I just wonder...

Är saker bara en tillfällighet? Eller händer saker o ting av en anledning? Ibland undrar jag alltså... en del saker som händer är verkligen skrämmande, inte kan det väl bara vara en tillfällighet? Det känns snarare som något slags tecken skulle jag vilja säga. Nu tycker väl säkert någon där ute att jag är ur löjlig, men jag kan ge mig faan på att det är så, nästan i alla fall. Tänk er själva 1 chans av typ 80... liksom 1 av 80?

Så prickar just den... hur fan kan det vara möjligt? Helt sjukt skulle jag vilja säga :P men det är ju jag.
idag körde jag den mesta delen på landet själv, sjöholm satt mest brevid o kollade på hur det verkligen såg ut. "man ser så mycket när man sitter brevid" och ja de är en jäkla skillnad kan jag lova! Men jag tycker det rullar på helt ok alltså, kommer bli riktigt skönt när jag får glida omkring alldeles själv.

Det enda jobbiga är VÄRMEN! och nej jag ska inte klaga... är glad att den är här nu. men! det kunde ju åtminstonde vara lite svalare när jag kör? Eller så kunde faktiskt biken haft AC, hade ju varit snäppet bättre! Men det tyckte tydligen inte Posten. jaja... Nu ska jag äta och sen ska jag till stallet och rida Timmy tänkte jag. Meg har ju ramlat av...

Red igår också, shit vad jag fick kämpa! Benmusklerna fick sig en riktigt genom körare kan jag lova! Är inte van o rida på det sättet.

Hejs svejs!


M-sommar!

Jojomensan, så är det vet ni! Jag var faktiskt hemma största delen av midsommar, var ju inte i form helt så att säga så det var nog bäst. Fast jag hade riktigt roligt ändå! Som jag skrattade... Senare var jag fyllechaffis en sväng, det var ganska roligt det också.

Idag blir det lugnt... senare sen ska vi ut och äta, farfar fyller ju 70 år så vi blir några stycken. Igår fick jag världens ryck förresten... vet inte varför, men jag klippte av mig mitt långa hår. Bara sådär, helt plötsligt!! Ångrar mig faktiskt men vadå är ju tvungen så att det växer ut och blir längre igen, kan ju inte ha slitna toppar hela livet.

Jag funderar faktiskt på vad jag ska göra till hösten, plugga kanske? har hittat en utbildning som jag tror passar mig utmärkt. Grejen är den att det kostar ju multum, plus att jag har en häst och betala också. Fast i för sig var det största delen av utbildningen på distans så att då kan man ju jobba samtidigt. Lite i alla fall.

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund till och sen ska jag dra mig uppåt, ska höra av mig till Sara också o se om hon kan få mig på bättre humör. Det skulle itne alls vara fel... Det finns ju något som kallas kommunikation menar jag....


Förresten... är inte det här helt sjukt eller?!

Ungdomarnas midsommarfirande slutade i en fruktansvärd tragedi.

En 21-årig man knivskars så allvarligt att hans liv inte gick att rädda.

Polisen vädjar om hjälp i jakten på hans mördare.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5407345.ab

Dagens samhälle... snart blir man inte ens förvånad längre, det finns ju folk till allt!


Hejs Svejs!


Sjuk... så himla typiskt!

Ja då var det dags igen... sjuk o grejor! Jag som ska börja min övning imorgon! Bestämde mig för att vara hemma idag i hopp om att kunna gå imorgon. Är ju inte så smart o springa loss i alla trappor om man redan känner sig risig.
Har i alla fall tryckt i mig MASSOR av saker nu så det är bara att hoppas!!!

