Long time ago...

Eller? Ne då :) inte så fruktansvärt farligt faktiskt... bara 4 dagar eller så. Ja som sagt, har väl inte hänt så fruktansvärt mycket, eller jo egentligen har det väl det. Har inte haft tid och sitta vid datorn eller jag har inte tagit mig tid för att blogga i alla fall, har funnits viktigare saker t.ex. att min mamma fyllde år igår :P Grattis till henne! Är väl bäst o inte skriva hur mycket hon fyllde, bruakr ju inte vara sådär överdrivet poppis.

I helgen har vi firat mamma förstås, några släktingar var här i lördags så det var trevligt :) Sen blev det utgång på det också, med Sara den Rara! haha :D Vart väl helt okej ändå... men som alltid brukar det bara bli sådär, sist jag hade as roligt det var när linda ramlade på dansgolvet och jag i trappan och sen hemma på gräsmattan när vi låg... haha det var det värsta :D jag garvade så jag tjöt nästan, men man kan väl inte alltid ha roligt helt enkelt.

Det har varit mycket bittra miner nu de senaste dagarna känner jag, har bara blivit tjurig och irriterad av att gå till jobbet överhuvudtaget. Ska inte nämna något så har jag inget sagt, men jag har mina åsikter... så är det!!

För övrigt...
Den här dagen... just denna dag, för exakt 2 år sedan det var den dagen som min mamma och pappa inte var så glada på när de fick reda på allt. Det var den dagen jag tog bilen och transporten och åkte och köpte mig en häst, min häst :) Så med andra ord... idag har jag varit hästägare i 2 år! Det är helt otroligt... känns verkligen inte som 2 år, det är ju en ganska lång tid om man tänker efter. Men tiden går fort när man har roligt sägs det... det är väl så då? :P Jag tycker i alla fall att det känns bra... 2 år är ingenting emot vad det kommer o bli, det känner jag på mig.

Satt och skulle designa ihop en liten bikini för skojs skull http://nelly.com/designyourbikini/ det hela slutade med att jag tog det på fullaste allvar och att jag inte ens har lagt ut bikinin i fråga på den där sajten överhuvudtaget. Och jag har inte satt ihop någon i programmet bara sådär, jag har suttit här hemma med ritblock och blyertspenna i högsta hugg. Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt, dock ska jag fråga ett annat företag ifall de skulle vara intresserade av den här grejen, skulle kunna bli riktigt bra I think. Vi får se... annars skickar jag väl ut den där, tror jag :)

Nu börjar visst ögonen gå i kors och flyga åt alla möjliga håll... dags o sova kanske?
Joo då... Vi kör på det!

Natti natti!


Våfflor!

Våfflor och lön! Det låter ju helt okej eller hur? Och det är ett himla sammanträffande också eftersom att jag har varit sugen på våfflor i 2 dagar. Kom på att det kan ju ha med tv reklamen att göra kanske? För de lär ju ha smugit in lite våffelreklam lite här och där :) Det är kvällsjobb idag också... så det blir nog inte så mycket våfflor för mig som jag hade hoppats på...*suck* det som är så gott!

Idag funkar datorn och internet skapligt i alla fall.. eller internet kanske jag ska säga, är väl inget fel på datorn. Inte på någon av våra datorer alls men internet är allmänt fucked up! Vet inte vad jag ska göra åt det heller? Ska försöka flytta grejorna in till vardagsrummet men jag tror dessvärre inte att det gör någon skillnad. Försöka går ju ändå :)

Hade tänkt attt jag skulle åka till stallet innan jobbet men det kan nog bli lite tajt tyvärr :/ ska se om cornelia kan ta henne idag kanske? Och bara mocka och fixa maten. Måste ringa några samtal och skicka iväg lite mail o sånt där viktigt skit vet ni. Kan ju vara en idé att få ordning på lite saker och ting.

Nu ska jag lyfta luren...

Hejs Svejs!

Kom på...

Om ni inte sett My sister's keeper, do that! Himla bra film faktiskt men sorglig...

Måndag, en ny vecka.

