Valborgsmässoafton och kvällsjobb!

Ajjemen! Men jag är inte bitter för det :) not at all! Tycker snarare att det är skönt.. riktigt gött till och med :) Jag trivs som fisken i vattnet, I love my job! Time to work...

Cya!


One week ago

Det är tydligen bara drygt en vecka sedan jag faktiskt skrev något här... känns som om det var evigheter sen faktiskt. men men :) har faktiskt haft ganska mycket nu. Jobbet och hästen, eller jag har fortfarande. Eller egentligen är det väl inte så överdrivet mycket, men det blir det när jobbet ringer och man inte an planera osv. Sen går man ju o stressar upp sig för att man inte kunde göra det man tänkte göra, ja ni vet säkert vad jag menar :)

Igår hamnade jag på harrys tillslut ändå... jag och gammel tanterna :P haha! ne vars... men det var rätt kul faktiskt. Bara det att jag blev trött ganska tidigt, men var kvar tills det slutade ändå. Så är de :) I veckan som kommer blir det inget jobb vad jag vet i alla fall... fast fredag kväll är jag övertygad om att jag kommer få :P men sen får jag väl säkert jobba hela veckan, bara för att jag inte skulle jobba något. Det brukar vara så! Men det är bra... då slipper jag ha allt för mycket med arbetsförmedlingen att göra :) Och det är helt underbart!

Måste förresten se om jag kan fixa i ordning min dator... vette fasen vad det har tagit åt den, jag som gjort något förstås... g aah! blir galen! den har segat ner sig som fasen.. men det ska jag nog se till och lösa!
Imorgon ska jag förresten gå till kiropraktorn, ska bli så jävla gött! Då kan han knäcka loss ryggen och nacken riktigt rejält!

Nu ska jag åka coh kvällsfodra de små liven, är säker på att de är skapligt hungriga nu...

Hejs svejs!

Trööött, trööött, trööött!

Va fasen är det för fel på mig? Känner mig som en zombie hela dagarna, utan någon ork alls...
Jag skulle helst vilja ligga hemma och sova, sova och sova! Och när jag väl har energi så försvinner den lika snabbt som den dök upp. Jag blir gaaaalen! Ska försöka bege mig till vårdcentralen och ta det där jävla provet...

Är visst en vecka sedan jag delade med mig av mina tankar... har väl vart för mycket helt enkelt, eller det ÄR för mycket. Jag hinner liksom inte ha något liv... Jobb, jobb och häst... och plugg? När ska man hinna med det tro? Jag blir galen! Kan ju inte tacka nej till jobb heller eftersom att jag är i behov av pengar. Men hur kul är det... börja jobba 10.50, och då tar man ju gärna sovmorgon... iaf om jag får bestämma. Jag slänger mig ju inte upp klockan 6 för att åka ut till stallet. Det skulle nog inte vara så populärt hos min häst heller, ett ridpass sådär tidigt på morgonen. I alla fall... jobba 10.50 - 19.30 och sen till stallet efter det, då är klockan slagen. Dagen är liksom slut... bara hem och äta, duscha och sova. Kul jul!

När ska jag hinna med och göra det JAG VILL göra? Det är den stora frågan...
Ska livet vara såhär? Hur kul är det egentligen?
Man har ju inte tid över för någonting knappt... 

Som gyllene tider sjunger... "ÄTA, JOBBA, SOVA, DÖ"

Typ...

Ne nu ska jag fortsätta o jobba här så jag kommer hem i år...
Hoppas på att mamma och brorsan har vart i stallet redan så jag slipper det idag.
Tror inte att jag har sån tur, men hoppas kan man ju!

That's just the way it is.

Har haft en as stressig dag på jobbet... skulle bara ha jobbat kvällen men fick jobba dagen också. Var två borta så det var inte mycket att göra åt det. Blev utslängd på ett distrikt som jag aldrig kört förut, gjorde inte mig något i försig... jag tycker bara sånt är kul :) Då blir det lite intressantare och lite roligare :P Men det redde jag ut... med lite hjälp ifrån Jungis och Orren, men det gick! De blev ju klara hur tidigt som helst eftersom att de var två på ett distrikt, det skulle man vara alltid egentligen... går mycket snabbare och är lite roligare, då går man inte i sin ensamhet hela tiden. Men men... de skulle inte ens vara nära att vara möjligt :/ Är kaos som det är redan... herregud asså! Och allt det nya som drog igång idag också... som sagt det lär ju bli intressant!

