Friday again...

Fredagar är alltid lika sköna! Jobbat hela veckan så ska bli skönt med vila nu, tänkte att det skulle bli världens jävla pissdag idag bara för det var mycket post o vi började tidigare o bla bla bla. Sov inte så bra inatt heller, p.g.a vissa omständigheter eller vad man nu ska säga. Så pigg var jag ju inte imorse, tvärtemot faktiskt! Usch var inte kul alls!

Solen sken och fåglarna kvittrade så det gick ändå och det blev kväll idag också... Kul o se på turen hur det växer i landet på en del ställen för det ser aldrig likadant ut som sist man var där. Det borde väl ändå vara ett ganska tydligt eller väldigt tydligt vårtecken?! Ne usch vad jag är trött känner jag... bläää!

Måste hoppa in o duscha en sväng sen ska ja ta mig fan gå o sova så det så! Ska ta igen alla mina timmar... Sova 15 h inatt eller något haha! Skulle vara skönt... Hoppas att ingen väcker mig bara. Gäller bara att ta sig till duschen o få allt gjort.

Kollade på en lägenhet idag förresten, känner för o flytta hemifrån är ju trots allt 20 år snart liksom. Får se hur jag gör med skiten... Inte direkt någon värsting lägenhet asså men perfekt första lägenhet. Inte alls farligt dyr heller vilket är ett stort plus. MEEEN! nu kom det där igen... men! Har ju en liten eller stor dam kanske ja skulle säga... hon slukar upp ganska mycket av mina pengar. Så inte säkert det kommer gå ihop sig.

Är jätte osäker faktiskt... får se hur jag gör, fick helgen på mig att bestämma... Inte för att jag kommer bli mycket klokare av det. Kan ju alltid hoppas! Om jag ska ha den ska jag i alla fall få om målat i vardags rummet och jag vet exakt hur ena väggen ska se ut, det har jag redan planerat! Haha.

Ne nu blir det hopp in i duschen en snabbis, bädda ner sig o slumra sött. Måste ladda inför morgondagen med Jojjosan! Undra om hon har kommit på något att klä ut sig till? För det har inte jag... har lite sådär smått panik faktiskt.
Annars får jag väl spela statist som sagt.. Men det löser sig nog.

Puss o Godnatt!

/Lj

Jahopp...

Här sitter jag, helt borta typ... Fast inte så lustigt kanske? Efter 6 timmar sömn, 8 timmars jobb men spring i MINST 80 trapp uppgångar, body pump och löpning... Ska snart äta och sen blir det att åka till hästen en sväng, motionera henne lite också... När man ändå är igång menar jag. Har 2 prova på veckor nu med Ida och vi kör stenhårt såklart! Första gången var jag som sagt lite lost men idag kändes det faktiskt bättre och roligare.

Det värsta är att tiden inte kommer räcka till, tyvärr. Ytterligare en gång, ett val som man har gjort liksom. Det är som det är. Eller visst räcker tiden men då kommer jag inte att ha något liv överhuvudtaget och något annat vill man ju göra....

Lustigt nog så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer... Tror det är för att jag är så trött, haha. Var och hämtade mitt nya pass idag förresten, såg ut som en brottsling. Nu är det bara en vecka kvar sen åker vi, jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Ska bli hur kul som helst! Fast jag har nog inte fattat det än... Att jag ska åka och det är ju liksom snart, måste skriva upp vad jag ska ha med mig. Behövs i för sig inte så mycket eftersom jag inte ska vara borta länge.

Det pinsammaste kommer väl ändå vara när man ska gå igenom den där jävla metall detektorn... Usch! Det kommer ju garanterat pipa om mig med tanke på det fina bling blinget som jag har i käften... Fast lite kul kommer det vara ändå, är ju bara att ge världens bredaste leende så det syns. Haha!

Sugen på att gå ut i helgen förresten... Tror att det blir så om, ska se om jag hittar någon annan partysugen för själv är ju inte roligt att gå. Skulle ju vara kul om jag kunde få med mig min kära kusin men tror inte det skulle gå faktiskt. Jaja, sånt som märks ändå.  

Märkte att inlägget blev ganska långt ändå. haha.. Imorgon är det lax utdelning!

Puss

/Lj

Frågetecken?