Ungefär sådär kan man beskriva den här dagen kortfattat... eller inte. Aja, har jobbat hela dagen idag även att jag bara skulle ha jobbat kvällen... är väl inte i topp form heller :/ tror jag håller på att bli sjuk, det är bara att åka till affären och köpa alla grejor och göra min dunderkur. Jag känner verkligen inte för att vara sjuk :( eller vid närmare eftertanke så känner nog aldrig någon för det. Men jag har inte tid för sånt heller... måste ju jobba och tjäna pengar, jag måste plugga och jag måste ta hand om min häst ordentligt och någonstans där i mellan måste jag andas ut och ta hand om mig själv. Jo.. så är det!

Under de senaste dagarna har jag tänkt ganska mycket, båda angående jobbet och annat skit. Det mesta snurrar runt frågor som varför kan inte personer som har det bra ta vara på det? Och om jag gör såhär, påverkar det något? Jag blir så trött på folk som har de så bra som de kan, det har ett jobb, en toppen kille o.s.v och sen bara schabblar (stavning?) man bort det. Till vilken nytta då? Jag vet många som skulle göra vad som helst för att få vara i en sådan situation, snacka om nonchalant! Jag försäker o tänka mig in i sådana personers situationer men det går verkligen inte, hur man än försöker. *suck* jag blir bara så arg.

Sen funderar jag mycket på hur mina kusiner har det och inga speciella nämnda alltså. Det är kusiner ifrån alla håll och kanter, men jag oroar mig för dom. Fast på olika sätt... ytterligare det där med situationer. Kan jag göra något för att påverka? Och om jag göra något, påverkar det överhuvudtaget? Har det någon betydelse alls? Jag tycker inte om att stå vid sidan om och se allt rasa, sakta men säkert. Men jag vet, det kommer att göra det...någon gång. Det är något som är fel, som inte stämmer alls, jag känner det och min magkänsla säger mig det. Hittills har den aldrig haft fel, i alla fall inte vad jag kan komma ihåg.

Det är ganska svårt att veta hur man ska bete sig emot andra människor faktiskt. De enda man vet hur man ska bete sig mot är de man inte gillar, där kan det liksom inte bli något missförstånd. Eftersom att sådant framgår ganska tydligt så att säga. Men man vill ju liksom inte lägga sig i folks liv för mycket, men man vill ändå försöka uppmärksamma på saker som personen inte ser själv. Frågan är alltså... hur gör man? Och ännu svårare... vart har man personen i fråga? Inte alltid så lätt att veta var personen står eller vill. Det är egentligen först efter det som man kan agera.

Jag vet inte ens varför jag skriver det här... känns som om allt bara blev luddigt. Mycket som snurrar nu som sagt... Om allt överhuvudtaget.

Bla, bla, bla, bla, bla...
Snart dimper väl Nalle in här, med det sista.. NU närmare bestämt.

Jobbet kallar! Och sen Lexie :P


En tanke.

Varför heter det morgonrock och inte kvällsrock?
Kan man inte ha morgonrock på kvällen?
Det har jag, jag har kvällsrock!

Allmän irritation.

Just förtillfället är jag allmänt irriterad på allmänt allting och ingenting. Dels det här med skolan, allt som man inte fattar... jag ska liksom lära mig saker som det här. Det här är en muskel: BIceps Femoris, med origo sacrum ligament och delvis pelvis, med insertio patellans mellan och laterala ligament, craniala sidan av tibia, calcaneus sena och tuberositiet. Och det betyder... vad muskeln heter och vart den fäster i princip. Det står fortfarande ingen om vad den gör o.s.v. det ska också läggas till på det där. Blir lite smått förvirrad måste jag medge, sen är inte allt som jag trott att det vart heller. Utan allt är helt tvärtom och jag vet inte hur jag ska se hur det passar eller inte passar, jag blir galen!!!

Så har jag massor som jag ska göra också, städa rummet bland annat. Skriva klart allt och skriva rent det ifrån dagarna i Kalmar. Packa upp allt som jag hade med mig, fortsätta plugga vidare på nästa steg and so on. Så har jag massor papper som jag ska ta tag i och sätta in i pärmar, ni vet sådana där viktiga papper.

När jag sen tänker efter... är det nog posten som stör mig mest av allt! Jag tycker verkligen att min chef sköter sitt jobb på ett så oproffsigt sätt så det finns inte. Jag funderar seriöst på att skriva ner mina tankar och åsikter och sedan ge henne det till henne eller helt enkelt berätta och tala ut. Det är helt sjukt, helt sanslöst! Allt är bara helt fel... och jag blir så trött. Så trött på postens upplägg överhuvudtaget, det har jag även beklagat mig över i postbloggen. Ganska så rejält till och med... Ne men det ska jag fan i mig göra, skriva ner allt och sen köra upp det i nyllet bara, svart på vitt. För såhär kan det inte skötas, det är så långt ifrån proffsigt som det kan bli!

