Sheena Lex och Mollan

Det måste nog vara dagens huvudämne eller vad man nu ska säga... Idag har jag varit hästägare i exakt ett år. Den 29 Mars 2008 åkte jag och hämtade min lilla pärla. Vilket inte gillades av alla när det väl kom fram, vilket jag kan förstå.
Men ärligt talat... Jag ångrar det ingenstans, inte på något sätt alls! Jag är glad att jag vågade ta risken... Ibland måste man ta risker för att vinna.

Lilla Mollan fyller 1 år idag också, som jag o Linda sa... Vi blev "mammor" på samma dag. Och just den 29:e också... Haha! Så jävla skumt... Hennes ett årskalas var väl mindre lyckat eller det där lät fel nu. Det var inte så att dfet var dåligt utan det var väl människorna som var där som förstörde det hela. Så jävla falska människor... Har aldrig mött värre i hela mitt liv.

Det värsta är att de ska vara så himla övertrevliga hela tiden, det äcklar mig! Usch! Fattar inte att man kan stå ut med o vara deras vän. Jag hälsade inte ens på dom.. Jag menar liksom varför ska jag spela trevlig när jag inte vill vara det?! Känns så jävla onödigt och falskt det är det värsta jag vet. Plus att det inte är några människor som jag behöver vara trevligt mot... Jag behöver dom inte i mitt liv! Klarar mig hur bra som helst utan dom.

Gårdagen spenderades faktiskt med Sara och shit vad kul vi hade!!! Snacka om att det finns störda människor. Nu ska vi nog börja planera för våran "efterträff" HAHA! Så heter det inte egentligen, men från och med nu så får det fan heta så!


Ska snart dra mig iväg till stallet och motionera min häst tänkte jag, sen måste vi ju fira våran årsdag också, haha!
Jag lär väl vara i stallet i princip hela dagen skulle jag tro, har lite grejor och stå i.

Morgondagen blir nog ungefär likadan skulle jag tro? Om inte min telefon ringer imorgon bitti vill säga...
Annars blir det löshoppning med Malin.


Puss då!
Era jävlar...

/Lj

Fredag.. IGEN?!?!

Det är verkligen helt sjukt att veckorna går så himla fort! Men idag var det just att det var fredag som tröstade mig, i alla fall lite... Jag fick såklart jobba idag och vad händer då? Jo det börjar snöa helt galet mycket. Jag fastnade med moppen ett antal gånger, bossen fick komma o hjälpa mig och sen kom Mange, ja sara.... MANGE! MANGE! MAAAAANGE! Han hjälpte mig också, det roliga var att folk bara gick förbi utan att ens fråga om jag behövde hjälp?

En kärring gick förbi och hon det enda hon sa var "det är is under" JAHA?! OCH?! Så det var inte så lyckat med moppe... Fick en leverans av cykel, underbart tänkte jag... inte... Kul och cykla! Grejen var att jag inte ens kunde cykla utan jag ficl GÅ med cykeln. Där pulsade jag runt i snön 4,5 timme typ, värsta turen någonsin måste jag nog säga.. I alla fall väder messigt. 

Och nu skriver jag visst om posten igen som Sara klagade över? Fast det kanske inte är så lustigt ändå? Det är ju trots allt nästan det enda som jag gör på dagarna. En sån här dag önskade jag att jag jobbade med något annat för det var inte rolig någonstans. 

Plus att hela tidsschemat sprack på grund av det, så dagen blev inte ens nära av vad jag tänkt mig. Det är väl så det är ibland antar jag eller i försig det händer mig nog ganska ofta måste jag medge. 

Just nu håller jag på o lagar mat, tänkte få i mig något o äta... Sen ta mig en dusch kanske? Ska nämligen ut en sväng ikväll har jag tänkt mig. Jag och min kära damp kusin Linda of course. Vem annars? 
Ska bli riktigt kul, när jag och hon gör något kan vad som helst hända... Det är fan sant. Om ni bara visste allt som vi har vart med om och vad vi har gjort... Sjukt sjuka saker... Verkligen!

Vet inte vad jag har mer o skriva? hm... har stalljouren i helgen, så ska väl inte göra allt för mycket annat. Imorgon ska jag vila lite och Mamma fyller ju år också. På söndag ska jag på 1 års kalas också och jag ska löshoppa Lexie. Jävlar nu kom jag på att jag nog bokat en tid som kanske inte är så himla bra... Haha! Jag och koll på saker o ting, det är fan ett skämt.

