All the right moves.

Idag kan jag säga att jag haft en mycket bättre dag än igår... mycket! För det första när jag gick ut imorse så fick jag ingen käftsmäll av herr kyla, det var faktiskt "varmt" om man nu kan säga så... Rena sommarvärmen tänkte jag :P haha :D kanske att ta i lite men just då kändes det så i alla fall :) Hade en bra tur idag också... var tillbaka ganska sent visserligen men kan bero på biltema och allt annat, folk som babblar oså :) Jag har fått lite av en biltema arm nu, kände att det krampade lite i den faktiskt. Har inte så mycket kvar att dynga ut och tur är väl det.
Imorgon fick jag ledigt i alla fall, skam den som ger sig! Men vad arg jag var idag... fast det lönade sig, skönt! Så om vädret tillåter så blir det Kalmar imorgon, spännande, spännande! Ska se om jag får tag på Jojjo också, i såna fall svänger jag förbi en sväng :) Är inte riktigt klar på om jag åker ner själv eller inte... Sara kanske följer med, det beror på Bokia tydligen... om de finns i Kalmar för hon kan absolut inte missa bokrea starten, det går inte för sig alls! Lite små roligt tycker jag ändå :P Blev för första gången biten av en hund på turen idag också... lustigt att jag inte blivit det förut med tanke på den arga hunden som bodde i det där ruttna huset. Fick inga märken och det gjorde inte ont men hunden var galen, det sa ägaren också... den hade förändrats totalt. Sen var den redan innan galen på brevbärare och det har jag en av mina kära kollegor att tacka. Eller kallar man dom kollegor om de jobbar på det andra kontoret? Nej :P de är inte mina kollegor... bara dårar där borta ;) haha

Så himla skönt att solen lyste i princip hela dagen, solen är nog det allra bästa som finns!!
Den får mig att må så bra... och vilken glädje när man ser vattenpölar och snön som smälter.
Jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer fortsätta så nu. Stall taket höll ju på o ge vika idag också... känns ju lagom tryggt. Krister fixade det med några nya fräscha träbitar men taket borde ju definitivt skottas, tyvärr har ju krister världens ryggskott så det är lite svårt för honom. Om jag kommer hem skapligt imorgon så ska jag dra med min brorsan så ska vi skotta rent de där taket minsann!

Malin var ute och kollade igenom Lexie idag förresten... det var ett bra tag sen nu så det var dags!
Hon kände och klämde och kollade... jag tror nog vi blev lika chockade båda två, inte en reaktion. Så himla underbart! Vad glad jag blev! Det var bara lite smått, alltså ingenting egentligen... inte som i början då Malin oroade sig för om hon skulle hålla överhuvudtaget. Malin sa "Det är bara att gratulera till jobbet du har gjort, hon har ju blivit kanon fin!" Sånt är så himla kul att få höra... snacka om att jag sträckte på mig och blev en stolt ägare. Och om ett tag kan jag göra precis allt det där själv också :) Min lilla snutta som skulle gått till slakt, är det inte grymt? :( usch! Hon var nästan helt jämn nu också och korset såg jätte bra ut, en del fattar väl ingenting om det jag skriver nu men det kanske är lika bra det? :P

Skämt å sido... Kalmar imorgon, med eller utan Sara!
Sovdags, för nu är jag trött.

Sleep tight.

?

Varför blev jag ens förvånad när det stod potatismos och korv på bordet? Klart att det inte ska slå fel någonstans, det är den maträtten jag inte äter om jag inte måste. Fan kommer aldrig orka plugga efter stallet, jävla posthelvete!!! Och jävla idiot!!! Min kropp gör oooont! Massage!

Tjat, tjat och tjat


Idag har jag inte haft en bra dag, inte alls. Usch! Positiva jag... ajjemen! Men jag måste ju få klaga någonstans eller hur? Dagen började ju sådär och väl på jobbet gick det ju inte bättre heller... post som inte kommit fram och som kommer komma imorgon p.g.a totalstopp i Nässjö. Jomenvisst 100 000 brev som ligger inne i systemet. Aja... posten ska ju ut, så det var bara att köra. Gick väl helt ok till en början ändå tills alla världens personen ska vara i vägen. Var skapligt irriterad när jag åkte ifrån kontoret för att jag inte fick ledigt imorgon eller torsdag, för det inte fanns något folk. Och? Det är väl ändå inte mitt problem... eller hur? 