Sen är jag ständigt trött... somnar skapligt, sover länge. Och det stör mig också, fruktansvärt!
Kanske är så att det är jag bara? Som är allmänt störig av mig?! Haha, de vette fan! Men mycket möjligt...


Någonstans innerst inne så känner jag, va fasen sitter jag här och klagar för?
Jag är frisk, kan gå, har körkort, kan ta mig precis vart jag vill o.s.v.
Borde inte det vara tillräckligt? Jag vet flera som skulle göra vad som helst för att bara vara jag och för att bara få vara just det jag är, frisk...

Jag skrev faktiskt en dikt idag, vill dock inte dela med mig av den här eftersom att den är personlig. Jag skrev den till min cancer sjuka kusin. Just därför tänker jag, varför sitter jag här och klagar och är allmänt irriterad?!

Snacka om att ha ett patetiskt liv.. eller?

En fin dikt.

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

Racerskrivbordet!

Ajjemän! Precis där sitter jag... igen. Vid mitt kära racer skrivbord :) Himla bra ändå... hinner skriva två bloggar på samma tid som jag brukar skriva en ;) Det ni! Ja.. sitter på företagscenter, jobbar kvällen... har ytterligare en kväll den här veckan och det var veckans jobb. Underbart! Or not.. är väl skönt och vara "ledig" men jag behöver ju alla pengar som jag kan få! Är tyvärr inte mycket att göra åt. Jag får vara hemma istället och plugga lite... har dock inte ens öppnat böckerna sen jag kom hem, kände att jag behövde en liten paus. Det blev så mycket på en gång och rörigt och dant. Pratade med min lärare i telefon idag angående de luftstoppade sadlarna, så nu vet jag varför de inte är bra. De kan dock funka på en del hästar ändå men är tydligen inte att rekommendera.

Det verkar visst som att företagen som konstruerat dom också har kommit på det nu? Bättre sent än aldrig.. Är för övrigt allmänt förvirrad, de där dagarna rörde till det ordentligt i huvudet på mig! Så nu vet jag varken ut eller inte eller vilket som är rätt eller fel. Som sagt... skapligt förvirrad! Och utmattad... fattar inte att det tog så himla mycket på krafterna, visst att vi låg i men ändå. Igår kändes det som om jag hade festat flera dagar i rad och druckit massor... haha! Men jag varken festade eller drack en endaste droppe. Det kanske jag skrev i förra inlägget? Noll koll på läget!

Har börjat drömma skumma drömmar också... om skolan och alla jävla komplicerade ord, normalt? Nej, inte direkt! Ska se om jag orkar börja renskriva lite senare sen när jag vart i stallet. Dit orkade jag inte åka innan jag började jobba, var helt slut idag också. Blää! Ska se om jag kan få med mig brorsan ut idag, men det är ju tisdag och Pamela kvällsfodrar så jag tror nog inte det ska vara några problem :) Nu ska jag kolla vidare någon annanstans och bara sitta och glo och vänta på att Lennart kommer så jag kan göra färdigt det jag ska och sen få gå hem förhoppnigsvis... Visst fan! Diskmaskinen... det är bäst att jag springer upp och plockar in den, annars lär det bli ett jävla liv imorgon bitti. För det ingår ju faktiskt i mina arbetsuppgifter!!! Tjat kärringar :P haha :D

Hejs svejs!

Homecoming

Är hemma igen. Efter 5 dagar i Kalmar... har varit både kul och jobbigt. Blir lite väl intensivt såhär med 4 dagar i rad och skolan typ hela dagen. Trots det har det gått väldigt fort, jag anpassade mig snabbt till allt där nere och igår när jag skulle åka hem så kändes det konstigt. Tråkigt på något sätt, ville inte riktigt åka hem. Vägen hem kändes längre än vägen dit, hur nu det kommer sig? Det brukar ju annars vara tvärtom. Har varit väldigt lärorikt annars och det ska bli kul och börja känna och klämma. Ska åka ut till Lexie om ett tag, än så länge är jag ganska trött. Puh!