Hela jag känner mig som ett stort jävla frågetecken! Fattar inte hur fan jag lyckas med allt, jag sätter mig alltid i lustiga situationer utan att det är meningen. Är så jävla trött på mig själv alltså... Ska de vara så svårt? Oh! Skit samma orkar inte skriva mer om det... Hatar att inte räcka till o göra fel. Blir bara mer o mer irriterad känner jag, plus att det finns andra personer som är duktiga på att påpeka det. 

Fan... är det bara jag som kan få tillbaka en känsla av en viss låt? Klart att någon mer än jag måste ha upplevt det, eller?  Någon viss låt eller flera låtar? Som man lyssnar på och så kommer en känsla tillbaka som man hade när man lyssnade på den låten. Typ något sånt, går inte att förklara... Händer mig ofta faktiskt.

Idag hade jag en jätte mysig dag hos Lexie faktiskt.... Jag och Linda gjorde iordning hästarna och red ut i snön, i mörkret. Det var en så underbar känsla på något sätt, det var liksom avslappnande på något sätt. Det ska vi göra om har vi bestämt!

Ska inte skriva mer nu, skriver inget kul ändå känner jag =) haha
Om jag orkar tänkte jag faktiskt ta tag och fixa iordning lite i mitt rum...
Fast det kommer sluta framför tvn med godispåsen tätt intill.

Puss

/Lj

How could you?

Hur kommer det sig att en del låtar påminner en om känslor osv, om man lyssnar på en låt kan man få en viss känsla. Den påminner om något... Bra eller dåligt, ganska skumt och obehagligt på något sätt, men det är sjukt... Det är liksom bara en låt men man kopplar den till minnen... Why?

Red faktiskt min egna häst idag... Bestämde mig för att hoppa och det gick faktiskt jätte bra. Hon har blivit så himla duktig nu! Ska höra av mig till Sofia någon dag snart tänkte jag så hon får komma o kolla på henne igen och provrida. Det är inte ens nära att vara samma häst som det var innan, helt jävla otroligt asså!
 
Jag ångrar ingenting! Ingenting!!!! Jag är glad att jag tog risken, det kunde slutat hur som helst... Men jag tog den! Man kanske ska ta risken i livet? Don't know... Slutar kanske inte alltid väl men om jag inte hade vågat hade det inte slutat såhär. Jag ångrar det verkligen inte och varenda krona jag lägger på henne gör jag med glädje... Skulle kunna punga ut 10.000 till bara sådär utan att bry mig, skulle inte spela mig någon roll. På tal om det så ska jag höja försäkringen på henne har jag tänkt, får se med hur mycket har inte bestämt mig än.

Blir så arg på mig själv... Kom på mig själv i stallet förut att jag stressade... Varför? Fråga mig inte. Stressade helt i onödan men det blir väl lite av ett inlärt beteénde efter ett tag skulle jag tro. Blir liksom en vane sak att stressa eftersom att man gör det så ofta. Men jag HATAR att stressa det är verkligen det värsta jag vet.

Som mitt liv ser ut är jag nästan tvungen att göra det för att det ska kunna gå ihop sig... Ärligt talat funderar jag på att skit i det... Skita i alla andra och bara tänka på mig själv. Fast det är klart man vill ju umgås med vänner o.s.v. men ibland är det något man får välja bort med tanke på att jag redan gjort ett val i livet, att ha häst. Och det tar mycket tid det bara är så, går liksom inte att komma ifrån... är väl mer folk runt omkring mig som får acceptera det helt enkelt som Sara sa.

Kan ju vara lite tråkigt ibland, men kan inte räcka till åt alla... tyvärr... även om jag skulle vilja. Det är som det är helt enkelt och så får det vara också. Fast det är jobbigt när folk "tjatar" så mycket... (tolka det inte fel) men att man ska hitta på det och det och sen kommer en annan och frågar om man kan göra det... Klart att jag vill! Men tiden finns inte och jag kan inte dela på mig. Kan kännas ganska jobbigt ibland faktiskt...

Förresten ska jag ju åka till London snart... Min pappa fick ett sms av min jobbar kompis som är där just för tillfället, 12 grader och sol var det. Passar mig utmärkt! Komma iväg en sväng och möta våren i London! Wonderful! Ser faktiskt fram emot det man jag kan ju inte neka till att jag är jävligt rädd för att flyga... Fast är inte så nervös än men det kommer nog ska ni se. Är ju 1 vecka kvar typ så det hinns nog med det också.