Var ute i stallet en sväng förut, är ju tvungen. Det är det enda jag har vart ute idag, så är det. Var tvungen o åka ut och massera och stretcha den lilla damen. Equiterapeuten var ju där igår och jag kan säga såhär... Inte så konstigt att hon betett sig som hon gjort den senaste tiden, stackaren! Men grejen är att man kan ju aldrig veta om det bara är ren dumhet eller om de har ont. Jag tänkte att det var lika bra o kolla och det var tur det. Hon hade ont i korset och S-leden och hon hade till och med knutor. Sen hade hon knutor i nacken också och en på bogen, nästan allt var på höger sida. (typiskt travare) Eftersom de tränar i höger varv och tävlar i vänster. Plus att hon misstänkte inflammation i ena frambenet men troligen berodde det på att hon fel belastat och sen var det då det högra bak benet... Men men det får vara så länge. Hoppas att det blir bättre... hon ska komma tillbaka om ett tag igen.

Nu ska jag lägga mig o kolla på film och bara tycka allmänt synd om mig själv... typ?
Jag bara ska gå till jobbet imorgon! Så är det... men kanske inte är världens bästa idé att sitta i en
varm postbil och ha feber? Äsch... får se som sagt. Men håll tummarna för mig!

Förresten midsommar... vette fasen vad jag ska göra då =S någon som har ngt förslag?
verkar som om typ ingen vet.


Puss.


Skapligt borta...

Nemen tjenare!

Det var ju ett jävla bra tag sen måste jag säga... rent ut sagt! vet inte vad jag ska skriva om? Blir bara samma jävla skit hela tiden, idag har jag jobbat och sen var jag i stallet och bla bla bla. Har skaffat mig en ny blogg också men ingen vanlig blogg. Som Sara skrev en gång... du skriver ju bara om posten ändå, du borde skaffa en postblogg! And yes.. now I have a postblogg... haha! Super duper engelska där kände jag...

Men inte värre än "I just want a tit" (jag vill bara ta mig en titt) eller "there's many good cocks here in sweden" (vi har många bra kockar här i sverige) haha! Sånt där kan man ha så himla roligt åt måste jag säga.
Nu ska jag ut en snabbis o kolla till min lilla pärla tänkte jag, sen ska jag vidare.

Får se hur aktiv jag blir just nu prioriteras postbloggen... Händer lite mera där.
Ni får väl säga till om ni är intresserade av adressen, handlar bara om post så kanske inte är så kul..

Puss.


Jobb på schemat.

Imorgon är det dags igen... för lite trappspringande. Ska gå ett distrikt som jag inte gått på hur länge som helst... Minns inte ens när det var senast. Får hoppas att jag vet vart jag ska åka. Haha! Ne så illa är det faktiskt inte.
Skum dag jag har haft idag ändå. Jag var i stallet redan vid 1, halv 2 tiden... Min kusin Elin följde med och prov red idag, det gick faktiskt väldigt bra för henne. Fast efter ett tag tyckte Lexie att hon var jobbig så hon drog ner huvudet hela tiden, vilket orsakade sår :P haha.  Kändes hur skumt som helst och efter det åkte jag till apoteket o hämtade min nya astma medicin. Där var 500 spänn åt helvete :P

Sen gick jag runt en sväng på stan o glodde, inhandlade lite grejor och jag hittade faktiskt mina solglasögon! Ett par som jag hade för as länge sen... men de gick sönder och efter det har jag inte hittat dom. Men idag! Så såg jag ett par inne i en butik och det var ingen idé att tveka. Jag gick bara in o köpte dom helt enkelt fast de var inte så snygga som jag minns dom. Är väl en vane sak skulle jag tro... är ju van med att jag brukar ha ett par andra nu.

Sen slank jag in på vero moda o fyndade lite också. Nu sitter jag här o glor... skulle åkt en sväng till sara men så blev det inte alls tydligen. Men men, that's life. Höll förresten på att köra på en and förut... eller jag gjorde det. Nere vid strandpromenaden var det... när jag kom där så bara flög han rätt ut, det var precis att jag hann så han bara kom emot i fram på bilen. Men fy fasen vad läskigt det var! Stackaren... den tyckte nog detsamma... Hoppas det gick bra iaf. Verkade som det iaf...