Påvägen hem stannade jag hos mina kusiner och där fick jag fika, riktigt trevligt faktiskt :) Precis lagom stopp också och vägen via Jönköping verkar faktiskt vara den bästa, även om den är längst... men tidsmässigt skiljer det nog ingenting. Har vart bra och Jojjo har varit toppen :) Så himla snällt av henne att jag gick bo där... Som sagt det har varit full rulle hela tiden. Skulle faktiskt behöva plugga och renskriva lite idag men jag vette fasen om jag orkar, ska nog ha en dag utan det.. förutom att jag ska ut och göra det praktiska, men det är ju roligare ;)

Sov till halv 12, jag vaknade av att posten ringde. Det är ju lustigt... har inte ens hunnit vara hemma en dag. De hade tydligen saknat mig förra veckan också. Men men, that's just the way it is! Ne nu orkar jag faktiskt inte skriva mer... usch vad trött jag är!! Tror nog jag ska vila mig ett tag till...

Lite kort update som sagt...

Ciao!


Mitt i händelsernas centrum

Ja... de är väl ungefär som det känns nu. Sitter här brevid polisen, och jojjos hus var nästan på tv... kan tyvärr inte avslöja vart hon bor. Men vi satt o kollade och sen "amen det är ju här brevid" och polisen sa att vi skulle ha lite uppsyn om man sett något skumt, undra vad som har hänt nu tänkte vi. Men det var bara lite villa inbrott :) Så det berörde ju inte oss så värst mycket. Och idag befinner vi oss mitt i den allsvenska premiären, det är ju helt otroligt! Or not... inte något direkt  märkvärdigt kanske. I alla fall inte för min del.. men det finns säkert ganska många som skulle kunna tänka sig att byta plats med mig.

Idag slutade vi i alla fall skolan skapligt, kom därifrån lite efter 4 tiden. Så nu känns det ju som att jag har hela dagen på mig att göra massor saker... är dock ganska trött. :) blir väl o slå på något o bara sätta sig o glo. Jojjo är hos Elin så jag och albin har heeela lägenheten för oss själva! Men vi är så duktiga så, vi var till och med ute på en liten truddilutt förut, dock ville albin bara gå åt det ena hållet :P haha :D Och naturligtvis var det det hållet jag ville gå... men vi gick fram o tillbaka så det blev väl lika. :)

Är sjukt mycket grejor att ta in ifrån skolan alltså... det är faktiskt skönt att det är sista dagen imorgon. Blir så himla mycket på en sån intensiv tid. Hoppas att det är lika fint väder imorgon när jag ska åka hem som nyss... solen sken! Kom lite snö samtidigt? haha skumt... men den hann knappt landa förens den smalt, så på så ssätt var det ju ingen fara :) Allsvenskan fick ju bra väder på premiären i alla fall, måste ju vart skönt det :) Själv föredrog jag nog mest att spela fotboll i regn, vet faktiskt inte varför men på sommaren var det ju hur skönt som helst!! Kan tänka mig att de var för att det var så himla varmt, ganska logiskt ändå :)
Klart att det inte var kul en kall höstdag och spela i regn... haha, men det är ju också logiskt? ;)

Undra om jag ska ta mig en dusch eller om jag ska fortsätta dega. Tror jag sätter på ett avsnitt av andra avenyn... eller inte :) För nu kom Jojjo och Elin... men blir nog inte dusch än iaf. Orkar jag inte :D haha :P gött är det!

See ya!

Ny dag, nya möjligheter.

Ajjemän... dags för andra dagen på skolan då :) Blire visst lite längre dagar än planerat, but that's just the way it is. Blev mycket skrivande och sånt faktiskt, är ju ganska mycket teori man går igenom här också. Men vi fick faktiskt börja känna o klämma och lära oss olika massage tekniker redan igår. Så det var kul :)

Inatt har jag sovit mycket bättre faktiskt och är väl skapligt pigg, ska sätta fart nu och fixa iordning allt. Ta med lite mackor, cappuccino och allt som man nu behöver :) Börjar ju om 40 min, så är nog bäst att lägga på ett kål...

Kort uppdatering, men ni får nöja er med det :) Hinner inte med mera just nu.

Tjingeling!

Kalmar it is!