Jag hade faktiskt sagt att jag skulle va ledig en eller två dagar den här veckan och sen planerar de in mig hela veckan utan att säga något? Om inte det där schemat skulle ligga på skrivbordet och jag hade kollat så skulle jag ju inte veta det. Kul att man inte får ha ett liv... så får jag till svar "vadå ville du vara ledig, det får du ju inte... du kan ju inte komma och säga det mitt i veckan sådär" eller i princip "det kan ju du glömma" fy faaasen vissa personer står jag bara inte ut med. De tror de är så himla viktiga och duktiga, trots det klarar de inte av att göra jobbet själva. SUCK! Jag personligen skulle kunna komma på hur många lösningar som helst så att det skulle ordna sig ändå. Men jag får väl jobba ändå då... helvete!

Sen vidare till turen då... hissen i gamla stan funkade inte så jag fick gå, jippie på det också! Sen körde jag fast rätt in i en snödriva och folk som inte kan skotta alltså, jag blir galen. Kalla mig bitterfitta eller vad fan som helst... men idag är jag fan inte glad och det som stör mig mest av allt är att jag inte ens är fast anställd men jag får inte vara ledig? Och då undrar jag... hur fan går det ihop sig? Ärligt talat funderar jag på o ringa o sjukanmäla mig på torsdag bara för att... så jävla trött blir jag på det, blir behandlad som skit. Stället upp både nu och då men får fan inget för det.


Ja men det är ju klart att dator helvetet ska strula med mig nu...
så jag kommer emot någon jävla knapp som gör att hälften försvinner!

MEN JAG ÄR INTE BITTER...... INTE ALLS!!!!!

Solen lös ju i alla fall en stund idag, tacka gud för det!!






Lång och händelserik dag

Måndag morgon, massor snö... det kändes motigt att gå upp imorse, men har man ett jobb så har man :) Och tur är väl det! Annars skulle jag inte klara mig speciellt länge kan jag säga. Som sagt, har ju jobbat idag... gick väl an det också men det var ju inte speciellt roligt så att säga. Det blev lite kallt om fingrarna efter ett tag men sen sprang jag som fasen bara för o få upp värmen ;P är ju inte världens roligaste väder o dela ut post i, idag var det ändå skapligt så det var ju skönt. Jag kom fram på de flesta ställena och vissa såg verkligen förjävliga ut! Och de fick ingen post heller :D ska det va så ska det va! Det värsta idag var nog inte snön utan kylan... fy fasen asså! Jag höll på o gå i när jag körde villorna, det var så kallt att jag fick as ont i huvudet och då hade jag ändå den tjockaste mössan. Hoppas hoppas hoppas att de inte är lika kallt imorrn!

Efter jobbet var jag sådär taggad till att åka till stallet och mocka skit och rida, gjorde ju inte det igår... var så illa tvungen idag eftersom att Malin kommer på onsdag och kollar igenom henne :) Sen behöver jag inte ringa henne längre för då kan jag göra allt det där själv. hihi :) tänkte att jag skulle pluggat en sväng nu ikväll men jag orkar inte känner jag... tar det imorgon istället, jag får plugga lite extra då också.

Väl i stallet så red jag både Lexie och Chili och det gick jätte bra med båda. Var lite protester och sådär i början, speciellt ifrån chilis sida... men i slutet gick han riktigt fint! Lexie gick jätte bra bortsett ifrån galoppen, den brukar ju inte vara någon direkt hit så det var väl i princip som vanligt :)

Ska nog faktiskt ta och sova nu, det är jag välförtjänt av... Känner av lite efter träningen igår, jag planerar o köra på imorgon också faktiskt :) Om jag orkar, ska inte säga det än :P sånt som märks!



Natti natt!

Ge mig vååår, ge mig sooommar!

Nu orkar jag inte mer, nu är jag så jävla trött på't! Det här är ju helt sanslöst! Jag fattar inte... det är helt brutalt!! Såhär kan det fan i mig inte få vara, från och med nu HATAR JAG SNÖ!!! Och det med basta! Hur kul är det att man knappt kan ta sig ut idag då? Och ännu roligare kommer det ju bli om det ska fortsätta såhär. Jag har inte ord för det asså, jag blir galen! Och vad kul jag ska ha på måndag när jag ska dela ut post också... suck, pust, stonk och stön!

Jag önskar att jag var en björn... så skulle jag kunnat gå i idé för längesen och vakna upp lagom tills våren är i antågande. Det skulle passa mig så himla perfekt asså! Ne jag blir seriöst arg nu... fy fasen! Ska nog göra något nyttigt av aggreationerna, kanske träna en sväng? Så vad gör man annars på en dag när man knappt kan gå ut? Jag får väl ta och plugga helt enkelt men det kan jag ju inte göra hela dagen, det lär ju bli skapligt lång tråkigt. Aja, vi får se...

