Oj då!

Hej igen!

Det var visst 2 månader sen jag skrev här i bloggen ser jag... ja ibland har man inte tid helt enkelt. Och inte lust heller kanske? I försig har jag inte haft något speciellt att skriva om, alla dagar har sett i princip likadana ut så att säga :) det gör dom väl annars också, för det mesta iaf. Nu har jag jobbat, jobbat, jobbat, jobbat och jobbat igen! Är skapligt trött på det nu, kände att jag verkligen behövde en paus och så blev det också. 2 veckor... men det blir inte mycket vila för min del ändå, måste ju plugga som en jävla galning :P

Jobbade sista dagen idag, på 2 veckor :) eller det ver jag i försig inte än... är ju fortfarande ring vikarie så att säga, som om de krisar så måste jag hoppa in. Är ju van med de så de gör väl inget  :) Hade faktiskt en riktigt bra sista dag... har nog aldrig varit med om en sådan här bra dag, inte på senaste tiden i alla fall? Efter alla omläggningar och allt skit :) Kvart i 8 hade vi kammat färdigt och halv 9 hade vi slått ner... då tog vi våran halvtimmes rast, som vi annars brukar ta 10 över 10 och då brukar vi inte ens vara färdiga. Vi åkte väl ut mellan 10 över 9 och 20 över 9 någon gång och var tillbaka kvart i 12. Där kan man snacka om rekord! Helt sjukt asså! Jag var först tillbaka från landet också... inte varje dag man tar guldet! Men någon gång måste det ju vara min tur också :)

Trots att vi var klara så tidigt så fick vi inte gå hem.. eftersom att vi inte är sommarvikarier? Himla lustigt egentligen... vi räknas som ordinarie personal men vi är inte anställda på några procent alls. Det går liksom inte ihop sig, men men :) Vi var tvungna att vänta på bilen klockan 2 och sen sortera det som kom, då tänkte vi att vi har ju tid över! Så då åker vi iväg och äter... och det gjorde vi också, en pizza på det :) Och sen tillbaka för att vänta ytterligare en timme på bilen. När klockan sedan slår 2, 10 över 2 då bilen borde vart där... så ringer telefonen. BILEN HAR KROCKAAT!! Där har vi suttit och väntat 2 timmar och sen kommer inte bilen?! Skapligt irriterande var det ju... Bilen var tvungen att vänta på polisen osv, så det var bara för oss att gå hem. När vi suttit och väntat i 2 timmar.. lucky oss! aja, de gick väl det med...vi åt ju i alla fall mat ihop och det gör vi ju inte varje dag. Och åka iväg hinner vi definitivt inte annars :) Sen satt vi ju och kollade på Pingu klockan 13.55 :) hahaha! Det var så himla roligt! Persson skrattade så han grät nästan och det gjorde i andra också... ganska komiskt att pappa pingu faktiskt jobbar på posten i pingu serien! Är nog ingen som tänkt på de förut... men roligt var det!

Imorgon vankas det hemlig 80 års fest... så schchh! Säg inget för guds skull ;) haha ne vars :) är nog ingen risk att någon som kan skvallra läser det här ändå :) Så då är det dags att träffa lite släktingar igen... ska bli kul :) Nu ska jag åka och kolla till Lexie.. blir ingen ridning idag heller. Har blivit riktigt dåligt med det nu på senaste tiden, fast hon behöver lite semester hon med så det gör nog inget :) Sen kommer resten av familjen hem idag också... får se om de har något roligt att berätta :)

Hejs svejs!


RSS 2.0