Kollade förresten runt lite på youtube förut, så hemskt! Fattar inte vad fan det är med folk... Var sjukt hemska bilder asså! Var en häst som låg ner i en hage, den var as mager.. Syntes inte ens att det var en häst som låg ner då kan ni ju tänka er hur den såg ut. Och massor katter och hundar som var helt förstörda.. Usch! Såna människor borde få känna på samma saker själva, vilka jävla idioter rent ut sagt! Jag tål injte sånt där blir as förbannad!
What's wrong with the world mam'? Where is the love?

På tal om love... Jag har hittat min stora kärlek i livet, känns så skönt att inte behöva leta längre.
Det stavas...
 

S  H  E  E  N  A    L  E  X!


Puss!

/Lj


Nothing can touch me.

Äntligen helg! Har ju varit skapligt sliten i veckan alltså... Så blir skönt att vila sig lite faktiskt. Total deckade igår vid 11 och sen vaknade jag inte förens efter 12 dagen därpå. Så inatt har jag sovit över 13 timmar men tro mig det behövdes och skönt var det också! Hoppas att det gjorde någon nytta också...

Igår tränade jag faktiskt ganska rejält ändå... Först jobbade jag vilket är en typ av träning och efter det fick Ida med mig till feel good, hon tycker att vi ska börja träna där. Får se hur det blir med det, kände mig inte precis hemma där... Kände mig mest förvirrad och helt jävla vilsen. Sen solade vi en sväng och efter det åkte jag hem och åt och sen åkte jag iväg till stallet. Skulle ridit både Gogo och Lexie men eftersom klockan var ganska mycket så red jag bara Gogo. Gick bra men han var lite tjurig. Sen var jag som sagt helt slut... hade ju andra planer men de gick inte så bra för min del.

Idag har vi mina två små kusinbarn här.. Eller det är väl bara den ena som är väldigt liten egentligen, så himla söt!
Mamma frågade honom om han ville klappa hästen "ina kappa esten" (lina klappa hästen) så himla go asså... pratglad och allt... påminner faktiskt lite om mig själv när jag var liten på något sätt. Eller det kan jag ju inte veta i för sig, men det som jag har sett på videos och sånt.

De senaste dagarna har jag vart ganska mycket med Ebba i stallet... Hon har åkt med mig oså. Så sjukt för när jag umgåtts med henne så har det känts som förr i tiden eller vad man ska säga. När man var mycket mindre och sprang runt i stallet och hade hur kul som helst... Kände mig som såna där små ponnytjejer om ni vet vad jag menar? Kände mig inte som om jag var 20 typ. Haha fan låter som att jag är as gammal när jag skriver så... Men det är jag inte =)

Idag ska jag nog inte göra ett skit, eller jo måste ju till hästen som vanligt... Sen så tror jag att jag måste ta tag o städa mitt rum lite, ligger typ saker överallt men så blir det när man inte spenderar mycket tid hemma. Känner faktiskt bara för att ta det lugnt...

Har ju träningsvärk också sen igår, ida hade i armarna sa hon men jag har nog mer i bröstmusklerna. Får se hur pepp jag är imorgon... Hostan har ju inte gett sig än! Ska bli skönt att komma till privatkliniken på måndag för enligt vårdcentralen så är det ju inget fel jag är hur frisk som helst. mm visst... 

Nu orkar jag inte skriva mer, vet inte vad jag ska skriva heller haha.
Kanske kommer på något senare? Sånt som märks....

Puss

/Lj

Ingenting blir som man tänkt sig...

Inte speciellt ofta i alla fall! Gårdagen var en sån dag... Usch jag måste börja ta tag i saker o ting känner jag, kan liksom inte bara glida runt hela tiden. Eller inte för att jag gör det heller men måste skärpa mig i alla fall!

Precis hemkommen ifrån jobbet, skönt! Fast det blir inte mycket till o vila kan jag ju säga... Måste åka ner o prata med Meg angående kvällen och sen ska jag åka o kolla på skroten om de finns nån fälg helvete till min bil! Känns som att det vore läge att fixa den nu, orkar fan inte va utan den längre.

Kom på förresten att jag glömde skriva om bowlingen och det som var i helgen... och idas och min roliga brevbärar tur, haha det måste ju vart den bästa någonsin!