Det mest intressanta blir väl att se om pappa o calle kommer hem idag överhuvudtaget, se väl inte så himla ljust ut.

Hoppas solen kommer fram, vad bra jag ska må sen när det börjar smälta och vattnet börjar rinna.
Vad jag längtar! Just nu vill jag verkligen inget hellre...


Det går bra nu...

Tro det eller ej, trots att jag jobbat 12,5 timme idag och sovit typ en sjätte del av det. Men det var lugnt ändå :) Börjar väl kännas lite nu det måste jag ju säga så det blir tidigt i säng ikväll, säger vi i alla fall.
Vet ju hur det brukar bli i slutändan ändå, sent! Börjar tidigare imorgon också så det skulle ju inte sitta fel... Jag ska göra mitt bästa! 

Jahapp... nu sitter jag vid min dator och skriver, har köpt en nu... blev ingen sprillans men va fan :) Den här är bra känns det som ;) Vi får se.. Sen har jag verkligen tagit tag i mitt pluggande idag, så himla skönt! Har lagt upp en liten plan för hur jag ska lära mig allt på bästa sätt också. Vi får se hur det funkar men det är klart värt ett försök :P Sen går det ju att diskutera hur väl jag kommer göra allt det där men om jag ska bli duktig så måste jag ju anstränga mig, går ju inte att glida på något jävla bananskal här inte. Och jag vill inte bli duktig... jag vill bli bäst! Så det blir till och anstränga sig... fick ett jätte bra tips av angelica också som jag ska använda mig av. 

Jag känner mig faktiskt riktigt duktig idag! Därför kanske jag borde se till och lägga mig tidigt, som grädden på moset. Då är jag faktiskt jätte duktig och jag vet ju att jag behöver det. 
Idag har mamsen bakat bullar och det är tydligen inte bara jag som tycker att det luktar gott. Helt plötsligt sitter en katt mitt ibland de nybakta bullarna (som tur var så låg det kökshanddukar över) och jag fortsätter mitt pluggande, tills jag störs av ett prasslande. Då sitter den andra katten och äter på en bulle som på något sätt kommit ner på golvet :P haha de är ju för roliga asså! 

Var lugnt på jobbet idag annars... hur skönt som helst att köra på landet, synd att det inte bli lite oftare :/ Är så himla skönt med lite variation, känns som att det behövs för att skapa motivation. Den nya chefen verkar faktiskt jätte bra... på bara de här två dagarna så har man märkt världens skillnad. Kanske inte på stora saker, men bara en sån enkel grej som att knapparna till nyckelskåpet var rengjorda :O jag trodde det var ett nytt skåp som någon satt in, haha :D och det verkar inte vara lika mycket fokus på att spara utan det är mer fokuserat på oss. Jag tror det men jag vet inte, kanske bara är så nu? Men jag har en känsla av att det kommer bli riktigt bra, tillslut... Who knows. 

Dags för dusch och sen blir det bums i säng tror jag! Orkar nog inte plugga något mer idag... har vart så duktig så ändå :) 

Puss.  

Stress, stress och åter stress.

Ungefär den rubriken skulle räcka för att beskriva min dag. Har stressat i princip hela dagen tror jag... vaknade ju sent så jag har väl mig själv att skylla lite I guess. Men men... Det verkar som att den här dagen redde ut sig trots all stress, fast är ju inte bra och stressa usch! Jag var i alla fall i stallet idag innan jag åkte och jobbade, jag red också och det gick faktiskt bra! Idag red vi på åkern igen ibland all snö och hon var väl lite jobbig i början... men sen gick hon jätte fint ett tag och sen blev hon ju trött förstås. Är ju inte det lättaste att pulsa runt i sån där djup snö. Så tillslut galopperade vi faktiskt, det gick som fasen i mellan åt men vi fick till några riktigt bra galoppsteg.

Så idag var jag jätte nöjd med henne och vi red på det vanliga bettet också :) Imorgon får hon stå igen för då hinner jag inte :/ Vi ska tydligen börja en halvtimme tidigare imorgon också, blää! Jag hatar att börja tidigare! Det var något med em bilen som inte kom och posten var ju sen ut, det vet jag ju. Den hade inte kommit när jag vaknade ju.. aja, det går väl det med :) Landet imorgon och sen kvällen åt Daniel, känner inte för det egentligen.... inte alls, men jag måste! I need every money I can get.