Vet inte när jag hade det senast, minns inte ens. Som sagt hålla koll var det va och komma ihåg saker?
Ne fan kan inte slösa mer tid på o sitta här o skriva massa skit som typ ingen läser ändå?
Maten väntar och vad som väntar mer märks ju... Men jag måste erkänna att jag känner mig ganska sliten efter dagens bravader. Men vad gör det om hundra år?

Eller som Julia sa: "Det sitter som en snöboll i skrevet" Ett uttryck som hennes pappa lärt henne tydligen?
Undra vad mer han har lärt henne för fula ord... Haha!

Hoppas på en rolig kväll men man vet aldrig vad som händer.

Babbel, babbel, babbel......


Puss

/Lj


?

Jag hatar den där känslan av att man inte räcker till... Hur mycket man än vill och hur mycket man än försöker så är det alltid någon eller några som blir besvikna eller missnöjda. Kan någon förklara för mig hur man ska göra för att räcka till? Jag vill inte göra folk besvikna, ledsna, arga. Jag vill verkligen inte det...

Just nu funderar jag väldigt mycket på saker o ting... Varför blev det så? Berodde det på det? Finns det någon förklaring alls? Har jag förtjänat det? Hur gör jag? Varför jag jag så? Vad vill jag? Och med vad vill jag vad? Vart vill jag bo? Vad vill jag jobba med? Hur kan jag påverka saker och ting? Går det att påverka överhuvudtaget? Gör jag något som är fel?
I såna fall vad är det jag gör? Vad är meningen med allt? Vart tar tiden vägen? Vad gör jag med tiden? Slösar jag bort den? Gör jag något vettigt? Borde jag göra något annat? Missköter jag mig? Är jag en dålig förebild för någon? Är saker mitt fel? Borde jag säga vad jag tycker? Eller ska jag hålla käft?

Jag skulle kunna skriva hur många frågor som helst... Någon som har svaren?
Det har inte jag...
Inte än i alla fall.
Men förhoppningsvis någon gång i livet.

/Lj


Såg inte ljust ut direkt...

Mycket post idag och delning... Dagen skulle ju inte kunna bli bättre men det vart den! Det rullade på ovanligt skönt idag faktiskt. Verkar inte som om det blir jobb imorgon? Fast det vet jag ju i försig inte förens imorgon bitti. Nu har lönen glidit in på kontot så ska väl göra lite ärenden tänkte jag.

Ska bara försöka få tag i Sara och se om hon känner för o hänga med en svängis, sen ska jag till Lexie.
Det var väl det stora hela, är trött idag... För omväxlingsskull menar jag.

Puss

/Lj

Bättre dag än igår... Men..

Idag hade jag faktiskt en bättre dag på jobbet än igår, allt var inte lika mycket emot mig måste jag säga. Det var skönt, men segt var det så de räckte ändå... Men så var de det där... MEN! Känner att idag är en sån dag då jag är allmänt irriterad. Inte på något/någon specifik utan bara sådär allmänt.

Irriterar mig på saker på jobbet och att folk tror de kan hålla på hur som helst och det är verkligen inte rättvist. Ju mer jag tänker på det eller diskuterar det så blir jag bara ännu mer irriterad. Så måste jag stressa som en galning för att hinna rida idag med tanke på att brukshundklubben kommer o ska träna i vårat ridhus.

Blir jobb imorgon igen... Det säger man ju inte nej till men det hade ändå vart skönt om jag inte hade jobbat. Har massor av saker att fixa, helt sjukt asså. Och om jag jobbar hinner jag ju inte med det, finns inte en chans asså.

Usch jag hatar att vara på sånt här humör... Känner att jag blir irriterad bara någon tilltalar mig på fel sätt eller vad man ska säga. Plus att jag känner mig som en gammal kärring. Skakar och känner mig skit svag av astmamedicinen, känns typ som om jag ska svimma närsom...

Nu måste jag skynda mig. Stressa, stressa, stressa, stressa!
Bara byta kläder o skjutsa brorsan till träningen.

Hejs svejs!


Fucking jävla skit Måndag!

Dagen började väl skapligt bra ändå... Behövde inte stressa imorse så det var ju skönt i alla fall. Fick ett nytt distrikt på morgonen också, vilket var helt ok för min del asså. Sen ut på turen och de börjar med att jag får en skit moppe, as jobbig o köra villor med. Sen märker jag att jag glömt hälften av reklamen... Jippie!