Nehe, nu ska jag knalla vidare. Blir ju intressant o gå upp till halv 8 imorgon....

Puss.

Hoppla Pålle!

Gick bra att rida idag faktiskt... Hon gick att böja åt höger stundvis, var nog mycket tack vare snodden. Fick henne att gå framåt också... Fast då utan snodd, med den stannade hon ett par gånger men det är förståeligt för det blir ganska jobbigt för henne efter ett tag. Malin får komma ut o kolla på henne hade jag tänkt, den andra kiropraktorn har ju vart ute men tar ut henne också sen när jag fått pengar. För de har lite olika sätt att jobba på... Vi får se hur det artar sig.

Var för övrigt hos tandläkaren imorse... Gick bra! Om allt går som det ska får jag förhoppningsvis ta bort tandställningen till hösten, typ slutet av augusti. Fast jag hoppas på att jag får göra det tidigare givetvis! De satte in massor nya saker idag utan att ta bort något typ, så jag har hela käften full.. Haha! Har fått gummisnoddar nu som jag ska ha i så ofta jag kan, ju mer jag använder dom desto snabbare går det så jag ska ha dom jämt.

Min bror skulle vara lite rolig förut... Han såg att jag fått gummisnoddar och hans kommentar var: "Har du ramlat på jobbet eller? Och fått gummisnoddar i munnen?" Hahah! Så himla störd... men vadå, han är ju min bror trots allt? Kan bero på det.

Nu vette fasen vad jag ska göra, klockan är ju rätt mycket ändå. Sara försökte få med mig till Måndagsklubben men jag kände inte för det faktiskt. Har varit o kollat astman idag också... Ska få ny medicin och den var billig o bra! *host*

Slut på skrivandet.

Hejs!

Måndag!

Det var visst några dagar sedan jag skrev här? Har haft fullt upp och igår när jag var hos Sara försökte jag men hade inte tålamod o vänta på hennes dator. Så det blidde inget. Tar väl saker o ting ganska kortfattat ändå.
Kollade just när det var jag skrev det förra inlägget... den 5 juni. Satt o funderade ett tag tills jag fattade att det var ju precis efter 12 så det blev ju ny dag :P för jag skrev aldrig om den dagen.

Den 5:e red jag i alla fall ut med Pamela, det gick lite bättre faktiskt men det var fortfarande segt. Sen på vägen tillbaka så galopperade vi en sväng, fy faaaan vad det gick! Det var läskigt, hade ju ingen kontroll alls. Hon var inte smart nog o försöka sakta ner själv heller... Det slutade med att vi inte kunde ta kurvan utan for ut i diket och ut på asfalten.
Det var sjukt nära att vi gick omkull kan jag säga, jag tänkte det shit snart ligger vi på marken både hon o jag.
Vart orolig att det skulle bli något men de två senaste dagarna har jag inte märkt något.

Jag red ju dagen efter också... Tyckte inte jag kände något speciellt. På fredagen gick jag ju ut också kom jag på... Med Linda o Cornelia, det var kul faktiskt eller jag har ju haft roligare. Fast det brukar ju alltid vara kul när vi 3 går ut. Fick en smäll i sidan också när jag stod vid baren. Någon brudjävel som kom i full fart o skulle hälsa på något och drämde in mig i den. Har skapligt ont, hoppas inte jag fått en spricka i revbenet eller något.

Nationaldagen tillbringades till mesta dels med Ebba och mina kusiner. Var där ett tag och hjälpte dom med grejor i trädgården, för de håller på o bygger om. Sen så badade jag Shabo, en hund som Nettan var hundvakt åt. Fy fasen vad vanvårdad han var. Helt smutsig och kletig i pälsen, stackaren. Som vi sa... Man kan inte älska sin hund om man behandlar den sådär. Den fick aldrig gå ut på promenad heller utan bara gå ut i trädgården. Åkte tillbaka dit efter att jag vart hos Lexie.