Nu ska jag fixa med alla REK som kom, så jag kan få gå hem snart :)

/L


En annorlunda dag.

Eller en absolut vanlig dag? Ja det är ju frågan! Den har väl legat lite halft om halft sådär tror jag. Körde brevbäring idag, gick helt ok faktiskt... men fy fasen vad jag är trött på't det är helt sjukt! Samma sak hela jävla tiden... det skulle ju vara annorlunda om man kanske körde stan en vecka och landet en så man fick lite variation men ne då, de går ju inte. Jag känner såhär... tur att man inte ska jobba kvar där resten av livet, jag skulle inte klara av det psykiskt iaf inte som det känns nu. Tänk liksom 45 år till på posten det vore ju sanslöst!! Det går ju bara inte, visserligen blir det nog mycket bättre o.s.v. när alla fastighetsboxar o sånt kommer upp om dom nu gör det. Jag menar posten utvecklas ju hela tiden så i princip vad som helst kan ju hända.

Idag tackade vi av våra gamla chefer i alla fall, hur det nu ska gå utan dom.. det är en gåta som ingen vet svaret på! Det ser ju inte bra ut, inte alls faktiskt men vi får hoppas på det bästa. Men en människa på de jobbet som 2 människor gjorde innan och som dessutom inte ska göra allt jobb som de gjorde utan det ska fall på oss av någon anledning... jag fattar ingenting och ingen annan heller, är väl antagligen för att hon inte är så hemma på området och det kan man ju förstå liksom.

Fredags mys

För övrigt är det väl lugnt tror jag... Lexie fick stå igår och idag också faktiskt, skulle ridit men det blev så sent. Var ju förbi hos Angelica eftersom att hon fyller år idag :) därav att jag inte kom ut i tid, men så är det. Ska försöka hinna med den lilla damen imorgon istället :P skulle ju jobbat halv 8 - halv 8 imorgon men så blev det icke, skönt tycker jag! Kör ju ändå så på torsdag och då kan hon ju faktiskt få vila en dag igen, trots att hon inte behöver det egentligen men hon är ju ung...

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till plugget också, usch vad jag börjar bli nervös för allt!
Tror jag ska åka ner över någon dag eller så och bara känna på det lite, hur läget är liksom och åka och kolla vart skolan är så jag slipper åka vilse och inte hitta dit :) Får se :) Jag borde nog sova nu känner jag ändå... men är inte trött för fem öre, kanske ska plugga o trötta ut huvudet? :P

Fick den dyraste av böckerna idag förresten... fy fasen vad tjock den var!
Och HELT på engelska, det här kommer bli intressant... mycket intressant.

Hej och hå!

I like, I like

Sitter på jobbet, är bara en timme kvar och sen får jag gå hem :) Och stallet har jag redan varit i också, så slipper bege mig ut dit efter också. Har bara jobbat kvällen idag men är seg ändå känner jag.. imorgon ska vi upp och hoppa tidigt minsann, för då jobbar jag dag. Och onsdag kör jag dubbelt... dag och kväll, tror det lutar åt det på torsdag också faktiskt och fredag blir det dag bara :)  Men torsdag är det ju landet som gäller så det blir nog inga problem :) Fy fasen jag minns inte senast jag körde där? Måste vart hur längesen som helst asså! Kommer väl åka fel... om inte annat så lär jag ju missa några lådor, de syns ju inte lika lätt ibland all snö.

Helgen har varit lugn faktiskt, fredagen var jag hemma och deckade typ vid 12 och gick inte upp förens 3 dagen därpå. Lördagen var jag lite små sugen på fest, men så blidde det inte... vart lite film oså istället :) Får se hur den kommande helgen ser ut, är nog lite sugen asså... har ju en jävla flaska jordgubbs champange eller något sånt i kylen också, sen nyår om jag inte minns fel? Dags och dricka upp den kanske? Skulle nog tro de.

Tror jag har bestämt mig med det där angående datorer också... är inte riktigt säker än men jag tror det :P Ska fundera lite till o sen får vi se vart det leder helt enkelt. Ikväll blir det nog lugnt skulle jag tro, tror jag måste plugga lite faktiskt.. hur fasen ska jag kunna det där tills jag börjar :O Det lär ju vara omöjligt... jag läser och läser hela tiden, men jag fattar inte vad jag läser :) Jag verkligen hatar när det är så! Man läser och förstår inte ett dugg av det som står, men läser det gör man... och det hjälper inte att läsa om heller för jag fattar inte mer för det. Och då har jag inte ens börjat på de latinska orden... oh mama! Det lär ju gå åt pipsvängen asså... nene :) Det ska det inte, nu ska vi vara positiva här!