Jag åker tillbaka och hämtar den och sedan fortsätter jag, när jag har kört klart alla villor börjar batteriet o blinka, jaha! Det var bara att åka tillbaka med hur mycket som helst kvar att dela ut. Väl tillbaka fanns det ingenting... Ingen moppe, ingen elbil och ingen vanlig bil. Cyklar fanns det så de räckte o blev över men då hade jag inte fått med mig all post.

Där står jag och väntar på en elbil, fast den elbilen är på fel distrikt så den kommer inte komma förens senare. Suck! Får ta en av de andra mopparna som stått o laddat lite och som tur var räckte batteriet... Men det var preciiiis!
På dåligt humör var jag och sen när jag hade 2 gårdar kvar och ett annat hus så tar reklamen slut...

Oh no! Inte igen liksom... va fan?! Fattar inte att de alltid blir såhär bara för att den "rätte lagledaren" är borta. Då blir allt helt fel och jag vet inte vad. Typiskt den där jävla katiga gubben... Han klarar ju inte av det ens!

Blä! Nu ska jag kolla på tv och bara ligga i sängen o dega ett tag... Sen ska jag åka till mitt lilla hjärta.

Puss

/Lj

Imorgon var det ja..

Vad var det jag sa? Imorgon är det Måndag igen... Visst gick de fort? Jag hade faktiskt inte så stora problem med att gå upp imorse, det var nästan skönt på något sett. Sen när jag kom till stallet var de i full gång eftersom de skulle iväg o tävla så det var jätte mysigt. Hem och äta frukost och sen la jag mig en sväng i sängen, det var skönt!

Där låg jag och degade ett bra tag sen tog jag tag i det hela och åkte ut till stallet igen... Vet inte vad klockan kan ha vart då? Halv 4 eller något kanske. Idag fick jag en lustig känsla... Ungefär såhär "det här är en bra dag idag" fråga mig inte varför? Det snöade ju liksom!!! Usch... Jag som trodde jag skulle få slippa den där jävla snön nu asså.

Har lite saker att ta tag i kom jag fram till... Har skrivit ett helt A4 på det så att jag inte ska glömma bort det, för de som känner mig vet att jag är väldigt, väldigt, väldigt glömsk av mig.

Ska till en av mina 100 mostrar nu och äta pizza tänkte jag och sedan ska jag ringa en annan av mina 100 mostrar efter det och prata lite med henne. Så ska jag träffa Sara en sväng också, de har vi bestämt. Sen ser vi vart vindarna vänder eller något? Blir skapligt i säng ikväll förhoppningsvis.

Puss

/Lj



Himlen måste sakna en ängel, för en finns här hos mig.
Kan det vara sant, att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat hos mig...

Lexie

Vem kom på tiden?

Jag hatar att tiden bara går och går... Jag får paniiiiiiiiiik! Seriös ångest asså! Det är så mycket som jag vill göra men som jag inte hinner med. På ett sätt gör det mig glad när jag tänker på saker jag vill göra, när jag sedan tänker på det ifrån en annan vinkel så gör det mig bara stressad. Spelar ingen roll hur man gör... tiden räcker inte till hur man än vänder och vrider på det.. Ganska lustigt ändå.

Det är väl såhär det är att vara vuxen antar jag? Shit asså, skulle verkligen vilja hitta mig en egen lägenhet, men tanken på att göra allt som man måste göra. Städa, diska, laga mat, tvätta... Shit det kommer jag verkligen inte ha tid med.
Vilken jävla ångest allt ger mig. Gaah vet inte vart jag ska ta vägen asså, helt jävla sjuuuukt.

Hatar den här känslan av att inte räcka till och att inte kunna göra det man vill göra... Vet att min häst tar upp mycket tid och det valet har jag gjort. Fast om jag skulle sälja henne tror jag inte att jag skulle få mer tid över ärligt talat. Plus att hon får mig att må så himla bra.

I'm fucking confused... Finns så många frågor... men inga vettiga svar!

Puss igen då

/Lj

Hm...

Vet inte vad jag tänkte skriva egentligen? Deckade jätte tidigt igår iaf, vaknade mitt i natten och somnade om igen... Ganska fort tydligen? Vaknade sedan 12, 13 timmar senare. Gick upp skapligt idag med andra ord! Tog tag i mig själv och vari stallet vid halv 12 tiden vilket var jätte duktigt tycker jag!