På tal om bowlingen så kom resultaten upp idag... Helt nöjd är jag inte men det var inte fy skam heller. Bra för att vara jag liksom... Hade i alla fall jävligt kul när jag och Jojjo spelade och nu laddar vi inför nästa gren... eller grenar...
Luftgevär och pilkastning väntar oss! Där ska vi nog kunna göra lite bättre ifrån oss ska ni se.

Jag och Ida då... Jag körde Storgatan som vanligt typ? haha ne skämt å sido... Snackade med Ida en bra bit av turen och sen när jag var klar så åkte jag och hjälpte henne och som tack fick jag och min cykel åka med i bilen hem. Och det gillade vi, så slapp vi slita ut oss uppför backen. Vi hade allt möjligt för oss, går inte att beskriva men jävligt kul var det i alla fall.

Ja det var det enda vettiga jag hade o skriva idag tror jag? Ska kila vidare nu och göra lite nytta.

Puss

/Lj

Så himla fin låt... Och så sann på något sätt.

Ooooh

I feel these four walls closing in
Face up against the glass
I'm looking out, mmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
There's greener pastures I'm thinking about, mmm
Wide open spaces far away

All I want is the wind in my hair
To face the fear but not feel scared

Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses, oh

Yeah, oh oh, ye-yeah

I see the girl I wanna be
Riding bareback, carefree
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear, but not feel scared

Oooh, wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
Wanna run with the wild horses
Run with the wild horses, oh

I wanna run too
Oooh oh oh oh
Recklessly abandoning myself before you
I wanna open up my heart
Tell him how I feel

Oooh, wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses
Run with the wild horses

Whoah ooohh ooh ooh ye-yeah yeah oohh
I wanna run with the wild horses, ooooh

Another day...

Då var det en ny dag igen... inte för att det känns som det, är fortfarande trött som ett as. Usch! Ikväll spelar det ingen roll asså jag SKA lägga mig senast kl 11 och det är absolut i det senaste laget. Måste göra det annars kommer jag inte orka jobba imorgon och det är jävligt viktigt att jag orkar med det. Är ju inte så att det vimlar av jobb i den här stan utan snarare tvärtom skulle jag vilja säga.

Min dag igår började inte speciellt bra ändå... Så det var ju jätte kul att ta på sig postkläderna och vandra till jobbet. Kändes inte så lägligt men jag är glad att jag hamna där tillslut ändå... Tror inte att det finns någon annan som har bättre arbetskamrater än vad jag har. Teoretiskt måste det vara helt omöjligt... Tänk dig att du kommer till jobbet på morgonen och är på jätte dåligt humör och har lust o bara skita i allt... När du sedan går därifrån på eftermiddagen så är du på hur bra humör som helst. En sån himla underbar känsla är det. Kommer bli ännu roligare när Persson kommer tillbaka också... är ju nu i mars =)

Angelica fyllde ju igår så jag var på stan och köpte en present till och åkte dit och överraskade henne... Hon blev jätte glad faktiskt! Fick god mat och kladdkaka som hennes son hade gjort. Var jätte trevligt faktiskt, Kerstin var också där... Det är Angelicas "mamma" typ. Jätte rolig tant på 68 år... haha henne gillar jag verkligen också. Vi hade ganska roliga diskussioner faktiskt. Efteråt blev det en snabb sväng till Lexie, vilket jag fick lite dåligt samvete för... Men det ska jag faktiskt återgälda idag tänkte jag.

Hon har verkligen lossnat nu, ingen som skulle tro sina ögon om de såg hur hon har blivit nu... Det är helt jävla otroligt asså! När jag, Bea och Ebba red för Meg i lördags så tjatade jag hela tiden på dom :P haha! De måste tyckt att det var jätte jobbigt... "kolla! ser ni! nu har jag i alla fall ögonvittnen" "shit jag måste ju ha tagit fel häst i hagen det här är inte min häst" det var en så underbar känsla. Tror jag bestämt mig för tatueringen också... varför skulle jag ångra mig?

Nu ska jag faktiskt ta och byta kläder... Ringa Angelica, gå och hämta saras bil nyckel, åka och betala min sadel på carlswärds och sen ska jag till stallet och rida med Ebba. Har riktigt kul med henne faktiskt... Känns som om hon vore äldre än vad hon är.... Bäst o lägga på ett kål nu!