Jag får väl tänka på hur jag mådde igår helt enkelt och ta med mig av det till idag... Igår var en helt otrolig dag! Jag vaknade väl ganska skapligt ändå och sen så grejade jag lite hemma. Efter det, runt halv 3, 3 så åkte jag till stallet. Jag och Lexie red ut en sväng och pulsade i snön på åkrarna ;) Och solen skeeen, solen skeeeen!

JAG ÄLSKAR SOOOOLEN!!!

Den får mig att må så himla bra! Tänk vad solen kan göra skillnad på en hel dag.
Nu ska jag kolla runt på lite annat...

På tal om inget alls, fick ett mail idag om att jag skulle få ett mail.. haha!
Ja i alla fall.. det gällde den dyra boken som jag beställde.
Den kommer tydligen men DHL och levereras till Pressbyrån... det är ju jävligt nödvändigt!
Ville bara säga det...

Puss.

Work, work, work!

Ajjemensan! Det är ledordet för dagen... JOBB!

Kataloger

Yellow

Fick en liten rast nu mitt i allt, när jag hade vart så duktig och kört ut massor kataloger. Jag lastade bilen 3 gånger, herregud! Jag räknade lite på ett ungefär för o få fram hur mycket kataloger jag körde cirka... det var ungefär 800 kataloger! fatta hur många kilon det är :/ bläää!
Men nu är det gjort i alla fall... Bara ta de lilla lugna och sen går vi på kvällspasset.

Fasen vad gött de skulle vara och bara lägga sig o sova nu i 2 timmar tills jag börjar igen, men icke sa nicke! Tänkte faktiskt vara så duktig att bege mig till stallet nu, så slipper jag det sen :) (förhoppningsvis) hoppas att det finns någon vänlig själ som är där sent och tar min kvällsfodring. Skulle vara så underbart skönt o slippa åka ut sen efter jobbet... Fast det tar emot att åka nu men ärligt talat så tror jag att det kommer vara 25 gånger värre om jag ska göra det ikväll.

De är bara att hoppa i dom andra kläderna nu och köra för fulla muggar! Har förresten beställt böckerna till skolan nu, mycket bra jobbat! Slipper jag tänka på det.. men det sjuka var att den dyraste boken hade stigit i pris :S men som tur var hittade jag ett annat ställe där den var mycket billigare ;) som student är ju varenda krona viktig :P haha :D ne vars... eller jo det är ju så men inte för mig, inte just nu i alla fall. men det kommer, det kommer :)

Dags o åka vidare!

Tjingeling!

Shubiduuuuaa!

Äntligen är min bil fixad! Ungefär så lång som den lilla meningen var, det var också min lycka. *SUCK* Jävla skit... är ju typ mer fel på den när jag fick tillbaka den än när jag lämnade in den. Hur nu det ska gå ihop? Är typ något som ligger emot på höger fram, känns så i alla fall. Ska kolla lite närmare på vad det kan tänkas vara och sen är det bara att köra ner den igen så får de åtgärda problemet!

Dagen kortfattat: Allmänt seg! Och då menar jag seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! Men men... jag kom igång tillslut ändå ;) jag till och med red idag, fast jag inte kände för det. Men det var kul :) Det gick super!!! Hon gick så himla sjukt bra asså... hon är bäääst! <3 Den som såg henne idag, den skulle verkligen inte tro att det var den hästen som jag köpte för 2 år sedan. Mager, omusklad, rädd och kunde absolut ingenting. Ett tag undrade jag eller inte bara ett tag, utan flera gånger har jag undrat och tänkt vad fasen jag har gett mig in på... Men jag har inte ångrat mig en enda gång, visst har jag tvivlat men inte ångrat mig :) Visst visste jag att hon skulle bli bra och bättre... men inte SÅHÄR BRA! Jag fattar det inte ens själv än, det är coolt otroligt! Jag är så himla stolt över henne! Fast det är ju vårat team work som är helt oslagbart, såklart ;)

Jaja, nog om det... det har vart lugnt på jobbfronten den här veckan, stendött till och med! Men imorgon så... skulle först jobbat kvällen bara men sen ringde han några minuter senare och frågade om jag kunde börja tidigt. Jomenvisst sa jag! 12 timmars pass, ajjemen!