Jag gjorde iordning allt och sen tog jag och Cornelia en tur till fålehagen, underbart en vårdag som denna tänkte vi... Visst ja! Bara det att snön var kvar inne i skogen på spåret, så det blev inte mycket galopp i de där backarna inte.
Vi va nog lite väl tidiga på att rida dit i år och snart kommer väl bakslaget med snön... Om man nu ska tro på vad de säger.

Ska tillbaka en sväng sen, hjälpa Cornelia med jouren och hon hjälper mig nästa helg. Och imorgon blir det att gå upp tidigt... Jippie! Fan jag som vill sova... Bläää! Jag tror seriöst jag har sömnsjukan eller något... Är fan trött hela tiden och jag somnar tidigt eller tidigt för att vara jag kanske jag ska tillägga :P Vissa dagar sover jag 13, 14 timmar om inte mer asså. Skumt det där... Vill ju göra så mycket annat! Så jävla pinsamt o bara decka också folk undrar väl vart jag tar vägen när jag inte hör av mig o sånt skit. Jag kan förstå att det är jävligt irriterande... Men jag märker ju inte själv när jag totalt deckar så kan inte göra så mycket åt saken tyvärr...


Förlåt... :(


Puss då!

/Lj

Nu tar vi helg och snart är det måndag igen!

Känns som att den här helgen bara kommer svischa förbi, vet inte varför för jag har inte tänkt att göra något speciellt. Det är väl det att det är fredag idag, sen är det morgon dagen... Den enda dagen som jag får sova ut i helgen och på söndag har jag täckningen vilket innebär att jag måste vara i stallet senast 8 på söndags morgonen. Lovely!

Jag tror nog att de blir en sån helg... Bara skita i allt o inte göra något märkvärdigt typ. Umgås med dom man känner för o umgås med o.s.v. Sen får man ju se om man får lust till att göra något annat så gör jag ju det såklart.

Nu tänkte jag faktiskt ta o lägga mig framför tvn och glo ett tag, blir ju så jävla skakig och trött av bricanylen.


Puss

/Lj


Ny telefon och stökigt rum..

Hejsan sa!
Snacka om att jag har brist på rubriker hela tiden, varför är alltid rubriken så svår att komma på?
Aja... Gårdagen blev inte alls som jag hade planerat, inte ens nära! Kom lite försent till jobbet... Fy skäms! Sen ringde min kusin och hade panik rent ut sagt. Hon hade fått svaren ifrån veterinären så det var bara att åka in akut.

Bara sätta sig i bilen och köra transport och hela skiten, men det gick bra... Det var inte så allvarligt som de trodde men de har fortfarande inte hittat orsaken till att han har så hög feber osv. De trodde att det var en bakteriell infektion, som inte smittar. Skönt det i alla fall! När vi sedan kom hem och hade bil och påkopplad transport så tänkte jag att vi lika gärna kunde lasta Lexie också.

Det gjorde vi och vi hamnade på Nyckelby. Men fy satan vad svår lastad hon är... usch! Det var inte kul alls och jag blev  galen asså, shit! Så nu har jag ett fint sår på handen ifrån transporten... Jätte skönt är det också!

Annars har jag jobbat en sväng idag, körde bara några trappor idag... Hjälpte Persson med övre gården nämligen. Fast det var skönt, vette fan om jag hade orkat att gå hela Storgatan. Fast det får jag ju dock göra imorgon... Men imorrn är det fredag! Hoppas inte att det är så mycket post heller.

Nu är det bäst att hoppa in i duschen skulle jag tro... Och sen försöka fixa iordning lite i mitt rum, har tänkt o göra de länge nu men orkar inte. Och hinner det gör jag definitivt inte alls!

Kommer visst några hit imorgon så är väl bäst o göra som lilla mamma säger. Har fått min nya telefon förresten, vet inte hur nöjd jag är men den får duga helt enkelt!

Vet inte vad jag har råkat göra med texten heller :P haha!

Puss

/Lj


Snart är det fredag igen...

Ännu en jobbdag avklarad! Dock inte lika jobbig som den igår, men jag var desto tröttare idag måste jag erkänna... Himla skönt väder har det var också eller det är det fortfarande =) Perfekt brevbärar väder! Idag var det två ungar som ville ha gummisnoddar av mig, de nästan slogs om vem som skulle få mest... haha! Hur kan gummisnoddar vara ett sånt nöje?