Puss

/Lj


Det är Måndag morgon igen...

Eller nu är det väl kväll? Natt snart till och med.... Diggar den låten faktiskt, "det är måndags morgon igen" brukar alltid spelas på posten på somrarna haha =) är någon speciell stämning med den där låten i bakgrunden... Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig faktiskt, inte ens nära... Fast ändå lyckad på något jävla vis?

Orkar inte skriva mera nu... är så trött, fortsätter imorgon istället.

Puss

/Lj

Hahaha snacka om skumt asså!

Jag lyssnade på radion under morgon slingan... undra om det var igår? Skitsamma i alla fall... de snackade om att man brukar sjunga fel text på en del låtar. För att man tror att de sjunger något helt annat, snacka om roligt asså! De hade ett riktigt roligt exempel faktiskt... Björn Skifs - Michelangelo... Det var någon som tyckte att den låten var så himla bra och sjöng med... Hon sjöng "vilken lattjo låt" haha! Snacka om att sjunga helt jävla fel asså...

Fast... Jag ska inte säga något, jag sjöng fel senast idag faktiskt. Jag trodde helt seriöst att Akon sjöng "I wanna make love right now na na na" jag var helt hundra på det... MEN! Det gör han inte... Han sjunger "I wanna make up right now na na na" Va fan liksom?!?! Helt plötsligt vart låten inte lika bra längre... Det låter verkligen som om han sjunger så.

Jag tänker i alla fall inte bry mig... Tänker fortsätta sjunga "I wanna make love right now na na na"
Tycker att den texten gjorde sig mycket bättre... Så de så!

I WANNA MAKE LOVE RIGHT NOW NA NA NA!!!!

Puss

/Lj


Snart Fredag igen!

Fredagar är såna där himla sköna dagar... Ganska lugnt på jobbet och allt är allmänt skönt helt enkelt. Har inte bloggat på ett par dagar nu... datorn har varit trälig igen i alla fall vad det gäller blogg sidan, plus att jag inte suttit vid datorn så himla mycket. Precis hemkommen ifrån jobbet så nu tänkte jag ta det lite lugnt.

Ska åka till stallet sen också.. som vanligt... Men vet inte riktigt när det blir. kan ju inte bestämma det själv längre tyvärr. Så jäkla handikappad blir jag utan min bil och det värsta jag vet är att behöva anpassa sig till andra. Och stressa för att den andra har bråttom o.s.v. bättre att ha sin egna bil så man kan åka när man vill och åka hem när man vill också.

Hoppas verkligen att den kan bli fixad snart jag blir galen asså! Nu ska jag väl lägga mig och ta det lite lugnt en liten stund innan det drar vidare.

Förresten blir jag så arg på vuxna människor som inte har vett nog att uppfostra sina ungar!!! Så jävla svårt kan det la inte vara? ELLER?! Höll på och stanna o slå till ett par igår... Kom med posten och åkte förbi ett par utländska ungar som stod vid tunneln, vette fan vad de ens höll på med. En va dem skulle spela jävligt katig i alla fall... När jag åkte förbi sparkade han snö mot mig och inte bara en gång heller.

Mogen som jag är tänkte jag att jag bryr mig inte... Sen när jag åkt förbi så slänger han snöbollar efter mig, hade god lust att vända tro mig! fast jag sket it, tänkte att det är fan inte värt det... Ska det vara så svårt att lära sina barn att visa respekt?! Jävla snorungar rent ut sagt! Lite jävla hyfs borde de ju ha... men tydligen inte!

De stod fortfarande kvar när jag hade kört en gård och då var de jäääävligt nära att jag åkte dit asså, fan jag ångrar att jag inte gjorde det. Skulle fan ha skällt ut dom rejält!!! vad jag hatar såna där katiga jävla ungar! Uppfostra asen istället!

Puss

/Lj

Sunday...

Helgen har varit ganska lugn ändå måste jag säga... I fredags gjorde jag inte mycket var hemma och tog det lilla lugna. Och igår var jag ju party sugen som sagt, tänkte gå ut en sväng men så långt kom jag inte. (och nej det var inte för att jag var för full) blev sent eftersom jag hade lite annat att styra med innan. Sen åkte ja iväg till Jojjo en sväng, försökte få med henne ut på party... Fast det var nog bra att vi inte kom ut, verkade inte vara så mycket folk ändå.