Har dock inte kommit någon vidare vart med det där med dator.. men vi får se hur det artar sig.
Det skulle ju inte sitta fel asså, ska bara fixa en som passar mig :)
Nehe, dags o tänka på refrängen tror jag... men jag har ju sovit hela veckan, så upp kommer jag nog ;D

Pussen!

På topp!

I början av dagen var jag bara allmänt seg och gårdagen ska vi inte ens tala om... Snacka om att jag var irriterad och på dåligt humör :S men det blev bättre sen framåt kvällen :) Skönt det! Kvällen spenderades hos lexie och innan det så var jag hos farmor och farfar, så numera är jag farfars privata frisör. ;P Och jag har faktiskt oanad talang ;) Så är du lite långhårig så är det bara att höra av sig... haha :D

Idag läste jag igenom hela preparandkursen... var lite luddigt men tror jag fick ett hum om det mesta i alla fall, ska läsa igenom det några gånger till innan jag göra proven.. Det ska nog gå bra :) Vilket toppenhumör jag är på helt plötsligt, jag har ingen aning om vartifrån det kom ens :D haha men vad fasen gör det?! Är ju super skönt o va på såhär bra humör... känns som jag har all energi i värden :D wiiiiiie!

Idag var jag tidigt i stallet, skönt att ha det överstökat.. så det inte blir ap sent varje kväll. Frågan är bara vad ska jag göra ikväll? Är ju inte van att ha såhär mycket tid över... Får väl försöka plugga lite till kanske? Eller städa... men bläää, det vill jag ju inte.. vem vill det när man är på sånt här humör... not me, not me!

Det har inte vart någon hemma på ett tag nu... så himla skönt och få vara för sig själv ett tag! Hög musik och jag dansar runt i hela lägenheten haha :D klarar knappt av och sitta still... ja ni :) de känns fan i mig bra tycker jag!!!
Hade ju inte suttit fel med en lägenhet asså, det skullt suttit fint nu... väldigt fint! men nästa vecka kanske jag lämnar det här för en vecka, vi får se... :)

Och jag är på bra humör trots att jag inte jobbar något nu... fast det är faktiskt skönt, det kommer ju snart igen. Fast dock är det nog inte lika populärt på mitt bankkonto, men de är ju som det är liksom... inte mycket o göra åt. Just det... ska ju införskaffa mig en dator också, ska bara hitta en som passar mig :P Eller jag ska inte göra det, för jag fattar ingenting... inte ett jutta. För mig ser alla likadana ut och de verkar ju lika bra allihopa.. jaja, vi får se vart det bär av :) Nu ska jag äta... och sen ska jag iväg och fixa en ny skiva! Så de så!

Bye bye!

Datorexperten Lina!

Tjohejsan!!
Såg att min sida inte alls såg lika fin ut när jag gick in på datorn på jobbet?
Jag var nog inte så duktigt som jag trodde med andra ord ;P
fast det är lustigt... för det ser fortfarande lika fint ut här :) haha! Och jag fattar noll :P

Inget jobb för mig idag i alla fall.. skönt! Har ändå massor andra saker och styra och ställa med..
Problemet är att jag inte vet hur jag ska fixa det, skulle behöva en bil :P haha!
Kan ju inte ta bussen o köpa foder o allt precis och mammas bil är på service.
När den är tillbaka igen så ska ju de åka iväg, får va glad om jag hinner med det jag ska idag överhuvudtaget :)
Jag tycker det känns så himla träligt när man har hela dagen på sig liksom.

Är väl dags o sätta fart o plugga istället kanske? har fått första uppgifterna ifrån skolan, det är en "förberedande kurs". Så vi får väl se hur det går :) känns kul faktiskt! Ska försöka styra upp så att jag kan åka iväg till götet också den här månaden kanske? Skulle inte vara helt fel!!

Nu ska jag kila...


Lite små saker.

Som ni ser försöker jag göra lite små ändringar ångende bloggens utseende, men då jag inte är bra på det här överhuvudtaget så ser det väl inget vidare ut. Men jag försöker klura mig fram till olika saker :P Så förthoppningsvis ser det väl skapligt ut efter ett tag, men just förtillfället vette fasen.
Det ser bra ut för att det är jag som har hållt på o pysslat med alla koder. Vi får väl se vart resultatet slutar :)

Nu blev det för mycket med koder för mitt lilla huvud, fortsättning följer då...

Pussen.

Snart så...