Dagen blir lugn känner jag, vill ju inte påstå att jag är pigg... Skulle snarare kunna lägga mig ner och däcka här och nu. Sen var det ju det där med att åka till stallet som man måste göra varje dag, rer sig nog det också.

Snart är det ju fredag igen, som Orren sa...

Puss

/Lj

Ma' cousins

Nyss hemkommen ifrån ännu en kväll hos en av mina kusiner. Inte riktigt planerat faktiskt, fast det var det ju inte igår heller i för sig. Jävligt kul hade jag i alla fall både igår och idag, mina kusiner o mostrar och allt vad det kan vara, mormor, morfar, farmor, farfar... Alla runt omkring mig som får mig att må bra i princip... De får mig alltid o skratta.
Skrattade så himla mycket åt min kusin asså, alla miner hon gjorde o allt hahah!

Måste börja umgås mer med mina kusiner känner jag, det händer allt för sällan... Inte så lustigt kanske med tanke på hur många jag har. Synd ändå tycker jag... ska försöka ändra på det i alla fall.  

Var en sväng i stallet förut med min kusin faktiskt... Inte den kusinen jag var hos nyss och inte den jag var hos igår utan en av mina andra kusiner. Red faktiskt idag, måste säga att jag bättrat mig även på den fronten... Har inte skött mig på sista tiden, har blivit mycket "ja jag ska, jag gör det imorgon istället" typ...

Red i alla fall idag! Hade inte tänkt att rida något avancerat utan bara att ta det lite lugnt... Ungefär som igår när jag och Sofia red ut barbacka, då höll jag på o trilla av förresten! Så jävla nära var det... Jag säger bara det försök sitta kvar utan sadel på en häst som travar, travar trav! Det är inte det lättaste kan jag lova, shit asså!

I alla fall, åter till hur det gick idag... Hade som sagt inte tänkt mig något speciellt... Gick väl skapligt som vanligt och sen började jag trava lite lätt utan några som helst krav på henne. Helt plötsligt börjar hon söka sig neråt iform i traven, helt otroligt asså... (men ni som inte vet något om hästar fattar inte ett skit av vad det betyder, men skit samma! haha) sen fattade hon galoppen i båda varven men jäklar vad det gick...

Nu ska jag sova tror jag, försöka i alla fall eller?

Puss

/Lj

Vad har de tagit åt mig?

Har verkligen blivit hur dålig som helst på att skriva... Och när jag väl haft något att skriva så har jag inte tagit mig tid eller orkat att göra det. Men nu så... I fredags var jag ute med mina två kusiner och cornelia, vi hade riktigt kul faktiskt... Lyckad kväll! Men morgon dagen var inte lika lyckad, jag mådde inte världs bäst då kan jag ju säga... Usch! Och ändå drack jag inte mycket... Himla lustigt det där måste jag säga.

Så med tanke på hur jag mådde så blev lördagen lugn... Kollade en sväng på melodifestivalen och SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA tack för att Caroline af Ugglas inte vann. Det hade ju varit jävligt pinsamt ändå... Inte för att jag är så insatt i melodifestivalen, kollade för första gången igår när de va final. Det är väl typ de som är intressant... vem det är  som ska representera Sverige.

Har förövrigt vart och beställt en ny mobil idag, den kommer på onsdag! Lovely! Slipper jag den gamla... Den har verkligen ballat ur totalt, helt sjukt asså! När jag trycker neråt så trycker den inåt, så jag har råkat ringa upp personer och i lördags skickade jag iväg fel meddelande 3 gånger bara för att den inte gör som jag vill. Plus att den hakar upp sig och i söndags fick jag först ett meddelande och efteråt ett till... Det stod att det var ifrån samma person men det var 2 helt olika personer. Det värsta är att det står fortfarande så, så himla skumt. Ska bli skönt o få en som funkar i alla fall.

Och fy satan vilken dag det var på jobbet idag, vi kom ut sent o grejor... Blir så irriterad på rutinerna som vi har och att saker är helt jävla fel asså. Borde inte vara så... Jag säger inget mer, bättre o hålla käft! Men tro mig jag skulle kunna säga hur mycket som helst men om jag vill behålla jobbet så är det nog bäst att jag är tyst.

Så himla söt var en unge idag på turen... Han kom fram till mig "kan jag få några gummisnoddar?" klart att du kan sa jag! vill du ha alla? "jaa!" så gav ja honom alla som jag hade på armen... Och han vart jätte glad... Haha. Ja det är ju kul att ett par gummisnoddar kan göra någon glad.