Vi satt hemma hos henne och drack lite och snackade skit, trevligt trevligt! men klockan den gick o gick så de blev ganska sent innan vi knallade ner mot stan.. Fast tyckte det var en lyckad lördags kväll ändå om man bortser ifrån slutet kanske. Det var lite mindre lyckat så att säga, min bil blev krockad eller hur fan man nu ska säga. Det var inte jag som körde men, den åkte in i en trottoar så däcket är inte så himla fint.

Går inte att köra med bilen tyvärr, vill ju inte riskera att däcket sprängs när jag kör... Aja ska försöka fixa lite med det är imorgon, om jag inte blir inringd vill säga. Då får jag väl skjuta upp det... Men shit vad handikappad jag känner mig utan min bil, är verkligen i stort behov av den. Använder den ju varje dag, inte kul... 

Nu ska jag knalla vidare, fastnade hemma hos moster men nu ska jag nog hem o äta :)
Och drömmarna fortsätter...

Puss

/Lj 

Så var det helg igen ja...

Har faktiskt inte tänkt göra något speciellt i helgen... inte tänkt men frågan är hur det blir? Aja... var uppe skapligt idag också. Följde med min far till hans moster som fyller 80 år idag... Grattis! Sen hem och käka och efter det en sväng på stan med min mor. Inhandlade en ny jacka och ett par byxor... (som om jag inte har typ redan 30 par) mamma betalade jackan och jag byxorna. Sen kollade jag lite mer på ett par bågar, får se hur vågad jag är.

Fan vad jag hatar det här med pengar alltså... Spelar ingen roll hur mycket man tjänar, blir ändå aldrig något kvar. Hur kommer det sig? Den där jävla sadeln ruinerar ju mig... Det värsta är ju att den faktiskt är nödvändig. Så jag har tyvärr inte mycket val, bara betala och vara glad... typ. Kanske skulle kunna betala hälften den här månaden och hälften nästa?

Får se vad som händer till kvällen... Kan ju inte neka till att jag är jääävligt sugen på att festa!
Men... alltid detta jävla men! Borde ju inte göra det med tanke på att jag fortfarande hostar men jag vet inte, det blir ju inte bättre ändå... Så vad skulle det spela för roll? Sen är jag ju inte världens rikaste person... eller? hm... Eller det är väl så att man har råd till det man vill ha råd med.

Men... Igen! kan ju vara en fördel om jag hittar någon som är lite sådär små sugen... har ingen lust o tralla runt på stan helt själv, tror inte det är så himla roligt... har i för sig aldrig prövat haha =) Fast känns inte så lockande ändå.

Tror jag blir galen, vad fan vill drömmarna säga mig? Samma person dyker upp hur många gånger som helst... Vad ska det betyda? Okej om det hade vart typ 2-3 gånger liksom... men det har väl vart ca 10 ggr nu om inte mer. Börjar fan bli rädd asså :P haha =)

Nu ska jag i alla fall åka ut en sväng till Lexie, så det inte blir allt för sent.
Får se hur dagen artar sig...


Puss

/Lj

"Den där läkarn han var nog knäpp i huvet"

Precis som Elin säger på den där filmen när jag var typ 1 år. Känns som att en del läkare inte vet vad fan de håller på med? Jobbade måndag, tisdag men efter det blev det som sagt värre. Stannade hemma onsdag och var hos läkaren idag igen men det var bara att vänta. Vadå vänta?!?! På vadå?! Bättre tider.. tydligen det de vill. Man va fan jag känner inte för att sitta hemma och bara vänta. Vad gör man om man inte vill det då? Jag vill ju jobba och få in pengar liksom...

Nog snackat om det, jag väntar väl över helgen men på måndag tänker jag jobba även om jag inte känner mig ok. Ska ha samma mål som Ida nu... Inte vara hemma en enda gång innan semestern. Om man inte är as sjuk förstås, då har man ju inget val.

En tanke slog mig idag eller rättare sagt 2 stycken faktiskt. Eller många tankar slår mig varje dag... Hm, slår mig? Lät lustigt... I alla fall, två tankar som fick mig att tänka till.