Sitter på företagscenter för ovanlighetens skull, typ... Skulle inte jobbat kväll idag men så blev det :) Inte långt kvar sen har jag avverkat mitt 12 timmars pass för dagen, bohm och jag... tappra som vi är! När inte de andra orkar med längre :P haha! Har varit en tuff dag på jobbet annars faktiskt, helt sjukt jobbigt! Ändå körde jag bara villor med BIL! Jag kan säga såhär... det kan låta som om det vore hur lätt som helst, men en dag som denna då är det vidrigt rent ut sagt! Fick springa ut och in stup i kvarten... och fastnade med bilen hur många gånger som helst. Och jaa detta hände på gatorna mitt i stan! Sen när det väl var skottat (vilket det inte var typ någonstans alls) då var det skottat 2 m framför lådan och framför lådan var det en halv meter snö att kliva i, jippie bara!

Vette fasen om jag har varit med om något värre... och sen var det en brudjävel som hade stallt sig så sjukt jävla klantigt, så jag körde fast stenhårt! Fast jag har väl haft det ganska bra idag om jag jämför med mina kollegor. De har suttit fast här och där och legat med bilarna i diket och allt möjligt, borde vara förbjudet att dela ut post sådana här dagar. Herregud! Lite papper är väl inte allt? ;P

Jag hoppas på att kvällen blir ganska lugn... vet inte om cornelia fixar Lexie idag? Får se... hon hade massor annat att styra med. Gårdagen vart helt ok, trots att jag var barnvakt... det blev ju lite sent i och med att allt försköt sig, men vi var och handlade på Ö & B och Molly babblade på så glatt så :P men innan vi hade släppt av min mamma så var hon inte lika munter, då grät hon mest haha :D

Lexie gick för övrigt hur bra som helst igår!!! Tror att jag har börjat hitta knapparna nu och vet hur jag ska göra, det är ju en hel vetskap det där och det är olika på varenda häst. Sen ska jag rida mycket utan stigläder/stigbyglar så jag får till sitsen bättre, då kommer allt automatiskt. :) Så det ska jag jobba på nu :) Idag får hon stå för att hon var så duktigt igår och jag hinner inte heller, blir sjukt sent då. Vi tar nya tag imorgon istället.. För då blir det väl inget kvällsjobb vad jag vet, kanske jag ska understryka! Sen ska vi ut och tok galoppera i snön någon dag också, så det blir riktigt jobbigt för henne. Då kanske hon inte drar iväg med mig flygandes som en fjäder :P Men shit vad fin hon har blivit nu, det trodde man inte alltså! Är så stolt över henne och mig själv :) hihi.

Dags och göra nytta igen... Bohmen ramlar väl in vilken minut som helst här kan jag tänka mig.


Hörs då!

Det rullar på.

Tisdag idag då... allt rullar på som vanligt och fortfarande allt utom bilen. Den rullar ingenstans alls *suck*
Jag sitter o tänker på hur bra det skulle vart om jag hade haft bilen idag, då kunde jag åkt till stallet skapligt. Sen tänkte jag... äsch det gör ju inget! Kan ju åka sen när jag skjutsat mamma, kom på att jag lovat o vara barnvakt kl 3 :/ skit också! Aja, inte mycket o göra åt det får väl bli sent idag också.

Förresten, funderar på om man skulle ta o dra ner till götet eller något nu när man ändå inte jobbar så mycket. Fast just det, där kom problemet igen... bilen! Hade ju vart ganska gött ändå. Är förövrigt ganska stolt, jag har överträffat mig själv och det gillar vi! 

Idag blir en seg dag tror jag... kan ju inte få arslet ur eftersom jag inte har något färdmedel. I försig kan jag ju cykla eller gå men det känns ju inte så lockande. Och buss är inget för mig, då måste man ju passa tider och det är inget jag är känd för att vara bra på. 

Blir nog ett besök hos Angelica sen också, snacka lite skit oså... mysigt!

Tjing tjing!

hm?!

Lite små funderingar jag har... På senaste tiden har jag börjat drömma så sjukt lustiga drömmar? Vad har drömmar för betydelse egentligen? Spelar de verkligen så stor roll? Har de någon betydelse alls? Jag har inte bara börjat drömma konstiga drömmar utan jag har seriösa sömnproblem, vaknar hur tidigt som helst. Kan inte sova på natten, vaknar flera gånger :/ men mitt på dagen har jag inga problem alls? Hur skumt är inte det då?