Nu måste jag iväg en sväng till Lexie, min kusin står utanför o väntar på mig...


Pussen!

/Lj

Dålig på uppdatering?

Lite halvtaskigt va... Vet inte varför jag inte har skrivit? Antingen har det varit för att jag haft för mycket att skriva eller inte något att skriva alls? Det har nog varierat, har nog bara inte orkat helt enkelt. Har mest sovit bort dagarna typ... Fast det har å andra sidan varit ganska skönt men nu är det dags för lite jobb igen. Ska bli skönt faktiskt! Har inte jobbat sen jag åkte till London om jag inte minns fel? Det blir nog bra...

Pratade med chefen igår också, han undrade hur jag tänkte gällande sommaren? Men jag sa att jag kunde jobba hela, lika bra det. Är skapligt nöjd med det faktiskt! De hade väl gjort en grovplanering för sommaren och jag tyckte att det verkade helt ok faktiskt.. Hel nöjd måste jag säga =) Om det blir så förstås.. det vet man ju inte..

Idag ska jag bara ta det lugnt tänkte jag, åka ut till hästen och ta hand om henne ordentligt. Har inte ridit ordentligt på ett bra tag nu... Borde ju skämmas! Men det är inte så himla kul när det är piss väder ute och det dammar som satan i ridhuset. Får se vad man kan göra åt saken idag.

Hejs svejs!

/Lj

Lite riksdaler var det ja...

Tänk om man bara hade lite mer av dom, fast i för sig pengar gör en inte lyckligare i slutändan ändå. Men det skulle ju underlätta en hel del faktiskt! Jag skulle kunna flytta hemifrån, köpa dom där jävla stövlarna någon gång. En ny ridhjälm skulle ja också behöva men det är inte det billigaste kan jag ju lova. Bara de två sakerna tillsammans kostar väl minst 5000 kr skulle jag tro, eller jag vet.

Satt just o kollade på en tavla som jag vill köpa.. eller man skickar in en bild och gör en egen tavla av den. Skulle verkligen vilja ha en sån asså, men kul att den kostar 1349 spänn... Bläää! Om det inte var mer till o med? Kanske borde göra som min farmor säger... Hitta mig en rik prins eller något haha! ne vars, det löser sig väl någon gång. Pengar är inte hela världen. Här sitter ja o muttrar över stövlar o sånt skit när det finns folk som inte ens har råd o köpa mat.

Det värsta är att man inte kan tänka så eller klart man kan. Och ibland gör man det också. Grejen är att de mår ju inte bättre av att jag sitter o mår dåligt för att de mår dåligt. Men man borde ju vara mer tacksam över det man har, fast man klagar även att man har dete jävligt bra, man ser bara att man kan få det bättre.

Idag har jag i alla fall tagit hand om Lexie ordentligt... Känns skönt! Skulle ha ridit ut en sväng med Cornelia men det började ju snöa! Fy satan! Jag vill inte ha mer snö nu jag vill ha vååååår! På tal om hästar... Var ju med Angelica hos Doris idag, kollade på hennes stall för de skulle tydligen få en stallplats ledig där. Skulle vara hur kul som helst o stå i samma stall som henne igen, tycker verkligen om henne. Men jag trivs så bra nu och Lexie också verkar det som.. Hon har ju flyttat så mycket redan så jag tror att jag skippar det faktiskt.

Kul o träffa Angelica igen var det i alla fall, får se hur mycket jobb det blir i veckan... Annars svänger ja nog förbi henne någon dag och tar en fika eller ngt. Blir inget jobb imorgon vad jag vet, fast skulle inte förvåna mig om klockan ringer vid halv 8 tiden imorgon bitti.

Det skulle å andra sidan vara ganska bra, ur penga syn i alla fall... Fast helst vill jag inte att den ringer, då kan jag sova en stund och sen åka ut till Lexie. Hoppas det är fint väder imorgon och att helvetes snön har smält bort så att jag kan rida ut.

Drömmarna börjar komma tillbaka känns de som? Varför då? Usch! Jobbigt är det...

Nu ska jag duscha och sen åker jag nog iväg en sväng skulle jag tro. Sånt som märks...


Puss Puss

/Lj

Saturday.

