Ett bra tag sedan.

Eller rättare sagt... ungefär en vecka sedan! Har faktiskt hunnit med ganska mycket sedan jag skrev sist, eller egentligen inte, jag har hunnit med mycket men inte de viktiga sakerna så att säga. Har nite jobbat lika mycket, tog till och med ledigt en dag bara för att jag kände för det. Riktigt skönt! Kan ju inte jobba ihjäl mig som sagt... har fått lite mer struktur på det där med hästen och det känns jätte bra faktiskt! Förhoppningsvis får jag en äldre tjej som kommer hjälpa mig lite då och då :) Tror att det skulle vara bra för både mig och Lexie faktiskt! Gud vad hon har blivit duktig nu!! Det är helt otroligt... det enda som hon har tappat lite är galopp fattningen, men det får vi ta igen. Det andra går hur bra som helst :)

I Lördags hade jag en hel dag hos farmor och farfar, det var faktiskt jätte mysigt, kom dit vid 8 på morgonen ungefär. Drack en kopp te medans de åt frukost och sen gick jag och farmor på en promenad med folke. Efter det åkte vi ner till stan och fikade med Alice och Marianne. Sedan åkte vi och handlade och sen hem igen, då lagade jag maten... Yes I did! Believe it or not! Fast det verkade som att det var ätbart i alla fall :) hehe! Det duger väl en gång ;) ne vars... men jag kan ju faktiskt laga mat, även om vissa kanske inte tror det. Efter maten la jag mig på balkongen och gassade i solen lite... helt underbart! Solen är så himla underbar och skänker sån himla glädje, ändå är den så himla farlig. Det är synd! Väldigt synd... sen var det dags för em fika och sedan låg jag och farmor och pratade i sängen och busringde medans farfar satt och kollade på tv :) Egentligen gjorde vi inget speciellt, men det var mysigt :) Bara farmor, farfar och jag... och just det! Får ju inte glömma folke :P lovade att jag skulle skriva om honom nästa gång... så en speciell hälsning till Folke får jag väl säga då :)

Skön dag idag annars... lönen rullade in på kontot. Fast det hade ju inte skadat om det var några tusen lappar till... men men, inte mycket att göra åt. Imorgon ska jag öva på landet, på torsdag också för den delen... och fredag kör jag själv. Tror inte det blir några problem... har ju kört en del av linjen innan och jag är ju väldigt lätt lärd  :) Annars får jag väl åka runt o snurra lite, det är ju inte mer med det... fast det blir nog lugnt skulle jag tro.
Lugnt är ju allt annat än vad det är på jobbet nu... herregud säger jag bara!

En chef som inte är där, som inte går o få tag på... anställda som slickar röv så det är äckligt! Riktigt jävla vidrigt hur de fjäskar och smörar för chefen! Sen är det allmänt dålig stämning... ni kan ju tänka er. Noll koll på allt bara... jippie!

Nu ska jag duscha och sen ska jag gå och lägga mig.. är jävligt trött faktiskt, rrrrrmmmmm och jag ska ju öva imorgon :P hahah :D

Tjingeling!

Busy Woman!

That's just me...
Har häcken full som vanligt! Hinner inte med något och ändå känns det som om jag inte gör något, men jag har ändå inte tid över för något... skumt det där! Vet inte om jag ens själv förstod vad jag skrev? Aja :) Imorgon är det en ny dag och en ny vecka, och denna veckan kommer att bli väldigt intressant på jobbet.. det kan jag lova! :D Typiskt mig... jag gillar verkligen och röra om i grytan :) men har man åsikter och idéer så måste man ju dela med sig av dom, right?!

Jag måste säga att jag har en väldigt speciell läsare här, och väldigt otippad också för den delen :) Min farfar!
Det är väldigt kul att han läser min blogg och nu har han lärt sig hur man kommenterar också.
Fick en kommentar om mitt förra inlägg, när jag inte var på så himla bra humör och allt gick inte som det borde.

