätt i mina ögon! AAAAAJJJJ!!!! Jag skriker till Sara "aj snälla hjälp mig jag fick i ögonen" Det var bara och spola av, sen var det lugn som tur var =) Det var inte värre än den gången jag fick hårspray i ögat i alla fall, det var hemskt haha =)

Så nu har jag mycket bättre syn... Tänkte att det är ju ett billigare alternativ med fönster puts än med glasögon eller linser? Så nu har jag putsat så jag ska få en mycket klarare syn.. Wonderful!

Puss

/Lj

Tidigt var det ja...

Om jag inte minns helt fel så skrev jag att jag skulle sova tidigt? Klockan är nu över 2 och sova kan jag inte...
Hostar gör jag hela tiden kan väl bero lite på de kanske? Såg förresten en jäkligt bra film föut... Camp Rock.
Vanligtvis brukar jag inte gilla filmer där de sjunger så mycket, men nu funkade de alldeles utmärkt...
Och kär blev jag på kuppen ;) haha! Ne vars...

High School Musical är bra men där blir det nästan för mycket sjungande tycker jag, den här filmen var i alla fall klockren tycker jag och lätt en av de bästa jag sett på läääänge! Känns som att det är en sån där film som man kan se om och om igen? Jag tycker i alla fall att ni borde se den.

Vet inte om jag skrev i mitt andra inlägg att jag ska börja rida Bollta? Eller vet inte om det kom med rättare sagt! Jag skulle lägga till det men sen när jag tröck på spara & publicera så vette fan vad som hände med min dator. Den ballade ur igen, som vanligt! Knappt jag vet om jag vågar skriva att jag ska börja rida henne och vara glad, för sist jag och Sofia var glada så varade inte glädjen speciellt länge kan jag lova...

Ser fram emot det i alla fall, att få rida en häst som är lite mer rutinerad o.s.v. Det ska bli spännande! Sofia kom även med förslaget att de dagarna som jag har Bollta kan hon hjälpa mig med Lexie, känns skönt för då behöver jag inte stressa för att jag har två hästar. Sofia ville ju ha en lugn häst o kunna rida ut lite på oså eller snäll kanske jag borde skriva? För lugn är det sista Lexie är när hon drar iväg i full galopp...

Det blir nog bra ska ni se... Bara det att jag är så nojig :P Kan inte lita på att någon annan sköter min häst lika bra som jag gör. Jag vet att det inte är svårt men det känns som ingen gör det lika bra som jag. Vet inte varför :P haha
Usch, jag oroar mig fortfarande fast hon har kommit hem välbehållen... Vill vara där ute o se till henne hela tiden så det inte kan hända igen.

Ska ta tag i designen snart tänkte jag... men det orkar jag inte nu. Borde sova vid det här laget med tanke på att jag ska upp och täcka hästarna imorgon bitti. Har ju inte sovit så mycket de senaste 2 dygnen, kanske dags att börja göra det snart?

Puss

/Lj

joe jonas

Fredag? Lördag? Söndag?

Håller inte ens reda på vilken dag det är längre, kanske inte är så lustigt med tanke på att jag knappt sovit något de senaste 2 dygnen. Så ikväll blir det att ta det lugnt och lägga sig tidigt tror jag för det blir väl antagligen till att jobba på Måndag om jag förstod Stoltz rätt? Han skulle höra av sig i alla fall, men det är väl bäst att utgå ifrån det annars kommer jag svära på måndag morgon när telefonen ringer...

Igår var ju tanken att jag skulle gått o lagt mig tidigt som sagt, nehej då! Jag hamnade på Med eller utan med Sara... Fast det var mysigt =) Så det blev väldigt sent igår kväll också och de känner jag av idag kan jag lova... BLÄÄ!!!
Blir att lägga sig och glo på en skön film och äta massa godis!! hihi

----> Duschen ----> Sängen

Puss

/Lj

Efter lite sömn...

Nu känns det lite bättre... Har fått sova lite men tro mig det var inte lätt. Var så himla uppe i varv och sen när jag väl somnade så vaknade jag för att jag röck till, drömde typ något om vägen och att hästtransporten höll på o åka av och att jag var tvungen att hålla den i balans. Så drömde jag om dessa jävla långtradare och deras skrikande bromsar. Vaknade i ett ryck igen och så höll det på ett bra tag. Det äckligaste var att det kändes så himla verkligt!

Skönt i alla fall att jag fick vila någon timma till, känns fortfarande som en dröm...
Sånt här händer inte man har bara hört talas om det. Det är ett under att ingen blev skadad.
Ska åka till Linköping nu och hämta Nille och efter det ska jag åka och kolla till min lilla ängel igen...