Blä! Jag är fortfarande trött efter London resan? Eller? Tror det är därför jag är så trött i alla fall. Sitter här o glor i princip, ska äta snart och sen åka iväg till hästen tänkte jag. Har så himla dåligt samvete asså... Känns som att jag inte tatt hand om henne ordentligt. Har verkligen jätte dåligt samvete för det! Ska försöka ta en sväng på henne idag. Så ska jag åka dit och träffa alla trevliga männsikor.

Annars blir det väl inget speciellt gjort idag. Funderar på o tvätta bilen? Fast det orkar jag nog inte. Jag ska nog fan bara dega idag, så himla skönt! Kanske försöker o lägger mig skapligt men det beror ju på... Aja sånt som märks... Tänkte gå o hälsa på Molly en sväng också tror jag men det får bli efter stallet i såna fall, lite senare framåt kvällen.

Har förresten vart o kört 10 kampens andra och tredje gren. Luftgevär och pilkastning det gick väl hyfsat. Luftgeväret är jag nöjd med men pilkastningen var skandal kan jag ju säga redan nu. Tror nog att det är mitt namn som står längst ner på listan den här gången och inte Jojjos. Nån gång är det väl min tur också...

Nu ska jag göra något annat... vette fan vad =) Sluta skriva typ.

Puss

/Lj


Home again...

Jag måste bara säga FY FAN VAD SKÖNT DET VAR ATT SOVA I SIN EGNA SÄNG I NATT!!!! sov som en stock gjorde jag också. Kul när man kommer hem och får höra massa skit, så jävla trött blir jag. Kan inte bara folk ta och hålla käften? Speciellt när de inte är så mycket bättre själva eller inte ens i närheten av att vara... De skulle bara våga kommentera något eller säga ett ord till mig idag, då jävlar ska de få höra! Gaaah!

Shit det är ju nästan så att det' är grönt på backen här också... Kanske inte i samma grad men grönt är det ju! Det var det i England kan jag säga, får och kaniner som var ute på beten och det var helt knall gröna beten! Det var skönt att komma bort en sväng ändå för man uppskattar ju det man har hemma mycket mer då. I alla fall jag, kanske inte alla som gör? Brukar vara så för det mesta i alla fall... Har inte köpt så himla mycket saker ändå faktiskt. Ett par snygga skor har jag köpt till mig själv, det avr väl typ det enda.

Fast grejor det fanns det ju... Mängder också för den delen! Dyra som satan var dom... Om jag bara hade vart lite rikare kunde jag haft hur mycket klädesplagg som helst med mig hem. Fast jag är nöjd med skorna... Har letat efter ett par såna där skor hur länge som helst asså!

Nu ska jag vidare har lite grejor att ta tag i här hemma, så måste jag förbi jobbet en sväng också för jag får väl antagligen jobba imorgon skulle jag tro. Och vid fyra tiden ska jag till kiropraktorn... Ska bli så jäkla gött! Hörs sen kanske!

Kisses!

/Lj

London

Hello there!
Sitter nu inne pa ett internet cafe pa oxford street, ska ga vidare om nagra minuter och forsoka hitta mig nagot kul. fan vad det kanns skumt att inte kunna skriva med alla bokstaver. Far anvanda A till allt! Igar blev det lite segt till slut, men kan ju faktiskt bero pa att vi gick upp vid 4 tiden och sen akte vi hela dagen o flangde runt. Nu rinner tiden ivag, maste ju hina se lite till innan hemfard... Visserligen ar det ju ett tag kvar! En speciell halsning till alla postisar dar hemma som delar ut biltema! :) Hors da!

Kiss and goodbye!

Lj

Nu kom jag på lite...

Snacka om att få total blackout förut asså... haha! Nervös? Kan kanske bero på det, kan ju alltid hoppas. Vill ju inte bli senil än :S Blev ganska sen till stallet igår och var inte så pigg på att mocka o.s.v. Grejen var att jag inte behövde göra det heller... När jag kom dit så stod det ett meddelande på tavlan. "Hej Lina!" Om du undrar så är det jag som har mockat åt Lexie. /Albin" Så himla gulligt gjort av honom asså! Och Ellen hade visst mockat hos Madicken... Bara de tycker att det är kul så är det ju lugnt, så jag behövde knappt lyfta ett finger.

Jag längtar så himla mycket tills jag får ta bort min tandställning!!! Så fort jag har gjort det så ska jag åka upp till Stockholm och ta modellbilder så de så! Så kan jag ju le med världens hollywood smile!