Det är lite kul och fundera på det där med drömmar ibland, om det verkligen kan ha någon mening eller inte? I förrgår drömde jag en sån sjuk dröm alltså, det var en mardröm. Det sjuka var att jag drömde att jag vaknade i drömmen, men när jag vaknade så var drömmen sann... i drömmen alltså, inte i verkligheten :)  Och i natt drömde jag bara massor lustiga saker, hästar som var på rymmen och världens tjafs mellan folk som jag inte har en aning om, sen något med min kusin... haha! Kom på det nu! Helt sjuka saker så det finns inte.

Det som jag tycker är värst är när man drömmer något och när man vaknar tror man att det är sant. Och känslan sitter liksom kvar hela dagen, sånt är lite halv jobbigt faktiskt. Ibland kan jag komma ihåg hela drömmen in i minsta detalj och känslor och det har faktiskt hänt mig några gånger att jag har drömt sanna drömmar... Dock bara en eller två gånger och inte om värsta grejen, men ändå...

Här sitter jag som vanligt och inte gör ett skit, skriver massor skit istället :)
Men snart dyker väl Orren in här... eller flyger in kanske jag ska säga? Det är väl det orrar gör om jag förstått Persson rätt :P Och ni som inte är insatta fattar ingenting nu, jag vet :P

Blev inget Lexie innan jobbet förresten, det krisade på tiden där helt plötsligt. Å andra sidan är det ganska vanligt när det gäller mig, typ alla säger att jag är den segaste människan någonsin men det har jag fått bevisat för mig att jag inte är.. Så de så! Finns de som är betydligt värre :P haha! Ska fråga brorsan om han kan hänga på till stallet så jag kan rida och han mocka, så tar det inte lika lång tid... annars får jag väl försöka ragga upp någon annan som är duktig på skit görat :D

Hejs svejs!

blaha, blahaaaa!

Känns ungefär så just förtillfället. Helgen har varit sådär faktiskt, inte alls som jag tänkte mig. Men det var längesedan det blev som jag tänkte mig... verkar inte vara min grej riktigt. Hade tänkt att lördagen skulle bli en jävligt rolig dag, var taggad som fasen! Men dagen började inte bra och så vart resten av dagen också... Skulle åka till stallet och få det fixat snabbt så linda följde med mig. Det var bara det att jag itne kom så långt, biljäveln började strula igen... sitter väl en propp i systemet som sagt. Sen hade det ju vart lugnt om det slutade där.... Det hade bara vart och fixa det och sen tuta och köra igen... men nu var det ju såhär att jag skulle bogsera hem bilen och jag är ju inte världens smartaste människa bevisligen!

Jag fäste bogserlinan i något som verkade stabilt och det var det ju.. till och börja med. Det höll ett bra tag faktiskt, tills linan låg framför bilen och järnröret hade gått av. Järnröret som jag så fint hade satt linan i! Då var det bara och stå och kolla på när vätskan ifrån röret sakta men säkert rann ut. Hm... Vi var ju inte så smarta o tänkte att det finns ju ett hål i fram bakom den där luckan och i bakluckan finns en grej som man ska skruva i där. DÅ kan man bogsera bilen. Bra Lina braaaa! Jomevisst serrööö! Bilen fick stå på rasch till söndagen i alla fall... Skulle ju festa på kvällen och det kunde jag ju inte missa.

Meeen! Det hade inte gjort mig något faktiskt, för jag hade så sjuuuuuuuukt tråkigt! Jag var hemma redan vid ett, det var massor folk på harrys men det var sjukt tråkigt. Hade lika gärna kunnat vara hemma och spara lite pengar, tog ju taxi hem också... men vad gör det.

Idag ska jag kolla med farfar om jag kan få låna hans bil tills min är fixad, känns som om det kommer ta ett tag :/ Och jag blir ju helt handikappad utan bil, är ju sjukt beroende av den. Sånt tänker man verkligen inte på när man har bil men så fort det händer något märker man det. 

Hoppas jag får det fixat nu innan jag ska börja jobba också... blir ju lite jobbigt annars för då får jag åka ut ikväll istället. Ska bara ringa alla roliga samtal så jag får ordning på alla papper till akassorna och allt. haha! De är ju för roliga asså... skickar intyg men fyller inte i dom helt? Varför ha ett sånt jobb om man inte gör rätt? Det var en kärring som hade skrivit 5 av mina 6 intyg och alla var fel. lite små roligt ändå... haha :D

Dags o ringa nu... sen jaga bil och först och främst skjuts!

Tjingeling!

RSS 2.0