1. Jag vaknade och hade drömt en underbar dröm. Tillskillnad ifrån förra veckan för då var den verkligen hemsk. Då tänkte jag... Hur kommer det sig att drömmar känns så himla verkliga? Allt som händer och alla känslor?  Vad är det som avgör vad man drömmer om och varför drömmer man överhuvudtaget? Och vad betyder det om man drömmer samma dröm flera gånger? Vad betyder drömmar överhuvudtaget? Är det som endel påstår... Att det är ens "undermedvetna" som kommer upp till ytan? Om man vaknat och drömt en dröm... Spelar ingen roll om den var hemsk eller inte. Hur kommer det sig att en dröm och känslorna i den kan påverka resten av dagen som kommer? Något som inte ens var verkligt. Skulle vara ganska intressant att veta faktiskt... Och ibland kommer man ihåg drömmen in i minsta detalj och ibland kommer man inte ihåg något alls och ibland är det bara känslan ifrån drömmen som sitter kvar men man vet inte varifrån den känslan kommer. Hjärnan är jävligt skum, den lever sitt egna liv. Tänk om det är så att vi bara kan styra oss till en viss gräns? Eller?

2. Kom och tänka på hur lika jag och Lexie är egentligen.. Inte bara i sättet och så. Utan i humöret, matvanorna, det övriga beteéndet, till och med när det gäller det andra könet? Jag vet inte, kanske inbillar jag mig? Fast det är skrämmande faktiskt... Hur kan vi vara så lika? Hur kommer det sig egentligen? Ju mer jag tänker på det desto mer kommer jag på. Jäkligt skumt ändå.

Ne nu ska jag göra något annat :P Orkar inte sitta här o glo... Ska väl äta snart, är hungrig! Mums! 

Puss

/Lj 

Bläää!

Skulle jobbat idag men så blev det icke, jag blir ju bara värre :S förstår inte. Får ringa vårdcentralen imorgon bitti IGEN och prata med dom. Kan ju fan inte få vara såhär längre. Och trött som ett as är jag hela tiden.. oh! Hoppas Pappa kommer hem snart så han kan visa mig hur han gjorde den där vitaminchocks drycken... Känner att den inte skulle sitta helt fel :P och efter lite efter tanke kom jag på att det fan kan va vem som helst som är den anonyma :P I have no idea.

Puss

/Lj

Måndag igen...

Och så var det kväll igen, vad tiden går snabbt när man har roligt... ja ni, imorse hade jag inte lika roligt kan jag säga. Somande inte tidigt igår kväll överhuvudtaget, sov dåligt inatt också undra va fan det är? Jobbigt i alla fall. Vaknade vid 6 tiden av att jag hostade och var törstig, pappa kom in och öppnade fönstret så att hostan skulle lugna ner sig.

När jag äntligen somnat om helt kommer pappa in "du har telefon" Jag helt borta "öhm...........är det peter?" klart att det var! Så det var bara att skutta upp och ta på sig postis kläderna, jippie! Var inte så himla pigg när han ringde kan jag dock inte påstå. Sen tänkte jag att när ja kom dit kunde ja få slappna av lite, visst visst... Vart utslängd på morgonslingan i den gula stora bilen :P haha ne vars.

Inte mycket vila här inte, sen tillbaka igen efter drygt en timme... Det skönaste var att allt nästan var klart, inte ofta det händer kan jag lova. Och allt var nedplockat innan frukost INNAN frukost det är liksom sensation på vårat kontor...
Det var ganska skönt att få börja springa i trappor ändå, känns på något sätt som man längtat efter det typ?
Är ju lite motigt första dagen sådär efter att man vart ledig nån eller ett par dagar. Men det är också den dagen man har mest energi och orkar mest.

På tal om energi, hade jag nog lite väl mycket av det när jag endast hade några enstaka gårdar kvar... hm, låt mig säga såhär. Jag mötte två väldigt laglydiga grabbar som inte alls var glada åt att jag körde som en idiot. Hade lite väl bråttom där... men sånt är ju yrket, alltid lite småstressat.

Jag kom i alla fall i världens fart och kollade mig inte för så himla noga och rätt som det var stod polis bilen framför mig :P haha. Jag var EN METER ifrån att krocka med den... Lyckat Lina! Tro mig de såg inte speciellt glada ut... men jag vinkade glatt och åkte vidare :P haha! Liksom vad fan skulle jag gjort?

Nehe! Nu rinner tiden iväg, ska åka o hämta mormor o morfar på bingon.
De ville inte stå o vänta länge för då började de frysa sa hon så de är bäst att rappa på.