Puss 

/Lj 

Fortsättning... Så inlägget inte blir för långt...

När jag var redo att åka ringde jag Sofia och frågade om hon var vaken och om hon skulle med. Ja sa hon utan att tveka... Måste bara säga att hon är en helt underbar vän, hon stod där vid min sida hela tiden. Hon gav inte heller upp i sökandet, jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne! Hoppas hon inte är allt för trött idag bara stackaren. Tack Gumman min! <3
Det betydde hur mycket som helst för mig det där... Du anar inte!

Ut o leta igen som sagt... Jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv att se ljuset och jag har nog aldrig tänk på hur långt man ser över slätterna när det är ljust. Helt sjukt! Jag ringde polisen och radion igen så att de gick ut 2 gånger i radion på morgonen också och varnade, eftersom det blev ljust skulle de antagligen börja röra på sig.

kl 08:08 ringer telefonen... VI HAR HITTAT HÄSTARNA!!!! Den meningen var så himla underbar att få höra, som jag väntat! Helt otroligt var det och de var inte ens lång hemifrån, skönt! De verkade inte vara skadade heller, vilket är helt sanslöst. Allt som de vart med om och som de måste ha sprungit... Inte en enda skråma hittade vi, inte ens en repa på täcket!
Kan ni fatta? Vilken himla tur vi måste haft! Vi fick tag i dom i alla fall, de hittades i en fårhage mitt emot några islandshästar... Fast ingen vet hur de kom in där för ut var det ganska svårt att komma.

Det vet dom nog inte ens själva... In i transporterna och hem igen! Vilken lättnad det var alltså... En STOR sten lyftes ifrån mitt hjärta, känslan var så himla underbar, jag var helt säker på att det var över, att det var slut. Något måste ju ha hänt dom tänkte jag? Alla dessa diken de kan sjunka ner i, Riksväg 50 på ena sidan och på andra sidan ligger järnvägen? Hur lyckades dom egentligen? Det spelar väl ingen roll huvudsaken är att de är hemma igen och är välbehållna...

Trötta var dom alla tre, men det är väl inte så konstigt med tanke på vilka äventyr som de vart med om i natt?
Idag får de stå inne hela dagen och bara vara... Skönt för dom!
Lexie verkade himla glad att se mig också, hon la mulen mot min kind och pustade typ som "äntligen är du här"
Jag ska åka ut senare sen och kolla till henne igen, men nu ska jag försöka sova en stund.

Jag ska aldrig mer låta henne gå ut.... Hon ska få vara inlåst resten av sitt liv! haha =)
Ne skämt å sido... Är så himla glad att hon är tillbaka, hade aldrig förlåtit mig själv om det hänt henne något.
Hon är ju mitt allt, mitt lilla hjärta...

TACK ALLA! Ännu en gång för att ni hjälpte till, ni är guldvärda!

Puss

/Lj

love

Den längsta natten i hela mitt liv!!!!

Jag kan inte förstå att det har hänt mig, det har inte riktigt gått in i mitt huvud än. Allt jag gjorde var att reagera instinktivt...
Det började vid halv 4 tiden med att jag fick ett sms av Linda och hon sa att hon inte kunde komma och hjälpa till med insläppet för att hon var sjuk. Jaja tänkte jag det är ingen fara hästarna som är så snälla och det brukar ju alltid vara någon där.

Väl där är Susann och Ebba där fast dom är nere i ridhuset, jag börjar tänkte jag de kommer väl uppåt snart med tanke på att klockan var ganska mycket. Jag börjar med valack hagen och det går hur bra som helst, efteråt går jag och hämtar Seattle och Sille och det går också bra. Bara stona kvar nu och alla var inte ute utan det var Lexie, Perdille och Madde kvar.

Jag stängde neråt sommarbetet så de inte skulle springa neråt där eftersom staketet inte är helt där. Vad bra det går det här tänker jag, INTE! Hästarna kommer springandes och Perdille blir inträngd i ett hörn och springer igenom staketet ner mot ridhuset. Lyckligtvis lyckas jag få in madde och Lexie i valack hagen men i all panik stänger jag bara den översta tråden. Jag springer neråt och försöker desperat få tag i Perdille men hon vill inte komma.