Då skriver han:
Hoppas det går bra för dig i växjö
Ett gott råd känn inte efter för mycket vad det gäller din kropp
tänk positivt det finns dom som förmodligen har det värre
kämpa på kramar från farfar


Min farfar imponerar mig, verkligen!
Han har tvingats aputera två av sina ben och ändå kämpar han på, varje dag! Som om ingenting hade hänt ungefär... ibland förstår jag inte hur han orkar, vart får han all denna kraft ifrån? Så skriver han "det finns dom som förmodligen har det värre" men han syftade inte alls på sig själv... jag finner faktiskt inga ord för vad jag ska säga om det. Hur man kan vara så stark, ha gått igenom allt det där och sedan skriva en sådan kommentar.

Helt otroligt! Jag är verkligen mållös!
Vilken tapperhet och vilken vilja!
Du är bara bäst farfar!!! Jag älskar dig!
Önskar jag var lika tapper och stark som du, fast du kanske kan lära mig? :)

En tanke som slog mig nu...
Varför säger man inte till de man älskar att man faktiskt älskar dem oftare?
Jag tycker faktiskt att man borde säga det, så att folk i ens närhet förstår och vet att de faktiskt betyder väldigt mycket. Fast personligen tycker jag att sådant är väldigt svårt, för det är så starka känslor det handlar om.
Och sen jag som är så himla blödig hela tiden :P vet inte varför jag har blivit sån... sitter i skrivande stund med tårar som rinner, bara för att jag skriver det här nu :) hur normalt är det?

Jag börjar i alla fall nästan garanterat gråta om jag säger det till någon, kanske är jag för feg för att säga det? Eftersom att det betyder så himla mycket, men jag tycker ändå att man borde säga det oftare :)
Så jag skriver det väl här och nu när jag ändå skriver om det :)

JAG ÄLSKAR ER!


Mamma, Pappa, lillebror, mormor, morfar, farmor, farfar, mostrar, morbröder, fastrar, farbröder, kusiner, vänner och allt vad man nu har :) allihopa helt enkelt! Jag har ju en ganska stor släkt... men det betyder bara att jag har mer släkt att älska.
Så nu vet ni... om ni läser här förstås. :)

Dags att sova, jobbet kallar :)

Och just det... får ju inte glömma Lexie, tusse, moni, bonitt, malte och alla andra djuren :) För älskar djur det för jag också, definitivt! <3

Puss o kram o god natt!

Helvete!

Idag är det inte min dag! Jag ångrar att jag gick upp imorse överhuvudtaget... hade vart bättre och ligga kvar faktiskt. Gick upp tidigt idag, kan det ha med det att göra mån tro? Det började redan igår kväll/natt, då jag inte kunde sova. Det gick verkligen inte och så låg jag och tänkte på vad jag var tvungen att ha med mig till Växjö. Jag hoppas inte att jag glömt att skriva upp något, som tur är så går det mesta att köpa. Eller inte för mig i försig... är ju pank nu typ, jag blir så trött på mig själv... hur fasen ska jag lyckas styra upp det här?

Började dagen med att åka till vårdcentralen iaf... skulle ta några prover bara för att kolla så att allt är ok, är ju så sjukt trött :/ men det ska det nog va :) Fast skulle ju inte ha något emot om jag hade någon brist på något, så jag kunde käka lite tabletter och bli pigg som fasen sen ;) Det vore ju underbart!! Efter det åkte jag hem och fixade och trixade lite med datorn, och sorterade lite i den externa hårddisken.. det behövs verkligen! Så nu är det lite ordning iaf, men det är långt ifrån klart!

Efter det så var det dags för kiropraktorn! Tacka gud för det... jag hade så jävla ont igår kväll och imorse, så det var skönt att gå dit precis innan jag ska åka iväg :) Trodde jag skulle jobba kväll idag också, eftersom Erika helst ville ha en övningsdag till. Så blidde det icke!! För det tyckte inte chefen... jag kan undra såhär, vad har man en chef till om chefen ifråga inte kommunicerar med sin personal? Jag skulle ju åkt idag egentligen men nu blev det inte så, därför sa jag till chefen att jag kunde jobba imorgon (ons, idag) om det behövdes. Och det gjorde det uppenbarligen... eftersom att TAB delade ut posten hemma hos mig, inte samtal fick jag inte.. Och detta på grund av bristande kommunikation, jag ska fan i mig ha de där timmarna trots att jag inte jobbade! Det var fan inte mitt fel, jag blir så trött!!!