Och just det... vem är "anonym" och inte vet att jag har blogg ;) Måste ju erkänna att jag blev lite sådär nyfiken...
Har en aning dock, kom jag på nu... haha =)

See ya!

Pussis

/Lj

Så himla skönt när det är gjort...

Nu har jag städat, fasen vad duktigt jag har vart asså. Tog ett tag, men jag är sån om jag städar då städar jag verkligen ordentligt! Känns jävligt skönt att ha det gjort nu i alla fall. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Det blir nog att gå och lägga sig tidigt känns det som, hoppas jag kan hålla på det för en gångs skull. Over and out!

Puss

/Lj

Wonder why...

Fy satan vad jag har sovit dåligt i natt... Helt sjukt asså! Kommer inte ens ihåg sist jag sov såhär dåligt, va fan kan de bero på? Var säkert Jojjo som la i nåt i spriten :P haha =) ne vars...  Somnade väl runt halv 6,6 någon gång där och vaknade igen halv 8 tror jag det var? Sen somnade jag inte om utan låg bara o sådär halvsov typ.

Klockan 10 ringde det på dörren och då var det dags att vara barnvakt, pepp som fasen var jag! Not :P Men det gick bra i alla fall. Vi tog en liten promenad bort till Jojjo för att hämta bilen och då somnade hon de lilla gullet =) Sen så fort jag tog i henne och skulle sätta henne i barnstolen så vaknade hon igen, men då på betydligt bättre humör.

Och vad den där lilla pratar :P haha! Nu har hon börjat med något nytt också hon säger "Näe" hela tiden. Inte bara näe utan hon har en sån där katig ton när hon säger det också... skit gulligt. Som igår när Linda sa "nehe du mollan nu ska du få din välling så ska du gå och sova sen" och precis som att hon fattade sa hon "NÄE" så fort Linda pratat klart... Snacka om att vi började skratta åt henne. Ganska sjukt för man vet ju inte hur mycket de där små liven förstår.

När jag ändå var så duktig att jag var barnvakt o allt så tänkte jag att det är väl lika bra att åka till stallet tidigt också då. Skulle ju ändå skjutsa ut Molly dit så de var bara att ta tag i det, red faktiskt en stund också, det gick bra =)

Så nu är klockan 3, dagen har ju knappt börjat känns det som :P inte ofta man är såhär flitig...
Tänkte att jag kanske skulle fortsätta med mitt rum? Men får se hur det blir med den saken.

Och nu har jag ätit... Mm! Maaaaaaaaaaaaat är gott! :D Något med curry sitter aldrig fel :P

Jag får väl hoppas på en bättre natts sömn ikväll då, skulle inte skada precis.

Hejs svejs så länge!


Puss

/Lj

Veteran postis...

Vad jag saknar gubben, det blir fan inte samma sak utan honom... Allt är mycket tråkigare....

Personi el


Kalas? Fest? Party?

Jajemensan! Kvällen började hos min kusin som fyllde 19 år... Hade för övrigt inga större planer för kvällen. Tänkte vara där ett tag med alla andra, snacka lite skit o.s.v. hade pratat med Sara om att eventuellt ta en sen fika. Men vips så sa det... PLING! i min telefon. Vem kan det va tänkte jag? Jojjo :P

Hon var lite fest sugen sådär... Jag hade ju tänkt på att festa i helgen för sugen det var jag ju, men fortfarande den där jävla hostan. Blä! Så jag övervägde och tänkte nej jag skiter i det... Men de höll inte så länge precis. Det var bara att sätta sig i bilen och dra vidare till Jojjosan.

Vi satt o småpratade lite o drack lite gott sådär... som man brukar göra ni vet. Sen hamnade vi på hugos... Var skapligt med folk faktiskt, men kul hade vi! Det ska vi göra om! Och sen medans jag fortfarande kommer ihåg det... Så har Jojjo sagt att hon ska följa med och rida :D hahah! Jag ska nog få upp henne på hästen ska ni se, hon ska bli värsta proffset ;)
Kanske borde tänka på refrängen nu? Fast ja är fan inte så trött ändå...
Men kanske vore en idé trots allt, ska ju faktiskt vara barnvakt om 6 timmar. Haha!
Lycka till Lina...

Puss & Gnatt då!

/Lj


Jojjosan


RSS 2.0