Efter en kort stund springer hon självmant uppåt men då kommer Lexie och madicken, de har sprungit igenom det andra staketet. Jag hade inte en chans när det kom 3 hästar i full fart mot mig. Patrik kom precis och han var tvungen att tvärnita för att inte köra på dom, först fattade jag inte vad som hade hänt så jag bara stod och sen började jag springa efter som en jävla idiot! Men inga hästar såg jag, ingenstans!!! RIKSVÄGEN tänkte jag! Snälla gud säg att dom inte sprungit ut där, då är det ju kört. Ner till ridhuset och säger till Susann o Ebba att hästarna är lösa.

Sen vidare till Krister och så ringde jag hem till Sofia och sökandet började och fortsatte och fler och fler blev vi.
Jag trodde inte att det fanns så här snälla och hjälpsamma människor, det är helt jävla otroligt. Varenda granne där ute hjälpte till nästan... De höll utkik och en del släppte till och med allt och satte sig i sin bil och åkte runt o letade de också.
Folk kom även ifrån andra stall och hjälpte till, jag har aldrig sett på maken kan jag bara säga. Om alla människor var sådär hjälpsamma och osjälviska så skulle det inte finnas några problem i världen. Inte ett enda!

Vi åkte, åkte och åkte... Jag började få upp bilder i huvudet och jag bara hörde hur långtradarna dundrade förbi på riksvägen, snart tjuter det i bromsarna tänkte jag, snart smäller det! Jag hade sån panik så det går inte att beskriva och polisen gjorde fan inte ett skit för att hjälpa oss?! JÄVLA IDIOTER! Och den där jäveln som satt i polisväxeln honom ska vi inte ens tala om, en sån jävla katig typ asså... USCH! Han borde inte ens få behålla sitt jävla jobb med tanke på hur illa han bar sig åt... 

Tillslut fick vi ut det på radion igen, att folk skulle vara vaksamma på R 50:n för att 3 hästar var lösa i området. Som sagt vi åkte och åkte och lös med ficklamporna överallt, letade efter minsta lilla spår men inget hittade vi. Jag kom väl hem runt 3, halv 4 där någon gång. Jag ville verkligen inte ge upp, jag klarade inte av det. Åka hem och lägga mig? När min häst är ute och springer längs Sveriges mest trafikerade väg?

Tillslut blev jag i alla fall övertalad att åka hem och försöka sova en stund, eftersom det inte är lönt att leta i mörkret med tanke på att de antagligen stod och tryckte någonstans och tog skydd ifrån blåsten. Jag somnade väl en stund sen, pappa sa åt mig att jag inte fick åka ut o köra bil om jag inte somnade ett tag. Just för att det är som att köra rattfull... Så jag tänkte jag måste sova, för Lexies skull för att jag ska kunna hitta henne imorgon.

Jag trodde det skulle ta slut här, denna underbara saga? Kan man kalla den det? Ja... Känns helt overkligt! Och nu när allt börjat gå så himla bra också. Jag ville verkligen inte att det skulle sluta så, men jag såg löpsedlarna med min blodiga häst på framsidan, där hon låg död och påkörd. Det här har alltid vart min värsta mardröm, min största fasa.
Trodde aldrig att det skulle hända mig, men det gjorde det... Inte alla som kan förstå hur det känns speciellt inte dom som inte har något eget djur.

Såna människor är ofta så känslokalla, i alla fall när det gäller såna saker! Som han på polisens växel, vadå vi kan inte gå ut i radion en gång till?!?! Jag bara men för fan det var ju flera timmar sen ni får ju varna igen fattar du väl? Just i detta ögonblicket önskar jag att jag kunde slått till honom eller något, gett honom en riktigt fet käftsmäll! Det skulle han behövt... De som inte har djur, tänk er att ni förlorat erat barn... Att det har sprungit ifrån er, mitt i natten och ni har ingen aning om var hon/han kan vara. Eller någon annan som står er extremt nära... Tro mig det är inte roligt!

Efter 10 timmars letande överallt fanns inga spår någonstans, som jag sa innan åkte jag hem o sov... Lyckades sova drygt 2 timmar tror jag? Så fort klockan ringde hoppade jag upp och gjorde mig redo för att söka vidare...
 

BRR!!!!

Fy satan vad det är kallt ute... Jag har sagt de förut och jag säger det igen... VART ÄR SOMMAREN?!?!?!
Seriöst, jag går i snart! Idag var det ändå nogorlunda varmt men de två senaste dagarna fy fan asså usch!
Och att det drar i mitt rum gör ju inte saken bättre precis... Hoppas vaktmästarn kan komma snart o fixa det?
Så jävla långt tid ska det väl inte behöva ta, herregud!