Red ut en sväng med Ebba, gick bra ändå. Hjälpte henne lite med grejorna inför tävlingen som vi var på igår. Var riktigt kul o kolla... har inte varit i Valla sen jag hoppade själv och det måste ha varit minst 5 år sedan. När vi kom tillbaka ifrån tävlingen så provade jag att rida Chili också haha! Det var roligt faktiskt, rida på en häst som kan lite för en gångs skull. Honom skulle jag kunna tänka mig.

Har varit hos tandläkaren nu på morgonen, verkar se ut som att jag inte har så överdrivet långt kvar med tandställningen. Skönt! Fast hade vart skönare och legat kvar i sängen imorse, var ganska seg... Får se vad som händer idag? fattar inte vart det sköna vädret tagit vägen? Om de hade vart fint väder hade jag ju kunnat ligga på balkongen o solat eller något.
Jobbar ju inte förens på Fredag... Fast skönt att få vara lite ledig, kan behövas nu för nästa vecka börjar jag på landet.

Vilket innebär 11 veckor utan en enda ledig dag... (förutom helger förstås) så det gör inget om jag har några dagar nu känner jag. Ne nu ska jag sluta skriva massa skit.

Puss.


Vad har det tagit åt saker o ting?

Har tagit det riktigt lugnt idag ändå... inte gjort allt för många knop. Fast har varit segt att inte ha jobbat, skönt också i försig. Fast det blir ändå att man får ut mer av dagen om man jobbar känns det som. Eller det enda är väl att man får ut pengar, men det är ju bra anser jag. 

Har väl inte gjort mycket annat än o vart i stallet idag. Där var jag också hur länge som helst utan att göra ett skit, jag gick bara runt o snackade med alla andra. Haha! Snacka om att man är lat. Tillslut hoppade jag upp o red i alla fall. Gick faktiskt ganska bra i ridhuset ändå, bara att hon är så jobbig att ställa inåt i högervarv. Jävla trav helvete! De förstör ju hästarna. Jag var hel nöjd i alla fall och tänkte rida ut en sväng... på senaste tiden har hon börjat stanna. Vet inte varför? Hela tiden stannar hon och vägrar gå.

Idag höll jag på o bli tokig på henne! Och blöt blev jag också kan jag säga... Hoppas att det bara är någon period av trotsålder hon kommit in i så det inte är något annat jävla skit. Det tror jag i försig inte, hon ska väl bara testa. Skapligt irriterande är det. 

Kvällen tänkte jag spendera framför tvn och bara ta det lugnt, kolla runt lite på datorn också. Så skulle jag logga in på msn... Höll på o bli galen asså! Jag överdriver inte om jag säger att jag har suttit en hel jävla timma o försökt. Så tjurig blev jag... sen kom jag ju på att jag kunde ju komma in på ett annat sätt, fast då blev jag arg för att jag inte kommit på det tidigare. Hur trög får man vara liksom? Det var inte första gången idag heller... Jag fick till o med ringa mamma förut och fråga hur tvn funkade. Haha! Då är det illa kan jag lova :P om jag måste ringa min mamma, hon är inte stans mest tekniska person precis.

Imorgon är det fredag också... Och exakt 1 år sedan jag tog studenten! Det är ju också kul menar jag. Finns saker som jag hade kunnat skippa under den kvällen, det blev inte helt som jag tänkt mig. Det slutade inte bra precis, jävligt synd! Det var himla kul alltså, saknar den dagen... skulle gärna kunna göra om det igen. Ta studenten alltså! inte plugga :P det är så himla segt.

Jag trivs bra med att jobba faktiskt, funderar på o plugga vidare någon gång men jag vette fasen till vad? Får se hur det blir med den saken, inget jag tänker sätta mig ner o fundera på nu precis. Får se hur morgondagen kommer att arta sig, Linda hade visst en del idéer.. Men jag vet inte? Får se som sagt...