Sitter o väntar på att mamma ska sluta jobbet så att jag kan åka ut till stallet. JAG HATAR att inte ha en egen bil att köra i, det är helt värdelöst! För jag är verkligen så beroende av den... blir riktigt sent i stallet idag och upp tidigt imorgon och jobba hela dagen. Usch! Jag vill verkligen inte det imorgon asså... så jävla surt. Nu när jag kommit igång med Lexie igen, vill inte att hon ska stå hur länge som helst :( och torsdag blir nog körig också eftersom jag ska vara flygtaxi då. Jag ska se om det går att ordna så jag bara får jobba kvällen imorgon... we'll see.

Jag gillar inte när saker inte är som jag vill, inte alls!
Då blir jag bara arg och irriterad... så ni vet! haha :D

Hörs då!

And... Scream!

Hm, ja, jo, mm, visst... Hade JÄTTE kul igår kväll, not! Vad fasen blir det alltid fel när man verkligen sett fram emot något och planerat att göra det länge? *suck* Vi hade jävligt kul hos Linda faktiskt men helt plötsligt hände det... precis som på nyårsafton. Precis som att vända på en handflata... jag var på topp och sen började jag må dåligt. Jippie! Kul... det förstörde hela kvällen och jag fick fint knalla hemåt istället för att hänga på till stan. Så det kan bli... och jag hade inte druckit alls mycket. :S Men vid närmare eftertanke och diskussioner kan det nog haft med att göra att jag tidigare på dagen tog smärtstillande, sen det blandat med stress o.s.v. finns en naturlig förklaring till allt? tydligen.. förutom till spöken förstås :P för de finns, de är jag övertygad om... det tror jag stenhårt på asså!

Jaja... jag somnade skapligt igår då och mådde inte alls dåligt när jag vaknade imorse, skönt! fast jag går fortfarande och irriterar mig på att jag inte kunde följa med ut, but that's life liksom. Finns ju värre saker garanterat! Idag har jag inte gjort så överdrivet mycket faktiskt, har plockat undan lite i rummet och så har jag nästan fixat klart med hyllorna. Det måste ju bli någon ordning här bland grejorna så det får plats alltihop! Jag blev lite små sugen förut på att fixa o dona i en egen lägenhet... skulle vara riktigt kul faktiskt! Att inte bara ha ett rum liksom... inte för att jag har något emot att bo hemma, visst att vi kan gå varandra på nerverna ibland. Nu är det helt ok, det har ju varit värre... Sen har jag varit hos Lexie också förstås... precis som alla andra dagar året om ;P Idag red vi ut en sväng igen och det gick bra! Fast hon blev trött ganska snabbt men det blev jag också så det gjorde inget :)

Nu orkar jag inte skriva mera... vet inte vad jag ska skriva heller.
Ska nog sussa snart ändå, är lite halv seg nu känner jag...

Tjinge!

Scream at the top of your lungs, if your feeling good!

Påskafton idag var det visst ja... precis som julafton tycker jag att det är lite överskattat faktiskt. All denna stress och all mat som ska lagas hit o dit? Till vilken nytta då? Haha! Känns som om det har blivit min standard grej att ifrågasätta allt. Varför si och varför så? Till vilken nytta då? Jo, de kan man ju fråga sig :)

Tycker synd om min pappa som får stå och laga all mat, vi kunde lika gärna ätit något annat gott som inte tog så långt tid och som var godare :P men han gör det ändå, så det är bara att äta o vara glad :) Blir nog bra ändå ska ni se ;) Igår hamnade jag på hugos... fast jag inte skulle ut överhuvudtaget? Blev ganska spontant sådär men det var faktiskt roligt! Blev en sådär lagom uppvärmning för ikväll ;) haha!! Ska bli kul ikväll... jag, linda och cornelia ihop det säger allt redan där. Kan bara sluta på ett sätt, kaos! ;P

har förövrigt haft en ganska skaplig vecka på jobbet... eller egentligen inte, när jag tänker efter :) Det har itne riktigt gått min väg... blev bland annat riven av en katt ganska rejält i fingret, han fick ett bra tag med klon igenom brevinkastet kan jag lova. Och sen den dagen som jag var tvungen att cykla, vilket slutade i att jag åkte bil. Ändå minns jag det rätt bra... lustigt nog? Tänker väl mest på vädret, har ju varit helt okej ;) Sen på mina galna arbetskamrater men de är det ju alltid fel på så det var ju inget nytt :D haha

Nu ska jag ner till mekonomen och se om mina bromsbelägg har kommit och sen ska jag dra mig mot stallet... blir uteritt med Conne idag :) Ska bli kul :) hihi

Pussiluss!

RSS 2.0