Yes! Tro det eller ej men nu sitter jag faktiskt här, har tjuvlånat Jojjos dator... Hoppas hon inte blir arg (A)
Ska strax knalla bort till onoff eller något liknande här borta och se om jag kan inhandla ett mobilt bredband kanske? Skulle jag faktiskt behöva... kan ju inte sitta på Jojjos dator när jag har med mig min egna. Ska försöka hitta ett bra som jag bara kan använda då och då... alltså ingen fast kostnad, utan bara kostar när jag använder det.

Resan hit gick bra faktiskt :) Vägen via Jönköping får högst betyg hittills i alla fall! Inte alls lika trälig... vart väl lite små segt i slutet men det var inga problem. Tror till och med att den vägen nästan gick snabbare? Även att den är längre... Som sagt.. var lite större vägar och sånt o köra på. kan vara förklaringen kanske?

Nehe... dags o springa över nu tror jag. Ska slinka in en sväng på Hööks också och se om jag hittar det där tränset som jag sett i katalogen, vill ju se hur det ser ut innan jag köper det :) Det får inte ta för långt tid för jag måste ju hinna tillbaka o fixa mina mackor och det som jag ska ha med mig.

Hörs sen då kanske! Får se om jag får tag i något som kan funka ihop med min dator...

Hejs Svejs!

Hanging by a moment, låten.

Med tanke på förra inläggets rubrik... måste ju bara lägga in låten :)
Det här är en av de finaste låtarna jag vet. Love it.




Hanging by a moment.

Jaha, har väl sovit bort typ hela den här dagen då... Får se hur det går att sova inatt. Men förhoppningsvis är jag skapligt utvilad imorgon då jag ska gå upp tidigt(!) även att jag inte börjar jobba förens vid 10. Vaknade med huvudvärk idag också... kändes sådär faktiskt. But I guess I have myself to blame... I know that. Men ändå...
Var inte kul :) Blev väl en lyckad kväll igår också... var dock inte lika mycket folk som i fredags. Var längesen jag hade helt sjukt kul asså, det måste nog vart den där gången när jag ramlade i trappen och linda på dansgolvet och sen ramlade vi mitt i snön hemma :P så låg vi bara kvar där o garvade. Haha fy fasen vad kul vi hade och har haft. Vi har dock inte samma relation till varandra längre, har hänt lite saker. Det är synd... för vi brukade ju alltid ha så himla roligt ihop. men men...  Såg i alla fall en helt sjukt snygg kille igår! Shit asså! Damn!

Imorgon är det måndag igen... och en ny vecka. Dock inte vilken vecka som helst, utan den veckan som jag ska åka till Kalmar. Börjar skolan på torsdag faktiskt, känns väl sådär... men det ska bli intressant faktiskt, borde väl ha pluggat lite bättre kanske. Skit också!! Kom på nu att jag skulle ju göra de där testen på hemsidan :D haha bra Lina! Jag gör de imorgon (om jag hinner) lutar väl åt att jag får jobba kväll... annars gör jag det på tisdag, för då ska jag inte jobba. Eller jo jag vill det egentligen men såhär va... att jag ska nog packa o förbereda lite oså :) Det känns som om jag ska vara borta hur länge som helst :) Måste sätta mig o skriva ner vad jag ska ha med mig... men jag slår vad om att jag kommer glömma något :)

Är lite små seg ändå känner jag... kanske lyckas sova ändå då :)
Fan jag som skulle städa i helgen, har dragit på det ett bra tag nu. Typiskt mig :P
Jag är övertygad om att det kommer se likadant ut när jag åker till Kalmar.
Om jag inte får tuppjucket på typ tisdag eller onsdag innan jag åker :P
Skulle ju inte sitta helt fel att komma hem till ett städat och fint rum sen :)
Vi får se vart det bär av... nu bär det av in i duschen iaf!

En sak till som jag funderat på... hur fasen ska jag lämna över allt ansvar gällande Lexie till någon annan i hela % dagar?! :O de har jag aldrig gjort förut. Kommer ju sakna ihjäl mig... och efter Tusse o Moni också. Jag får väl gosa med Albin istället :) hehe. Sen kommer jag ju sakna familjen och vännerna såklart. :)

Äsch, de går nog snabbt :) Är bara inte van o lämna allt och bara dra men det går nog det med.