Sen på Lördag är det ju tjejvättern, mamma har hyrt ut rum i våran lägenhet. Så himla jobbigt! Att det är uthyrt och att det är tjejvättern och vätternrundan o allt det där. För då har hon också hyrt ut. Visst är det kul att lilla Motala kan dra så himla mycket folk men det blir för mycket folk. Blir bara jobbigt.. .Och gator är avstängda och massa onödigt. Får se om de går o ordna men det tror jag nog.

Nu ska jag nog sova snart tror jag, är trött ändå... Synd att man inte fick jobba imorgon, det är ju fredag trots allt.

Puss, puss.


Svensk sommar var det va?

Sol, regn, sol, regn, sol, regn... Hela tiden fram o tillbaka! Men det är väl så den svenska sommaren är antar jag. Det var mindre roligt idag när jag delade ut post i kortbyxor nere vid skönt. Det blåste sådär underbart kallt och skönt så jag blev helt frusen om både bena och händerna. Tillslut tittade solen fram igen och värmde mig, tur det!

Ska äta nu och sen ska jag väl rida en sväng... Har inte gjort det på några dagar nu igen, har vart för trött. Fy skäms! Fast jag undrar då hur det ska gå till, har kramp i ena handen? Vette fasen varför... Kanske beror på all tung post? Aja det blir nog bra.

Hoppas det blir fint väder imorgon, då ska jag sola och bara ta det lugnt! =)

Puss.

1 Juni, officiellt sommar!

Idag är det den 1 Juni, snacka om att tiden gått fort. Kommer ihåg när det var typ mars eller ngt... Det kändes som en evighet tills Juni. Nu är det i alla fall sommar officiellt! Det är ju skapligt skönt ändå och snart är det dags för lantbrevbäringen. Satt o tänkte på det förut när jag körde bil... jag kommer ju tuppa av i värmen i den där bilen.

Fast det ska bli skönt o göra något annat faktiskt, ska upp en sväng till jobbet snart o se vilken tid det var jag började imorgon. Kan ju vara en fördel om jag vet det. Idag har jag faktiskt inte tagit igen solandet för jag sov ganska länge idag också men det var skönt. Och sitta på balkongen o sola när det är såhär varmt är ju inte att rekommendera. Såna här dagar önskar jag inget hellre än att jag bodde i villa och hade pool! Det hade vart så himla underbart!

Om ett tag ska jag åka iväg till Linköping tror jag? Beror på om jag kan ta bilen. Min lillebror ville nämligen åka dit så jag tänkte att det kan vi väl göra. En liten syskontripp! Så kan jag passa på o kolla om jag hittar en flughuva till Lexie, så hon slipper ha flugorna flygandes i ögonen hela tiden. Till henne åker jag nog lite senare när det har svalnat lite ute.
Ska kolla om Linda o Molly kanske ska hänga med också? Det där ungen är ju tokig i djur... Haha! Nu var det ett bra tag sen hon var med i stallet, hon har varit så himla liten de andra gångerna.

Var förresten skit kul igår när jag va där... Jag höll på o grejade ett bra tag. Sen skulle jag rida och tänkte bara ta mig en lugn sväng barbacka. (vilket innebär utan sadel för ni som inte vet) haha =) Jag hoppade upp i linne, shorts och barfota. Så himla underbart skönt var det!!!! Det var mindre underbart sen när jag höll på o åka av... men jag lyckades hålla mig kvar. Hade tänkt o skritta o trava lite bara men damen vägrade ju gå åt det hållet jag ville, då tänkte jag att jag kan ju kanske testa på galoppen i alla fall. Travar traven innan hon kommer in i galoppen är inte och leka med kan jag lova. Jag garvade åt mig själv till o med, det måste ha sett helt hemskt ut.

Kul var det i alla fall! Så nu har jag galopperat barbacka på henne... Idag tar jag nog sadeln, känns lite tryggare.
Nu ska jag sätta mig på balkongen ett tag ändå och vänta på att min bror ska komma hem.

Jag vill ha pool! GGGrrrrr!!!


Puss.

RSS 2.0