Har plockat undan så det ser lite bättre ut i rummet nu och lagt fram lite av sakerna som jag ska ha med mig. Skulle egentligen gått till kiropraktorn idag också men det hinner jag inte, det krockar med lite andra saker tyvärr. Hade ju vart skönt annars, men tar det på torsdag när jag kommit hem. Blir perfekt efter att man gått ganska mycket tror jag.

Nehepp... Dags att fortsätta tror jag! Skriver nog några rader till senare igen...

Puss igen då!

/Lj

Packningsdags och resfeber?

Nu är der nära fan, usch jag känner att resfebern börjar stiga. Undra hur mycket jag kommer att sova inatt? Inte så överdrivet mycket... Shit jag har ju inte flugit sen jag var 4 år! Har fått en låt på huvudet som jag inte kan sluta sjunga :P "I'll be in the sky" så den fastnade ju ganska lägligt måste jag ju säga. Som min chef sa "du kommer ju alltid ner på något sätt" kul och höra något sånt liksom. Bara hoppas att det går bra, det måste det göra! Vem ska annars ta hand om Lexie?!

Har massor av saker att göra men å andra sidan är väl det bra, för då slipper jag tänka så mycket. Känns jävligt overkligt måste jag säga. Trodde inte att jag skulle sitta på ett flyg till London bara sådär, det är inte likt mig. Jag vet att det var något jag skulle skriva men fan ja har glömt bort det... Ska fixa in lite musik i min Mp3 tänkte jag, så jag har något att lyssna på. Städa skulle jag göra och packa och fixa iordning Lexies mat och skriva instruktioner till min Mor så hon vet hur hon ska göra.

Var kul o träffa Persson idag igen förresten... Bäst o sätta fart nu.


Puss

/Lj

Måndag imorrn igen då?

Hm, skumt de här asså... Dagarna bara sveper förbi, hur kommer det sig? Är det för att man har för mycket att göra tro? Maybe, baby. Som alla dagar har även helgen bara svept förbi... Va fan gjorde ja i Fredags kväll? Shit de kommer jag inte ens ihåg? Jo just det... jag gick och sov tidigt! Somnade väl straxt efter halv 11 tror jag det var och gick inte upp förens 16 timmar senare, fatta att jag sov 16 timmar! Är ju inte lite precis... men jag behövde ta igen mig så det var bra.

Igår blev det lite party, party! Movie night på hugos men det var typ ingen som hade klätt ut sig... Så jävla kasst asså! Jag o Jojjo var iaf lätt snyggast! Lägger upp en bild när jag orkar... Känner att grejorna ligger en bit ifrån nu och jag låg så skönt här. Haha! Men kul hade jag i alla fall, är väl det som räknas? Fast roligare har jag ju haft så att säga.

Det var o andra sidan lite oväntat att möta sin jobbar kompis som är 30+ på Hugos, rolig är han Lönka Pönka. Fast kvällen slutade väl bra trots allt måste jag nog få påstå ;) Hoppas att Sara körde lugnt hem denna gång... Och sara du är omständig!! :P haha.

Måndag imorgon då... Packa ska jag göra, fixa iordning all mat åt Lexie så att de får någon bukt på det hela. Till jobbet o säga hejdå och iakta debuten, el personi! Det kan jag ju inte bara missa! Sen tänkte jag försöka städa lite, umgås med hjärtat mitt och senare framåt kvällen ska jag åka o hämta farmor för hon ska sova hos oss. Med tanke på att vi åker väldigt tidigt så är det bra, inte varje dag man sover brevid sin farmor :P haha.

Vi var där en sväng idag faktiskt... Så himla roliga är dom asså! Farfar och jag bestämde att vi ska ha ett Harry Potter race, med alla filmer. Han har inte sett dom o han ville göra det så jag sa att jag o han kunde göra det ihop. Kul tycker jag faktiskt.

Usch börjar bli nervös faktiskt, fast jag har fortfarande inte fattat det än. Men ska bli jätte kul och spännande! Bara hoppas på att man inte dör i en flygkrasch... Men orren sa ju att man var tvungen att flyga i 10 år i sträck för att man skulle vara med om något sånt. Lär ju få panik eller något, har ju inte förberett mig på bästa sätt heller, ärligt talat.

Nu vet ja inte vad jag ska skriva mer, ögonlocken börjar glappa tror jag. Sov ju inte så tidigt inatt heller då.
Bäst o försöka ta igen det nu...

Hörs!

Puss Puss

/Lj

RSS 2.0