Duschen kallar!!!

Hejs svejs ;D

This is my life my friend, this is my time to stand!


Underbara dag!

Sitter på företagscenter, allmänt skitig och klibbig.... inväntar det sista som ska göras för kvällen. Har haft en väldigt bra dag idag annars, dagar som den här är det toppen att vara brevbärare! Vara ute i det fina vädret och bara njuuuta! Var relativt lite post idag också så det var kanoners och lite salt förstås men det är ju fredag!
Jag har väl för det mesta skuttat runt och varit allmänt glad idag när jag delat ut de små breven, men det gillar jag! Så underbart att vara glad! Såna här dagar mår jag som bäst! Snälla våååren kom hit på riktigt nu!!!

Det är ju ganska sjukt hur stor skillnad lite väder och ljus kan göra på ens humör.. Och när jag skulle iväg vid 6 och tömma lådor, då var det fortfarande väldigt ljust ute.. Jag bara kände hur vårkänslorna och somamrkänslorna också för den delen smög sig på. Och Kalmar på onsdag blir det... hoppas att det är ännu mera vår där eftersom det ligger lite längre ner ;) iiihh!

Tror nog inte jag har uppskattat bar mark såhär mycket någonsin.. och vatten droppar, vatten pölar och allt vad det nu kan vara... Finns bara ett ord som sagt och det är underbart :D Haha! Känns som att jag upprepat det många gånger i det här inlägget... men vad gör det? Det är ju underbart! :D hihi

Förresten... jag gillar det här tangentbordet här, världens racerbord! Ett sånt skulle jag vilja ha hemma... Och där uppe finns det ett ännu bättre och ännu nyare! Det vill jag också ha!

Dagens vill ha är alltså: RACERTANGENTBORD!

Idag slapp jag mocka och rida också... blir bara att åka ut och fodra :) Hoppas att Cornelia verkligen red också så att den lilla damen fick röra på sig ;P Får se om det blir fest ikväll, jag har inte riktigt bestämt mig faktiskt. Fasen... skulle helst vilja vara hemma om en vecka. Då är det ju fest!!! :( Så hmla typiskt... Och inte bara det. Skulle fått gå landet tors, fredag nästa vecka. Kanske inte meningen att jag ska åka till Kalmar? Aja... jag måste ju :( Hoppas att det är kul där! Så jag inte tänker på det på fredags kvällen... 

Nu väntar jag bara på Gunnar så jag kan skicka iväg sista bilen och sen ska jag hem o äta... sen blir det kvällsfodring och vad som återstår sen får vi se :)

Puss då!

Du är min andra halva som jag vägrar tappa <3

Nu var det några dagar sedan jag skrev något överhuvudtaget, vet inte varför men det har bara blivit så :) Har väl haft annat o göra och sen har jag väl inte tänkt på det. But here I am! Måndag idag då... världens jävla piss väder, men jag jobbade inte... Lucky me! Det har tydligen varit den värsta dagen på hur många år som helst, så det var ju skönt att jag slapp den! Inget jobb imorgon heller... Lexie ska skos! Skönt att det gick så snabbt... hon hade nämligen tappat en sko i förrgår och det är ju inte alls kul nu med broddar o allt sånt skit som sitter på.

Kort om det iaf... var i Kalmar förra veckan, över en dag bara. Kändes lite skumt men de var en fin stad :) tror inte att jag fått in riktigt att jag faktiskt ska börja skolan där nästa vecka. Fy fasen! NÄSTA VECKA!!! Snacka om att jag är nervös... känns som om det kommer gå åt helvete det här asså. Men ska försöka tänka positivt o göra det bästa av situationen och hoppas att det löser sig på något sätt.. Måste sätta lite mer fart angående pluggandet också... är ju inte långt kvar nu som sagt. Så ska jag vara borta i 5 dagar och ska lämna över allt ansvar angående Lexie till någon annan, de känns ju sådär. För ingen gör ju det lika bra som jag. förstås :) Jaja... Det får bära eller brista helt enkelt! Sov dags nu tror jag...



Find me here and speak to me
I want to feel You, I need to hear You
You are the light that's leading me
To the place, Where I find peace again

You are the strength that keeps me walking
You are the hope that keeps me trusting
You are the life, to my soul
You are my purpose
You're everything.



love




RSS 2.0