I Måndags lämnade jag in bilen också, den gick ju inte igenom besiktningen. Tydligen såg det inte alls bra ut under så det lär ju säkert bli svin dyrt... jippie! Jag skiter i vad folk säger... men visst fasen skulle det vara så mycket lättare att leva om man skulle vara rik? Det skulle ju underlätta en hel del, det är ju en sak som är säker!
Jag kan ju vara glad ifall jag har råd att köpa något och äta i Växjö, är ju tveksamt.... helvete!

Sen har vi lilla pållen då... eller totton eller Lexie helt enkelt? Hon och hennes två sår. Det ena är jätte fint och det andra bara totalt vägrar att läka, det har nu gjort att salvan som ska smörjas på är slut. Och jag behöver ny... den kommer imorgon och kostar ca 600 kr. Yummie!! Precis vad jag behöver... underbart! Fasen trodde inte det skulle vara så dyrt :/ shit liksom. Men men... att ha häst är inte billigt och det är nog ingen som har påstått det heller hoppas jag?! Är en av de dyraste sakerna du faktiskt kan hålla på med... även om det är på amatör nivå.

Skulle ju få hjälp med Lexie under tiden jag var borta, tydligen inte... det hade blivit ett "missförstånd"? Så hon kunde bara tors, fre. Jo men lycka till! Min häst sköter sig inte själv lördag, söndag. Så är det och så blir det! Mamma får väl ta henne ändå... och Calle banan såklart, han har koll på de där. Synd bara att ingen av dem kan rida.

Laga lite mat... skulle jag göra ja.. När skulle ja hinna med det? Jag måste ju packa och styra och ställa. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig. Så jävla trött blev jag efter allt, det bara snurrar i huvudet. Snart tuppar jag väl av mitt i allt också. haha :)

Ska ringa en väldigt trevlig vän sen... och hoppas på att vi kan träffas en sväng, behöver lugna ner mig lite känner jag :) Men innan det så måste jag packa, rida, laga mat, duscha, packa igen, checka listan, åka till jobbet och hämta lite skit och bla bla bla.... ja vi får väl se vart det leder det här!

Jag och Elise tar i alla fall in på hotell imorgon., med relaxavdelning och pool! Gött!
Hoppas bara att vi har tid och ork till att utnyttja det också... men vi måste ta oss tid och ork helt enkelt.

Nu ska jag vimsa vidare!!!
Må denna dag bli bättre sen...

Hejs svejs!

The time has passed

Nu är det måndag... äntligen!! Har faktiskt längtat till måndagen om jag ska vara ärlig... ska bli skönt att gå till jobbet och idag ska Lexie få nya skor, plus att jag har lite andra saker att styra upp också :) men ska bli så underbart skönt att hon ska få skor, hoppas att hovslagaren är bra också... ska nämligen testa en ny imorgon men de blir nog bra :)

Har för övrigt haft en skön helg... har tagit det väldigt lugnt faktiskt :) i fredags var jag en sväng på hugos, var väl sådär men det funkade. Dagen därpå tog ja de lugnt också... gjorde i princip inget mer än o var i stallet, red ut en sväng fast hon saknade sko. Vad ska man göra? Blir ju så sugen i det här vädret :P hihi. Red ju på gräs vägen och där är det ju mjukare så det är nog no problems. Jag red barfota och utan hjälm, inte så smart något av dom egentligen, men jag skrittade ju bara. Det var så himla underbart, det går verkligen inte att beskriva! Det är som balsam för själen... and I love it!

Idag har jag varit på en promenix med Angelica och Dexter, efter det så tog vi en fika på balkongen i solen och bara snackade massa skit :) skönt som fasen! Så här skulle man ha det jämt, lugnt och sansat... det passar mig :) Fast som sagt, ska bli jäkligt gött o gå till jobbet.. tjäna ihop lite cash, behövs ju alltid!

Har för övrigt märkt att folk inte alls är som man tror, känns som om det finns gränser... men tydligen inte? Det är visst som jag brukar säga "man ska aldrig sluta att bli förvånad" herregud. Hur svårt kan det vara på en skala från 1 till 10? jaja, jag har gjort mitt i alla fall. Nu orkar jag inte skriva något mer :P haha :D

Hejs!

RSS 2.0