Märker att det enda jag gör är att klagar... Klagar klagar och klagar lite till. Ibland känns det faktiskt ganska skönt att klaga, man känner sig lite bättre om man får klaga lite tror jag. Har nog kommit in i en sån där "klagoperiod" då inget passar damen men så kan det va ibland!

Var skönt att sova lääänge idag igen =) Tycker man borde ha såhär oftare... Jobba en dag, ledig två o.s.v.
Förresten jag upptäckte igår att jag fått kommentarer :P haha =) Tänkte va fan är det här för något?
Det stod jojjo och sara mitt i allt? Så jag kollade och vips där var det några kommentarer.

Så om ni undrar varför jag inte svarat så har de vart på grund av att jag inte fattat att jag fått några :P
Seg som man är =) Kan ju faktiskt inte förstå mig på allt...
Tänkte ta mig en lång, varm och skön dusch nu så min frusna kropp vaknar till liv.


Puss

/Lj

segt som satan!

Ja somna lär jag ju inte göra på ett bra tag och inte blir ja klokare av att sitta vid den här jävla datorn och glo.
För en gångs skull funkar den normalt? Men är väl bäst att hålla käften om det så den inte ballar ur igen....

Ska upp o jobba snart... Jippie! Hur fan ska det gå? Vet inte ens vilket distrikt det blir imorgon?
Misstänker att det är mitt s.k. favorit distrikt, jaja vette fan va ja ska göra nu?
Glo på någon dålig film och hoppas på att jag somnar till den? Förmodligen...

Sommar sommar sommar, vart är du min underbara sommar?! 
Jag slutar tjata när sommaren har kommit på besök och hoppas den stannar länge!

Förövrigt ska jag antagligen tatuera mig igen, har nog bestämt var och vad.
Det är precis som Ida sa, det blir som en drog liksom :P Sen är jag sugen på annat också.
Ska se om jag kan prata lite med min kära kusin och se vad hon tycker o tänker om saken?

Tror inte att hon är så sugen, men man vet aldrig. Hoppas går ju alltid...

Ensam är stark! Heter det inte så?

Puss då!

/Lj


It's over and it's done.

Shit alltså! Tankarna bara snurrar runt i mitt huvud... Va fan ska jag göra liksom? Har jag gjort det rätta?
Blir galen! Och den där klumpen i magen och känslan som den har med sig... Fan vad jag hatar den! Gaah!
Är inte på topp just nu så att säga, det jag skulle behöva göra nu är att gå o lägga mig o total decka.

Fast det känner jag inte för så jag tror att jag skippar det... Och denna jävla kyla kan ju ta kål på en.
Aja ska väl inte klaga mer, finns allt folk som har det värre. Även om man tänker så hjälper det inte alltid... Varför?
Kanske borde jag skriva en bok? Såg att det var en som gjorde det på tv:n nyss, kanske vore något... Ne vars.

Har lust att bara lägga mig ner och stört tjuta men ändå inte. Fuck that shit! Det kändes bra att skriva :P
Tur att jag har min lilla Lexie, hon o jag hoppade förresten idag och hon var superduper duktig!

Puss

/Lj

Tvåtusennio, 2009

Kanske borde börja med att säga Gott nytt år... Så Gott Nytt År på er!
Idag är det 2 januari vilket innebär en hel månad närmare sommaren och som jag tjatar men jag längtar!
Funderar seriöst på att dra en sista minuten innan, någon som är på?! :D

Nyårsafton spenderades med Sara, åt med familjen osv sen gick vi vidare. Tillslut hamnade vi på torget och efter det på hugos, var väl helt ok. Träffade några jag inte sett på ett bra tag så det var kul =) Dagen efter mådde jag dock inte så himla bra, usch fy fan va pissigt jag mådde asså vill inte ens tänka på det. Får väl skylla mig själv?

Idag skulle jag jobbat men icke sa nicke, är sjuk =( och inte fyllesjuk... Hostar som en jag vet inte vad och har as ont i halsen, ska till vårdcentralen sen och kolla så jag inte fått halsfluss, har ju en förmåga att få det ibland. Så idag blir en lugn dag, måste ju till stallet precis som alla andra dagar såklart, spelar ingen roll hur sjuk man är.

Hoppas i alla fall att 2009 blir ett bättre år... Känns som att alla skriver så :P haha =) Men alla år har väl sina positiva och negativa stunder. Tror att 2009 får bli det året då jag börjar tänka mer på mig själv, måste börja göra det. Försöker hela tiden se till så att alla andra mår bra men jag glömmer mig själv vilket inte alls är bra.

Nu ska jag krypa under mitt varma täcke och kolla på film o bara mysa.

Puss

/Lj


RSS 2.0